Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Мняя как ми отезаха нета вчера брутално не е истина. Верно че в 1 трее се лега ма пак беше подло. 
Ех да не ти е тва името
хех.
сърчни за Flame Assburn или Rite Ashkente че ше се мотам днеска доста време из гидеца да те адна
хехе гадовете и пари искат за услугата 100златце
Некой да има излишен Ритуалиски жезъл или от сорта, че да ускоря малко левълъпа

Ех да не ти е тва името

сърчни за Flame Assburn или Rite Ashkente че ше се мотам днеска доста време из гидеца да те адна

Некой да има излишен Ритуалиски жезъл или от сорта, че да ускоря малко левълъпа

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Аз снощи не можах да заспя и поиграх Thommis/Rand в Слейвърс. Ебаси якия дроп обаче (с напълно нуубарска група; елето танкваше и беше добро, ама 1-ният монк нямаше елитка и нямаше Blessed Signet, имаше само Balthazar's Aura, Blessed Aura, Prot. Spirit, RoF и не знам още какво, не помня, но беше с 40 макс енергия и нон-стоп трябваше да каствам БР), даде ми Екуитат Аегис, който в черно е страхотен просто и Runic Blade - един от яките мечове със скъп скин.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мняя поджиткахме прилично днеска, ма малко постни нещица откъм пари но поне на Ваел куестовете къртят 
името на единия просто радва
Single Ugly Grawl Seeks Same for Mindless Destruction in Ascalon

името на единия просто радва

Single Ugly Grawl Seeks Same for Mindless Destruction in Ascalon
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пуснах ти покана 

Добавих те в листата с приятели.
Най-досадното търсене на парти за Dunacn in Hard Mode беше вчера (снощи). Три часа неуспехи с 8 различни партита. Просто щях да пукна. Първият път танкът напусна, понеже умря 3 пъти и каза: 'монковете са нуубове'. Вторият път един от монковете напусна, защото танкът бил нууб и поумряхме няколко пъти. Третият, четвъртият и петият път някой от партито не беше убил 4-те боса и вратата към Дънкан беше затворена. 6-тият път едно от елетата напусна и щяхме да го направим АКО swap-ът не беше в него (по изключение, иначе аз го носех). 7-мият път ме дискънектна. 8-мият път беше успешен с брутално парти и на висока скорост. И след всичката тая мъка ми дропна Грим коса и някакъв Хийлинг анкх + оникс + Делдримор Ремнант, който ще подаря на Ники, щото
той е на ред, а ме мързи да търся купувач.
Иначе Ники ми попомогна за два дънджъна вчера - Darkrime Delves and Bloodstone Caves. От първият ми падна зелен чук (доста грозен скин обаче), а от втория боклук за мерчанда. Ся отново съм с фул макс пълен сторидж и инвентар
.
Най-досадното търсене на парти за Dunacn in Hard Mode беше вчера (снощи). Три часа неуспехи с 8 различни партита. Просто щях да пукна. Първият път танкът напусна, понеже умря 3 пъти и каза: 'монковете са нуубове'. Вторият път един от монковете напусна, защото танкът бил нууб и поумряхме няколко пъти. Третият, четвъртият и петият път някой от партито не беше убил 4-те боса и вратата към Дънкан беше затворена. 6-тият път едно от елетата напусна и щяхме да го направим АКО swap-ът не беше в него (по изключение, иначе аз го носех). 7-мият път ме дискънектна. 8-мият път беше успешен с брутално парти и на висока скорост. И след всичката тая мъка ми дропна Грим коса и някакъв Хийлинг анкх + оникс + Делдримор Ремнант, който ще подаря на Ники, щото

Иначе Ники ми попомогна за два дънджъна вчера - Darkrime Delves and Bloodstone Caves. От първият ми падна зелен чук (доста грозен скин обаче), а от втория боклук за мерчанда. Ся отново съм с фул макс пълен сторидж и инвентар

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Охо, ремнантче
аз почвам да събирам дистройър корс 1/250 за ся 

Ако попадне няма проблем. хех ма съм прост са се сетих че /bonus важи за сички герои в акаунта заради GWENA уредих Ритуалистката с Hourglass Staff 

Из Гуен има много Weaponsmiths, срещу 5к и някакви материали можеш да си крафтнеш blank оръжие за която си искаш професия (има даже няколко страхотни скина, които се предлагат от Collectors/Weaponsmiths). Поогледай насам-натам, за Рт. Communing стаф без инскрипция и после ще търсим инскрипция. А може и направо колекторски, фули модед. В Уики сърч.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Абе разцъквам го рт-то ма не ме нещо кефи особено
Туткаво си е. 
Glacial Gauntlets ли си нацелила

Glacial Gauntlets ли си нацелила

Евентуално за монка ми, ако изобщо стигна до събиране на тия камъняци :/.
А Рт-то изнася мноооооооооого дмг, само карай по чанълинг линията
. А с Рт какво фармене може да се прави... всичко можеш да изфармиш (май без елетата или тях по-трудничко).
А Рт-то изнася мноооооооооого дмг, само карай по чанълинг линията

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around