Уф, ама вярно ли е това в спойлера? И на мен не ми харесва накъде са тръгнали.zhivik wrote:Уф, свърши третия сезон на "РеГенезис"...
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Уви да - даже съм спестил как точно се стигна до там, че и това звучеше прекалено абсурдно. Жалко наистина - поне сезоните са кратички, по 13 епизода, та не е толкова досадно.Ghibli wrote:Уф, ама вярно ли е това в спойлера? И на мен не ми харесва накъде са тръгнали.zhivik wrote:Уф, свърши третия сезон на "РеГенезис"...
This signature is not yet rated
Изгледах първи сезон на д.р. Хаус. Много еднообразни епизоди (прави 5 грешни диагнози и накрая му идва вярната 5 мин преди края на епизода), и освен това всички, включително Хаус на много моменти, са мекушави и лигави, като много хора ми рекламираха точно обратното. За това пък на моменти Хаус има доста добри попадения в коментарите и затапването на колеги/пациенти и благодарение на това, че чакаш следващата му реплика сериала върви доволно...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Хаус - мекушав? Ти верно, както вика Марфето, май за Камерън се сещаш.
А колкото до сериала, не знам дали всеки може да оцени медицинската интрига тип Шерлок Холмс, но въпреки това си е добър. Да вярно е че винаги първо греши, но ако искаш да знаеш във медицината е така. Започваш с диференциални диагнози - тоест възможностите на база предоставената анамнеза и резултатите от изследванията. Послед гледаш да набараш вярната.
Сори, но в живота не е като в Спешно Отделение, където винаги от раз знаят, какво е заболяването. Много повече прилича на Хаус, макар диагнозите рядко да са толкова редки или с необичайна проява.
А колкото до сериала, не знам дали всеки може да оцени медицинската интрига тип Шерлок Холмс, но въпреки това си е добър. Да вярно е че винаги първо греши, но ако искаш да знаеш във медицината е така. Започваш с диференциални диагнози - тоест възможностите на база предоставената анамнеза и резултатите от изследванията. Послед гледаш да набараш вярната.
Сори, но в живота не е като в Спешно Отделение, където винаги от раз знаят, какво е заболяването. Много повече прилича на Хаус, макар диагнозите рядко да са толкова редки или с необичайна проява.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Добре, туй хубаво, просто имам предвид, че след като всички епизоди са такива става еднообразно и предвидимо...Alexis wrote:Хаус - мекушав? Ти верно, както вика Марфето, май за Камерън се сещаш.
Казвам, че на моменти е мекушав и лигав, което хич не се връзва с останалото му държане, и ако го бяха направили ултимативния бруталист щеше да е по-яко.Чая ся, Хаус по принцип си е ръб. Това, че отвреме навреме проявява черти на средния хомо сапиенс не го прай по-малко ръб и определено го поставя далеч от определенията "мекушав" и "лигав" бре!
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
А може ли някое добро същество да каже някоя дума за четвъртия сезон на The 4400? Че ако е на същото ниво както третия сезон, да не си правя труда да го свалям. Не че нямам какво да гледам, в момента си се кефя на втория сезон на Big Love, а мисля да пробвам и John From Cincinnati, след като идва от HBO, най-малкото ще е на средно ниво.
Я дай малко субективна преценка за Big Love, видях го в нет-а и идеята ме накефи много. Комичен или драматичен е и на коя теуевизия е?
И аз нямам никакви надежди за 4400, последният сезон наистина беше манджа с грозде...Като мине изпитът ще постна все пак какви са ги натворили в 4тия.
Мен ми хвана окото една драма на Showtime - Brotherhood, ама няма сид вече на замундата. За двама братя ирландци - единият политик, другият - мафиот, на които градът им е тесен.
За това лято съм си приготвил Вавилон 5, Стар Трек: TNG, РеГенезис, Хаус и Kyle XY, само да имам малко време, в което няма нищо друго за правене...
И аз нямам никакви надежди за 4400, последният сезон наистина беше манджа с грозде...Като мине изпитът ще постна все пак какви са ги натворили в 4тия.
Мен ми хвана окото една драма на Showtime - Brotherhood, ама няма сид вече на замундата. За двама братя ирландци - единият политик, другият - мафиот, на които градът им е тесен.

За това лято съм си приготвил Вавилон 5, Стар Трек: TNG, РеГенезис, Хаус и Kyle XY, само да имам малко време, в което няма нищо друго за правене...
Big Love също е на HBO, и според мен е много добра драма. Накратко, разказва се за Бил Хенриксън (Бил Пакстън), собственик на магазин от типа "всичко за дома" (даже открива и втори), и изглежда като всеки друг нормален човек. Грижовен съпруг, с любяща съпруга, три прекрасни деца ... и още две съпруги, всяка с по две деца. Един вид, човекът си живее напълно нормално, но просто има три жени, които всеки месец се събират, за да направят график с коя от тях да бъде 
Сериалът накратко разказва за положението на един съвременен мормон, който се опитва да води нормален живот, и в същото време да запази своето (доста голямо) семейство. Има ги както сблъсъците с любопитните съседи, така и с ортодоксалните мормони (живеещи доста примитивно в комуна, включително и собствената му майка). Знам че темата звучи доста далече от нас, но сериалът е много добре заснет, и както имаше едно много хубаво мнение във форумите на IMDB, доста е близо до действителното положение (т.е. такива хора наистина съществуват). Освен Бил Пакстън, играят още Джийн Трипълхорн, Клои Севини, Брус Дърн и много други. Малко повече инфо тук:
http://www.hbo.com/biglove/about/index.html

Сериалът накратко разказва за положението на един съвременен мормон, който се опитва да води нормален живот, и в същото време да запази своето (доста голямо) семейство. Има ги както сблъсъците с любопитните съседи, така и с ортодоксалните мормони (живеещи доста примитивно в комуна, включително и собствената му майка). Знам че темата звучи доста далече от нас, но сериалът е много добре заснет, и както имаше едно много хубаво мнение във форумите на IMDB, доста е близо до действителното положение (т.е. такива хора наистина съществуват). Освен Бил Пакстън, играят още Джийн Трипълхорн, Клои Севини, Брус Дърн и много други. Малко повече инфо тук:
http://www.hbo.com/biglove/about/index.html