Абсурдистан, един бе ти достоен зарад тях!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 05, 2007 2:18 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Но си изпуснал и рекламата на кайма за кюфтета Браво, което е сериозен пропуск според мен :D

Не съм. 8-)

http://www.vbox7.com/play:01fd32c4

Брутална е

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Feb 06, 2007 9:13 am

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Feb 07, 2007 6:14 pm

Е тoва вече надминава моите представи:
Днес.бг wrote:Няма такова чудо! Лидерката на „Атака“ във Варна ухапа охранител

Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева бе арестувана поради хулиганство, съобщи БГНЕС в града. Георгиева разхождала няколко кучета в Морската градина в града. Животните обаче нападнали дете, което било там с майка си. Последвал скандал между лидерката на „Атака“ и майката на пострадалото дете. Наблизо се оказали общински охранители, които са се опитали да предотвратят по-тежък инцидент. При тяхната намеса Георгиева ухапала единия от охранителите, който в момента е в болницата.
This signature is not yet rated

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Feb 08, 2007 8:38 am

Това поне е новина :)
А мен днес пресата ме срази с две още по-неочаквани, но затова пък добри новини:
1. Маргина е добре след операцията.
2. Столичният кмет Бойко Борисов откри вчера детските празници на ледената пързалка до ез. "Ариана" 8-)

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Feb 08, 2007 3:00 pm

Остави, то се оказва, че работата била доста по-дебела, ето подробности:
Днес.бг wrote:Лидерката на „Атака“ във Варна не била арестувана

Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева не е била задържана в полицията, съобщи БГНЕС, цитирайки пресаташето на Областната дирекция „Полиция“ в града Калинка Пенчева. Тя допълни, че Георгиева е подала жалба по повод разигралия се предния ден неприятен инцидент в Морската градина. Жалбата не е била донесена лично от партийната шефка, а е била изпратена по друга жена. Лидерката на „Атака“ във Варна е била поканена от полицията да се яви, за да й бъдат снети показания, но тя отказала под претекст, че е ангажирана с важни партийни дела.

Инцидентът стана в сряда, около 16 ч., в Морската градина, където Цвета Георгиева е разхождала без намордници четирите си кучета, порода афганска хрътка. Едно от тях е било пуснато на свобода и е уплашило играещо в парка дете. Последвало спречкване между Георгиева и бащата на детето, а спорът прераснал в ръкопашна схватка. По-късно е повикан екип на “Дага полис”, който се е намесил, за да разтърве спорещите.

Един от охранителите се опитал да усмири изпадналата в истерия Георгиева, но тя започнала да отправя обидни думи и към него и дори счупила мобилния му телефон, след като той се опитал да се свърже с шефовете на фирмата. По думите на ръководството на“Дага полис” Цвета Георгиева налагала с кучешката каишка бащата на уплашеното дете и дори ухапала по ръката намесилия се охранител.
Баси, тая е толкова нагла, че тя подала жалба - аман вече от простаци.
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Feb 08, 2007 3:19 pm

Искрено се надявам гласувалите за Атака да си водят хронология на тия изцепки, да бяха една-две хубаво, ма то вече им изгубих бройката - Волен се сбил, Оня малкия се изцепил, че еди коя си е циганка, дебелият с очилата си падал по момченца, тази се хапе.....Хвани единия, удари другия. :roll: Не че съм гласувал за Атака, ма ако бях щеше да ми е още по-тъпо:)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Feb 08, 2007 3:29 pm

хех, кат стаа дума - Болен са се муши сред пенсионерите мощно.

http://dnes.dir.bg/2007/02/08/news1306708.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Feb 08, 2007 5:46 pm

Цвета Георгиева налагала с кучешката каишка бащата на уплашеното дете и дори ухапала по ръката намесилия се охранител.
Това и най-даровит автор на фентъзи трудно ще го измисли :lol:
Аз другаде прочетох, че го захапала по врата. Бе тия журналисти или са луди за връзване, или нарочно пишат така, да сбъркат още повече населението :(
Получих тука покана по смс за шествието утре заради сестрите ни в Либия, от 17:30 при НДК - подобни публични прояви на гражданственост ги отбягвам от 96-97, след като същата обективна преса изкара, че съм бил силно дрогиран маргинал, получавал по 20 ДМ на час :roll: но мисля да мина този път.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Feb 08, 2007 5:54 pm

Журналистите са уникална пасмина да.

http://dnes.dir.bg/2007/02/08/news1308134.html

Как ли пък не, да разсмивам и аз Кадафи. Тее се бачка освен тва. Ако не се тръшна пак.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Feb 09, 2007 9:54 am

