Тъкмо идвах с тва и с ползотворния коментар - дъ фак из дис шит?Killua wrote:Beauty and the Beast
https://www.youtube.com/watch?v=SqQvZ_VUtg8
Някои сцени са почти идентични с анимацията, както я помня. НО говорещите предмети са повече от creepy.
ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
Re: ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
Ами чакай да ти отговоря подобаващо: игрален филм по "Красавицата и Звяра" с любимата на едно цяло поколение младежи Ема Уотсън. :Д
Наскоро гледах една страхотна адаптация, френска, да видим как ще се справят тук.
Наскоро гледах една страхотна адаптация, френска, да видим как ще се справят тук.
Last edited by Killua on Mon Nov 14, 2016 5:27 pm, edited 2 times in total.
shadow dance nikoga ne luje
- tigermaster
- Elder God
Френският филм наистина е страхотен. За какво им трябваше и холивудски сега...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Оп, тъкмо пишех, че май френският не е бил твърде харесан извън Франция, сега гледам, че ниски рейтингите. Жалко, много много красив филм и необичайна интерпретация беше.
Иначе това сега е по-различно, щото ще е по анимационния филм, не по мотиви от приказката, както беше френският.
Иначе това сега е по-различно, щото ще е по анимационния филм, не по мотиви от приказката, както беше френският.
Това с Касел е сила, тъпите филмови чикиджийски адаптации на Дисни са кошмарни
Игралният GITS не изглежда плашещо зле...
ама избралия музиката на трейлъра тряя го разстрелят.
https://www.youtube.com/watch?v=wUtG93BebJ4

https://www.youtube.com/watch?v=wUtG93BebJ4
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Руснаците явно са решили да хвърлят ръкавица на Холивуд, след Защитники, има още няколко обявени, един от който е КОМА.
https://www.youtube.com/watch?v=YKejRIdDeN0
https://www.youtube.com/watch?v=YKejRIdDeN0
- penzata
- Forsaken
Трейлърът на Logan на IMАX изглежда още по-надъхващ. Вероятно и, заради мощния съраунд саунд на Джони Кеш, обаче съм доста хайпнат. Силно се надявам Менголд да направи нещо наистина прекрасно, десет години след последния му добър филм.
The hardest battles are fought in the mind.
От любопитство - кой филм гледа всъщност?penzata wrote:Трейлърът на Logan на IMАX изглежда още по-надъхващ. Вероятно и, заради мощния съраунд саунд на Джони Кеш, обаче съм доста хайпнат. Силно се надявам Менголд да направи нещо наистина прекрасно, десет години след последния му добър филм.

- penzata
- Forsaken
Fantastic Beasts,
обаче на аймакс людете им отне половин час да пуснат филма, защото преди това ни занимаваха с някви техни продукции "колко як бил аймаксът", и филма го започнах с раздразнение. Но Хари-Потъровата мелодия оправи нещата.
П.П. Не успях да влезна във филма, при все магията му, до момента, в който симбиозата между четиримата главни герои не започна да работи и след това всичко си дойде на място.
обаче на аймакс людете им отне половин час да пуснат филма, защото преди това ни занимаваха с някви техни продукции "колко як бил аймаксът", и филма го започнах с раздразнение. Но Хари-Потъровата мелодия оправи нещата.

П.П. Не успях да влезна във филма, при все магията му, до момента, в който симбиозата между четиримата главни герои не започна да работи и след това всичко си дойде на място.

https://www.youtube.com/watch?v=oNE0zRNyXuc
Еха, тялото на новия Спайдърмен ме изненада
П.П. За Fantastic Beasts - в началото всички се държаха наистина мега странно, после... или свикваш, или както ти каза - симбиозата почна да работи!
И аз обожавам рекламите за аймакс! Особено онези 5-4-3-2-1 са ми любими :Д
Еха, тялото на новия Спайдърмен ме изненада

П.П. За Fantastic Beasts - в началото всички се държаха наистина мега странно, после... или свикваш, или както ти каза - симбиозата почна да работи!
И аз обожавам рекламите за аймакс! Особено онези 5-4-3-2-1 са ми любими :Д
- penzata
- Forsaken
Spectral:
https://www.youtube.com/watch?v=EUXqtvHg2BQ
Научно-фантастичен екшън трилър (според IMDB братчедите), който излиза днес по Netflix.
Много наподобява игрална версия на „Final Fantasy: The Spirits Within“.
П.П. Неистово чакам да видя след пет дни тази 5-4-3-2-1 интродукция, защото след нея ще последва Роугецо Айнс.
https://www.youtube.com/watch?v=EUXqtvHg2BQ
Научно-фантастичен екшън трилър (според IMDB братчедите), който излиза днес по Netflix.
Много наподобява игрална версия на „Final Fantasy: The Spirits Within“.
П.П. Неистово чакам да видя след пет дни тази 5-4-3-2-1 интродукция, защото след нея ще последва Роугецо Айнс.

Директно на П.П.-то:
Добре че ме подсети
И аз съм на Роуг 1, с билети и всьо (след шест дни!), но бях забравила... Аха-аха и да почна да редя ангажиментите
Може би излезе като ирония, но аз всъщност наистина харесвам рекламите на Аймакс и на разните кина - там наистина си дават труда да спретнат добро три де.
Добре че ме подсети

Може би излезе като ирония, но аз всъщност наистина харесвам рекламите на Аймакс и на разните кина - там наистина си дават труда да спретнат добро три де.
- penzata
- Forsaken
Ами, доста блъскаше на ирония.
Продължителността на рекламите им ме дразни. Закостенял дедо съм; ич ми не е за 3Д-то.
Иначе, незнайно защо, точно тази 5-4-3-2-1 рекламка страшно ме радва и някак ме "подготвя" за навлизане във вселената на предстоящия филм. Навремето, това го правеше шапката на поредицата "Светлините на рампата" (по канал 1 или ефир 2 беше), озвучена с "концерт номер 1 за пиано" на Чайковски.

Продължителността на рекламите им ме дразни. Закостенял дедо съм; ич ми не е за 3Д-то.
Иначе, незнайно защо, точно тази 5-4-3-2-1 рекламка страшно ме радва и някак ме "подготвя" за навлизане във вселената на предстоящия филм. Навремето, това го правеше шапката на поредицата "Светлините на рампата" (по канал 1 или ефир 2 беше), озвучена с "концерт номер 1 за пиано" на Чайковски.
Така де, аз главно за това 5-4-3... говоря, че най ме радва. Ония дето "влизат във филма" малко са досадни, да.penzata wrote:Ами, доста блъскаше на ирония.![]()
Както казваш, създава точно усещане на "ПоЧВА", пък и е един такъв кристален образ, цифри те обстрелват, деца ги ловят...
(Звучеше като ирония, щото съм писала "и аз обожавам", а трябваше да е "аз пък обожавам")