Bat Garo Still Rots wrote:Но си изпуснал и рекламата на кайма за кюфтета Браво, което е сериозен пропуск според мен
Не съм.

http://www.vbox7.com/play:01fd32c4
Брутална е
Moderator: Moridin
Bat Garo Still Rots wrote:Но си изпуснал и рекламата на кайма за кюфтета Браво, което е сериозен пропуск според мен
Днес.бг wrote:Няма такова чудо! Лидерката на „Атака“ във Варна ухапа охранител
Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева бе арестувана поради хулиганство, съобщи БГНЕС в града. Георгиева разхождала няколко кучета в Морската градина в града. Животните обаче нападнали дете, което било там с майка си. Последвал скандал между лидерката на „Атака“ и майката на пострадалото дете. Наблизо се оказали общински охранители, които са се опитали да предотвратят по-тежък инцидент. При тяхната намеса Георгиева ухапала единия от охранителите, който в момента е в болницата.
Баси, тая е толкова нагла, че тя подала жалба - аман вече от простаци.Днес.бг wrote:Лидерката на „Атака“ във Варна не била арестувана
Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева не е била задържана в полицията, съобщи БГНЕС, цитирайки пресаташето на Областната дирекция „Полиция“ в града Калинка Пенчева. Тя допълни, че Георгиева е подала жалба по повод разигралия се предния ден неприятен инцидент в Морската градина. Жалбата не е била донесена лично от партийната шефка, а е била изпратена по друга жена. Лидерката на „Атака“ във Варна е била поканена от полицията да се яви, за да й бъдат снети показания, но тя отказала под претекст, че е ангажирана с важни партийни дела.
Инцидентът стана в сряда, около 16 ч., в Морската градина, където Цвета Георгиева е разхождала без намордници четирите си кучета, порода афганска хрътка. Едно от тях е било пуснато на свобода и е уплашило играещо в парка дете. Последвало спречкване между Георгиева и бащата на детето, а спорът прераснал в ръкопашна схватка. По-късно е повикан екип на “Дага полис”, който се е намесил, за да разтърве спорещите.
Един от охранителите се опитал да усмири изпадналата в истерия Георгиева, но тя започнала да отправя обидни думи и към него и дори счупила мобилния му телефон, след като той се опитал да се свърже с шефовете на фирмата. По думите на ръководството на“Дага полис” Цвета Георгиева налагала с кучешката каишка бащата на уплашеното дете и дори ухапала по ръката намесилия се охранител.
Това и най-даровит автор на фентъзи трудно ще го измислиЦвета Георгиева налагала с кучешката каишка бащата на уплашеното дете и дори ухапала по ръката намесилия се охранител.
Те БГ бакшишите са баси мафията. На мен кво ми пука, че са утрепали некав таксиджия, та закъснях за работа заради тях. И сме вече в ЕС баси..........Ghibli wrote:Мислех да пусна тема какво мислите за шествието, организирано днес, обаче сутрешните новини ми предложиха много по-добра тема за пенявене: поредният протест на таксиметрови шофьори, които са блокирали противозаконно центъра на София и се държат да речем, хулигански, с хората, които се опитват да минат, а реакцията на МВР засега се изразява с това да прати полицаи да разтървават по-грубите схватки...
@#%& и държавата, в която живеем
Освен че искат всички министри да им застанат на шпалир и полицията да получи свръестествено просветление, не виждам някое от другите изисквания да не завсиси от тях - застраховки, синдикати, сигурност в колите. Що се отнася до коланите, доколкото помня едно време преди няколко години им беше разрешено да не ги използват.Шофьорите искат среща с министрите на здравеопазването, на вътрешните работи и на транспорта. Те настояват и за бърз резултат от разкриването на това и на другите убийства на техни колеги, както и повече сигурност за автомобилите си. Това съобщи пред журналисти Искра Породинска от фирмата "ОК Супертранс".
Искаме премахване на законовото изискване за поставяне на предпазен колан, за да е по-бърза реакцията ни при нападение, добави тя.
Таксиметровите шофьори настояват също така за задължителна застраховка "Живот", свой действащ синдикат, съставен от шофьори, а не от "хора над тях", както и действащи закони, които да се спазват от всички. Очаква се списъкът с исканията им да бъде внесен в Народното събрание.
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests