Разни
- tigermaster
- Elder God
Уайзман има усет за екшън, обаче, честно казано, не виждам смисъл от римейк точно на този филм. За последно го гледах преди три или четири години и, всъщност, ефектите и екшънът все още си изглеждаха впечатляващо. Може би ако направи различна интерпретация на оригиналната история...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Morgan and Morgansen's Date With Destiny
Toтална гениалност, абсолютно задължително да се види от всеки, особено от феновете на Левит!
Toтална гениалност, абсолютно задължително да се види от всеки, особено от феновете на Левит!
And you can't dance with a devil on your back...
То на Левит целия сайт Hitrecord и Twitter account-a му са просто гениални! Да не говорим, че преди няколко дена качи чудесно клипче със свежата си рана от снимачната площадка, а му чакам и обещаното от спешното отделение. 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
http://www.pastemagazine.com/articles/2 ... ctors.html
Списъкът е доста...посредствен, при все че има и попадения. Случайни, убедена съм.
Списъкът е доста...посредствен, при все че има и попадения. Случайни, убедена съм.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Could've been worse...примерно Нолън да е номер 1. 

Last edited by Demandred on Tue Aug 10, 2010 12:37 am, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Номерацията е именно това, което дразни. Има смешно-непростимо-глупави неща. Иначе лично аз нямам нищо против #1, дори потенциално топ 3. Но Содърбърг тъй високо... 

- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Гениално е!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Последно като че ли ще направя едно top 50 и ще го постна или утре, или през уикенда.Vivian wrote:Утре ще пусна отделна тема. Да не се излагам само аз