Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
-
- Sorcerer
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Good to know! Все пак в условията на представителна демокрация, две позиции по които не съм на 100% съгласен не са нещо, което я правят "ужасен избор за какъвто и да е било пост".
- The Dragon
- Elder God
Кой ебал ебал, да видим след 12 часа коя кака ще е оженена. За жалост не мисля, че има шанс да е Тръмп ... но каквото такова.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Искам да кажа, че воутинг видеото на Байдън с lose yourself е много надъхващо и доста готино. Особено скипването на мам спагети и директното включване на припербва след интрато. Аз съм доволна
https://m.youtube.com/watch?v=5p3iMZBzW7M
Ма не ща да им да давам много кредит, щото тая песен може да направи всяко видео надъхващо. Но поне е доста стилно
Ма не ща да им да давам много кредит, щото тая песен може да направи всяко видео надъхващо. Но поне е доста стилно

Litz wrote: ↑Wed Nov 04, 2020 12:03 amИскам да кажа, че воутинг видеото на Байдън с lose yourself е много надъхващо и доста готино. Особено скипването на мам спагети и директното включване на припербва след интрато. Аз съм доволна
Ма не ща да им да давам много кредит, щото тая песен може да направи всяко видео надъхващо. Но поне е доста стилно![]()

Аз съм в амок

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Върви къмто да е Тръмп. Байдън води, но там, дето броят още, води Тръмп. И Флорида е негова.
- The Dragon
- Elder God
Не съм сигурен, че може без Аризона.
Ай стига ве! Как е възможно тоя олигофрен да има толкова много гласове? Как е възможно да има толкова много идиоти на тая планета? 

- The Dragon
- Elder God
Заради такива като теб.
Ениуей изборите решиха че нищо не е решено и всички ще са на тръни в обозримото бъдеще.
Аз прелитам само да поздравя демократите и феновете им, че след фиаското от преди 4 години се поучиха от грешките си и заложиха на силен кандидат, проведоха една позитивна кампания, с която спечелиха умовете и сърцата на хората от средната класа, на работещите американци, на собствениците на малки бизнеси и въобще заслужено и с голяма преднина спе... А, сори. Грешната година...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Хора, айде без изцепки, нищо още не се знае. Може да имаме 2000-ната в нова версия и да чакаме до около Коледа за да ни донесе белобрадият старец новината кой печели и тя да е в грешния плик, ала Оскарите 2017, така че, по-полека. Засега на мен ми прилича на победа за Тръмп, което май казва повече за Демократите, отколкото да Републиканците.
Но, уж търпението било благодетел. Дайте да я проявим и да изчакаме поне до утре по обяд, когато ще са постъпи данните от още един ден броене. В някои региони броенето спря до сутринта, в други няма да съобщават данни дотогава, така че спекулациите са безумие и истерия в примес с евтина скандалност и тролене.
Поемете си дъх и хапнете нещо вкусно, за да ви е по-добре.
Но, уж търпението било благодетел. Дайте да я проявим и да изчакаме поне до утре по обяд, когато ще са постъпи данните от още един ден броене. В някои региони броенето спря до сутринта, в други няма да съобщават данни дотогава, така че спекулациите са безумие и истерия в примес с евтина скандалност и тролене.
Поемете си дъх и хапнете нещо вкусно, за да ви е по-добре.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Квот @Alexis вика, чил малко, всичко това се очакваше, вкл. и тръмп да почне да пелтечи, че е спечелил и да се спира, даже да плаче на върховния съд. Очаква се броенето да продължи поне няколко дни и наистина резултатите ще додат по-късно тоя път.
И аз викам чил. Пенсилвания и Мичиган не са почнали да броят писмата още та хич не се знае. Демократите масово гласувха по пощата. Единственият проблем е, че той се обявява за победител от ся и иска да спре броенето
Да, става това, което се очакваше в Midwest щатите - първоначално Тръмп поведе, бо Байдън наваксва постепенно от гласовете пратени по пощата от жителите на големите градове и предградията. И е на път да вземе Уисконсин и Мичиган. В Джорджия също има сериозни шансове, така че за момента е в добра позиция.
Сенатът обаче май ще си остане червен.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
+1. Даже и да измъкне Байдън победата, самият факт, че нещата са на кантар никак не говори добре за партията му.Yan wrote: ↑Wed Nov 04, 2020 10:28 amАз прелитам само да поздравя демократите и феновете им, че след фиаското от преди 4 години се поучиха от грешките си и заложиха на силен кандидат, проведоха една позитивна кампания, с която спечелиха умовете и сърцата на хората от средната класа, на работещите американци, на собствениците на малки бизнеси и въобще заслужено и с голяма преднина спе... А, сори. Грешната година...
Социолозите май пак се поизложиха с прогнозите си.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- The Dragon
- Elder God
Не е толкова просто. Ако Тръмп е достатъчно близо може да иска преброяване. А тогава по принцип пощенските бюлетини са по лесни за изхвърляне.Demandred wrote: ↑Wed Nov 04, 2020 12:30 pmДа, става това, което се очакваше в Midwest щатите - първоначално Тръмп поведе, бо Байдън наваксва постепенно от гласовете пратени по пощата от жителите на големите градове и предградията. И е на път да вземе Уисконсин и Мичиган. В Джорджия също има сериозни шансове, така че за момента е в добра позиция.
Като цяло в Невада ще има рекаунт независимо кой спечели. Уисконсин иска 1% - възможно е. А ако демократите губят с малко някъде е логично и те да искат. Ще е мацаница доста време.
Но като цяло ако Тръмп спечели при огромното предимство на демократите - трябва да си вземат малко поука. А и да загуби де - Тръмп е дръпнал доста латино и чернокожи към себе си.