Да не повярваш, читава статия от роден журналист. Макар че напоследък в Дневник улучвам доста читави статии, дано им стане навик.
http://dnevnik.bg/show/?storyid=310277
Elves dig rocket launchers.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Feb 09, 2007 10:17 am

Мислех да пусна тема какво мислите за шествието, организирано днес, обаче сутрешните новини ми предложиха много по-добра тема за пенявене: поредният протест на таксиметрови шофьори, които са блокирали противозаконно центъра на София и се държат да речем, хулигански, с хората, които се опитват да минат, а реакцията на МВР засега се изразява с това да прати полицаи да разтървават по-грубите схватки...
@#%& и държавата, в която живеем :(

Председателят на Народното събрание излиза с реч пред депутатите, в която обяснява какво се е ангажирал да направи по проблема. Важно е да се отбележи, че Проблемът е не това, че таксиджии са блокирали столицата, а това, че тази нощ е убит един таксиджия. Междувременно хората не могат да отидат на работа или до болницата и им се пречи да свършат важни дела. Някакви жени на Орлов мост се опитали да намекнат на таксиметровите шофьори, че все пак, нали, такова, движението, като резултатът бил, че полицията се намесила да ги отърве. Тоест, полиция има, само че върши нещо друго вместо да осигурява ред. Какъв ти ред, като става въпрос за ония много специални хора, дето могат когато си поискат да блокират цялата столица и затова не е хубаво да ги ядосваме?

Значи, променям си реда в списъка за когато взема властта. Първи ще са таксиметровите шофьори, шофьорите от градския транспорт отиват на второ място.
Last edited by Ghibli on Fri Feb 09, 2007 10:27 am, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Feb 09, 2007 10:26 am

Ghibli wrote:Мислех да пусна тема какво мислите за шествието, организирано днес, обаче сутрешните новини ми предложиха много по-добра тема за пенявене: поредният протест на таксиметрови шофьори, които са блокирали противозаконно центъра на София и се държат да речем, хулигански, с хората, които се опитват да минат, а реакцията на МВР засега се изразява с това да прати полицаи да разтървават по-грубите схватки...
@#%& и държавата, в която живеем :(
Те БГ бакшишите са баси мафията. На мен кво ми пука, че са утрепали некав таксиджия, та закъснях за работа заради тях. И сме вече в ЕС баси..........

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 09, 2007 10:32 am

Шофьорите искат среща с министрите на здравеопазването, на вътрешните работи и на транспорта. Те настояват и за бърз резултат от разкриването на това и на другите убийства на техни колеги, както и повече сигурност за автомобилите си. Това съобщи пред журналисти Искра Породинска от фирмата "ОК Супертранс".

Искаме премахване на законовото изискване за поставяне на предпазен колан, за да е по-бърза реакцията ни при нападение, добави тя.

Таксиметровите шофьори настояват също така за задължителна застраховка "Живот", свой действащ синдикат, съставен от шофьори, а не от "хора над тях", както и действащи закони, които да се спазват от всички. Очаква се списъкът с исканията им да бъде внесен в Народното събрание.
Освен че искат всички министри да им застанат на шпалир и полицията да получи свръестествено просветление, не виждам някое от другите изисквания да не завсиси от тях - застраховки, синдикати, сигурност в колите. Що се отнася до коланите, доколкото помня едно време преди няколко години им беше разрешено да не ги използват.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 09, 2007 10:32 am

Повечето хора май ги подкрепят по радиото :)

п.с. Определено не ползват колани. Може би сега са ги накарали от тая година.
This is it. Ground zero.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Feb 09, 2007 10:36 am

И аз не мога да схвана кое е това, което в момента пречи на шофьорите да си направят исканите от тях синдикат или застраховки и да спазват законите (между другото не би било лошо да почнат от оня за движение по пътищата).
Какъв е освен това проблемът да си сложат преграда, която да разделя предната и задната част на автомобила и така да им осигурява сигурност?

А, хората, които ги подкрепят по радиото са отделна тема.

- Защо вървите пеша?
- Ами спряно е движението.
- Знаете ли защо е спряно?
- Ами май да, ... (различни варианти, но общо взето нацелват).
- Вие съгласни ли сте с това, че е блокирано движението?
- Ами то аз не мога така да преценя, сигурно са прави хората...
- Според вас полицията върши ли си работата?
- Ами то аз не мога така да преценя, сигурно си я върши...

ВТФ?
Last edited by Ghibli on Fri Feb 09, 2007 10:40 am, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.