Upcoming Movies
Moderator: Moridin
Всяка нападка срещу Геймън е демонстрация на невежество 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Еее Шайхири, са културен човек си недей говори такива работи, БАШ за Геймън. Геймън тва. Оня ГЕЙМЪН.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е друго щеше да е сценарист да е световноизвестния Алекс Султанов, а не некъв мижав носител на всички възможни награди за фантастика и фентъзи. Хлип-хлип. Няма справедливост и тва си е. Не могат да оценят хората истинската гениалност. Хлип-хлип.shayhiri wrote:
Само Геймън разваля (евентуално) общата картина, макар че Рол сигурно точно заради него даде на късо.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
ХАХАХАХХА
шайхире - Mirror mask гледа ли ти?

шайхире - Mirror mask гледа ли ти?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Мирър Маск не съм гледал, защото не го пуснаха на кино. Нямаше и как да го пуснат, след като се оказа негледаем за масите халюциноген, който логично се провали жестоко в боксофиса. Ако същото се случи и с това, много ли ще сте щастливи?
От Геймън съм чел само "Добри поличби" - в съавторство с Пратчет. И определено се усещаше вмешателството му. Можете ли културно да ми предложите какво негово да прочета, за да си създам подобаващо мнение?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А сценарият трябва да е лош, за да е комерсиален ли, що ли?
Въобще, защо се притесняваш за комерсиалността, а не за качеството? И Фелини не е комерсиален, е и?
Въобще, защо се притесняваш за комерсиалността, а не за качеството? И Фелини не е комерсиален, е и?
Last edited by Morwen on Sat Mar 24, 2007 12:57 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Мне, няма да го схванешshayhiri wrote:Кент флош от фенбойчета.
Как ви събрах само. Единствено с дързостта си да се притесня малко относно комерсиалността на сценария. (Рол поне ме знае вече, та не се хваща толкоз, за разлика от Ян.
)
Мирър Маск не съм гледал, защото не го пуснаха на кино. Нямаше и как да го пуснат, след като се оказа негледаем за масите халюциноген, който логично се провали жестоко в боксофиса. Ако същото се случи и с това, много ли ще сте щастливи?
От Геймън съм чел само "Добри поличби" - в съавторство с Пратчет. И определено се усещаше вмешателството му. Можете ли културно да ми предложите какво негово да прочета, за да си създам подобаващо мнение?

Бтв, следващият ти "хаха, как си знаех, че така ще реагирате" пост ще го изтрия

А за Мирър Маск не приказвай глупости, моля те, особено след като не си го гледал. Филмът е страхотна приказка и в пъти по-мейнстрийм от един Тайдленд примерно. Никога не е бил планиран като масова продукция, че да реализира огромни печалби.
И да, аз МНОГО бих се радвал, ако в Стардъст има толкова много от Геймън, колкото имаше в маската. Боли ме фарът колко точно ще спечели филмът, ако ми хареса.
And you can't dance with a devil on your back...
Оф, ти ли ни събра? Баси
Тая парапсихология на мен не ми се удава:( Затова вероятно не съм успяла да прочета невидимото послание относно комерсиалността на сценария, а съм видяла само видимото и материално притеснение относно присъствието на Геймън в екипа, правещ филм по неговата си книга. Дано дай Боже да не се получи нещо комерсиално обаче, тип 300 или "Спарта" или нещо такова. Аз например искам малко арт, малко алтернативно кино, черно-бяло, касаещо терзанията на женските богомолки, които са принудени да изяждат главата на своите любими, за да продължат рода си, но никой не ми уйдисва на акъла:( Баси:(

