And Then There Was Spam
Moderator: Moridin
Абе учила съм цял живот английски просто не понасям, когато не знам и 1 дума, дразни ме и не искам да гадая по контекст, затова и се ядосвам като чета книги, щото все има нещо непознато и все се нервирам, че не мога да се задълбая във всяка дума. Пък това си ми е маниер на четене, затова и чета супер бавно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
http://www.shoutfile.com/v/tR82xuu2/Wordless_Lip_Sync
Не са хора тия азиатци...
Не са хора тия азиатци...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7848&hl=en
Хората заменили жените с кукли, защото не могат да общуват
Хората заменили жените с кукли, защото не могат да общуват
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Interpreter
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Яааа, че то цял сайт бил с такива неща
Мдааа, доживях момента, в който ще искам да си променя подписа... 
Мдааа, бе имат си право хората, няма какво да кажем... Още вчера, когато Гибли го спомена това, аз прозрях истинността му - ми, каквото и да си говорим, аз лично имам три копия на Менделеевата таблица, които изглеждат по съвсем различен начин - едното е дълго, другите две са дундести; има съвсем различен брой елементи - къде 105, къде 107, къде 108; имената на елементите са различни - в едното два елемента се казват просто "правоъгълно символче", в другите вече са им изфабрикували някакви по-трудно запомнящи се имена; бе какво имената, те цветовете им са различни - вижте сега, те ония пишман-учени ако толкова години не могат да се разберат за цветовете на тия сто и кусур елемента, има ли смисъл да обсъждаме изобщо каквото и да било друго?!
Мдааа, бе имат си право хората, няма какво да кажем... Още вчера, когато Гибли го спомена това, аз прозрях истинността му - ми, каквото и да си говорим, аз лично имам три копия на Менделеевата таблица, които изглеждат по съвсем различен начин - едното е дълго, другите две са дундести; има съвсем различен брой елементи - къде 105, къде 107, къде 108; имената на елементите са различни - в едното два елемента се казват просто "правоъгълно символче", в другите вече са им изфабрикували някакви по-трудно запомнящи се имена; бе какво имената, те цветовете им са различни - вижте сега, те ония пишман-учени ако толкова години не могат да се разберат за цветовете на тия сто и кусур елемента, има ли смисъл да обсъждаме изобщо каквото и да било друго?!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Daggerstab
- Arcanist
А, да, как ги обичам тия от института "Дискавъри"...
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.