Аз само изразих притесненията си - съвсем валидни, както се оказва. Относно ирационалността на Геймън и евентуалната й комбинация с традиционните фентъзи похвати, които виждаме в Звезден Прах.
Това как някои хора реагират на чуждите опасения си е изцяло техен проблем, Рол. Имаме добър пример за това в съседни сайтове. Още повече, че притесненията ми бяха формулирани като въпрос и от позицията на незнаещ.
И какво получавам насреща? "Да, прав си да се притесняваш. И, между другото, си адски виновен, че не споделяш нашия възторг!"
При положение, че и вие не само не сте гледали филма, но и не сте чели книгата (доколкото разбирам). Сценарият, между другото, не е на Геймън.
Това как някои хора реагират на чуждите опасения си е изцяло техен проблем, Рол. Имаме добър пример за това в съседни сайтове. Още повече, че притесненията ми бяха формулирани като въпрос и от позицията на незнаещ.
И какво получавам насреща? "Да, прав си да се притесняваш. И, между другото, си адски виновен, че не споделяш нашия възторг!"
При положение, че и вие не само не сте гледали филма, но и не сте чели книгата (доколкото разбирам). Сценарият, между другото, не е на Геймън.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Как точно се оказва, че са ти валидни притесненията? И каква точно "иорационалност" на Геймън? Каква комбинация, какви традиционни похвати, ВТФ изобщо? Стардъст е детска книга, не някаква ню уиърд претенциозна творба.
И не знам що реши, че си прав да се притесняваш. Ако филмът е боза, причината за това ще е, че НЕ СА следвали Геймън. Ако са го следвали, Стардъст ще е шедьовър.
Прочее, сценаристката не ми говори нищо и не е писала сценария на нищо читаво. Режисьорът пък си има само единия Лейър Кейк... И уви, на по-нататъшно гледане трейлърът подозрително прилича на кръстоска между Братя Грим и Нарния...
И не знам що реши, че си прав да се притесняваш. Ако филмът е боза, причината за това ще е, че НЕ СА следвали Геймън. Ако са го следвали, Стардъст ще е шедьовър.
Прочее, сценаристката не ми говори нищо и не е писала сценария на нищо читаво. Режисьорът пък си има само единия Лейър Кейк... И уви, на по-нататъшно гледане трейлърът подозрително прилича на кръстоска между Братя Грим и Нарния...
Проблемът на Братя Грим в очите на повечето критици (теб включително) не беше ли точно алогичният за някои сюжет? Ако е така, излиза, че се притесняваме за едно и също. Нарнията (бидейки елементарен до погнуса боклук) все пак работи сама по себе си - поне в очите на масите. Вкарай й доза арт прищевки - и гледай кво става.
Мирърмаск поне е бил откровено сюрреалистичен. Стардъст не е. И аз като теб се надявам да е най-обикновена детска история. А ако се надяваш на хардкор Геймън (както сподели в предишния си пост - което именно засили опасенията ми), разбирам - но шансовете на филма намаляват значително.
В единия край имаме Лабиринт. В другия - Тайдленд. Покажете ми един успешен филм в средата на спектъра и с радост ще спра да се притеснявам. Още повече, че ми стана много криво за Рол, след като така заби в съмнения след първоначалния си възторг.

Мирърмаск поне е бил откровено сюрреалистичен. Стардъст не е. И аз като теб се надявам да е най-обикновена детска история. А ако се надяваш на хардкор Геймън (както сподели в предишния си пост - което именно засили опасенията ми), разбирам - но шансовете на филма намаляват значително.
В единия край имаме Лабиринт. В другия - Тайдленд. Покажете ми един успешен филм в средата на спектъра и с радост ще спра да се притеснявам. Още повече, че ми стана много криво за Рол, след като така заби в съмнения след първоначалния си възторг.

Ъъъ, бедният Рол. Дори той не знаеше, че е забил в съмнения
Бтв, би ли ми куотнал момента, в който съм писал, че очаквам хардкор Геймън?
Впрочем, не, ИЗОБЩО не се надявам да е просто детски филм. Ако е, няма да го гледам. Надявам се да е детски гейманов филм.

Бтв, би ли ми куотнал момента, в който съм писал, че очаквам хардкор Геймън?
Впрочем, не, ИЗОБЩО не се надявам да е просто детски филм. Ако е, няма да го гледам. Надявам се да е детски гейманов филм.