За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Dec 16, 2008 11:23 am

За битката с Тади 2 от пристовете ни скокнаха да респекнат на шадоу. Няма нужда от много лекуване. Общо взето го минахме на косъм, а и трябва много късмет. Има някакъв проблем и играта дропва няколко човека рандъм по време на боя. Вчера бях аз - 4 пъти в един опит :(
Имах късмет че докато релогна не ми сменяше поларитета. Победния опит играх на 800 х 600 и без аддони - няма толкова грозна игра :D

http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 1&pageNo=4
http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 1&pageNo=1

няма такава досада.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Dec 16, 2008 12:02 pm

Това за преминаването на шадоу не ми мина през ума, макар да се замислях да почна да блъскам каквито агресивни магии имам. Лошото е, че народът твърде много се омотаваше с полярносттие, та хийлване все пак се налагаше да правим. Веднъж да се понаучат, ще може да помислим и за демидж участието ни.

Но май се очаква сега да позатруднят битките с босовете - с пач-а. Което ще направи веселбата по-голяма:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Dec 17, 2008 12:31 am

Добрата вест иде бързо - разчистихме Накс :))) А Таис взе каска - да й е честита :lol:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Dec 17, 2008 2:11 pm

Ей! Бравос! Да са ви честити екстрите :D

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Dec 17, 2008 3:03 pm

Мерси!

Жалко, че последния път не ви е останало време за още опит-два на последния бос. Със сигурност щяхте да го сгънете и него. Всичко е въпрос на добро разпределение на хората (да се избегне верижното предаване на блока и щетите от мана бомбите) и да се опазят танковете на адовете на трета фаза. Което не е трудно. ДПС-то сте го имали със сигурност.

Ние пак доста време мъчихме Тад. На последните опити смело се включих да пердаша смайтове и холи файър и да държа дот. Ама то много приятно да гледаш по-големи стойности с този бъф от поляризацията:). Става малко натоварено де, защото демиджът по народа все пак си тече и трябва да се хийлва. С СоН, както е в момента, е добре, обаче как ще я караме след пача, ще е интересно.

Сапфирон можехме да го свалим на първи опит - на практика го докарахме до 5%, но просто почнахме битката с намерение, че само се пробваме. На втория опит вече падна без проблеми.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Dec 17, 2008 3:47 pm

Дано падне тази седмица.
Днес по план са пак Паяците и Милитари крилата, утре - другите 2. Миналата седмица загубихме цялата неделя вечер на Тадиус, надявам се тази седмица да не е така и в неделя да паднат последните двама та да остане време и да видим новото място с ключето от Сафирион.
Дано стане.
Успех и на вас :D

П.С. Снощи в холс оф лайтнинг ми падна Colossal Skull-Clad Cleaver (http://www.wowhead.com/?item=37852) и си купих със значки Ring of Invincibility (http://www.wowhead.com/?item=40717) та се надявам дпс ми да скочи :D

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Dec 18, 2008 2:44 pm

Ех а мен ми се развали модема и вчера не можах да ида в Накс. Загубена седмица... :( Сигурно са изчистили повечето от 25 мана. А как ми трябваха емблемите. :cry:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Dec 18, 2008 3:58 pm

Ние съвсем юнашки прекосихме вчера Паяците, plague крилото и първите два боса на Милитъри секцията. Можехме и конниците да преборим, обаче нещата леко се закучиха на предния бос - оказа се, че твърде бързо разчистваме living side, та зад решетката ставаше твърде населено в един момент и нашите деца измираха славно сред АоЕ-то на недоумрелите.

И искам да отбележа, че дисциплинираният поп е прасе!!! Вчера реших за разнообразие да поживея без circle of healing. С прекрасните таланти от дисциплината и надлежно подредила рейд бъфовете, успях да стигна над 21к живот и над 23к мана. Overheal-вах най-безотговорно. :oops: Малко неразчетено използвах pain suppression в един момент - на един от танковете. То нали намалява агрото, но пък танкчето беше захапало здраво threat стойностите, та не стана беля. Тъжното е, че останалите коприно-дрешковци мрат наистина много бързо - докато натисна копчето, те разстлали умрели телеса в коприни на земята :oops: Ще трябва да тренирам.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Dec 18, 2008 4:08 pm

хехе :D ние разчистихме снощи точно същото :D днес продължаваме от конниците, дано не се закучи нещо. Дано да изчистим остатъка, та другите 2 райд дни да изблъскаме каквото остане.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Dec 19, 2008 9:37 am

е....закучи се :(

Всичко тръгна много добре - няколкото групи преди конниците пуснаха 2 епика. наредихме се пред босовете, почнахме и .....единия танк умря. Нейсе, стават такива работи. Сабрахме се пак пред тях и ги размазахме.

Construct Quarter - много добре вървешв. Patchwerk, Grobbulus и Gluth на първа. като стигнахме Thaddius беше едва 9. Викам си - екстра, днес ще ги ошляпаме. Да, ама не!

На Thaddius се започнаха безумие след безумие.
1 пул - изпуснаха вдиния танк на двамата глупаци преди боса.
2 пул - уайп с Thaddius на 1%.
3 пул - уайп с Thaddius на 3%.
4 пул - един веселяк му метна baby spice, агрото му се ресетна и измряхме!
5 пул - 3 ма паднаха в отровата и не стигна дпс за да го убием :(
6 и 7 пул като 5 :( :( :(
8 пулл - НАЙ ПОСЛЕ като хората. Ама беше 10:55 и спряхме райда :(

Голяма тъпотия. А можеше да сме разчистили цялаото място.
На всичкото отгоре и спираме райдовете от 24 до 7.01 :( То, това последното логично, щото хората да се веселят и да не ботясват по празниците, ма....некак горчи в устата. Ще правим хероици, то се е видяло. Аз даже мога да мина на Протекшън да потренирам, че гилд лидъра ми намекна, че може да им трябва още един танкадин скоро.

А и може да дигна алта лок до 80 - колкото да не седи така на 70 и да скучае в Даларан. Пък и докато го вдигам, ще сабере плат и професиите да му дигна.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 19, 2008 9:51 am

Мдаа догодина ше си продължа акаунтеца аз както е тръгнало. :neutral:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 19, 2008 5:16 pm

То и при нас вчера дотам се стигна. Първо защото нашия рейд лидер и основен хийлър изгасна откъм интернет, та търгнахме с новички лидери. Децата се стараеха, ама нямаха общия поглед към играта, поради което всеки допринасяше както може. И така, внезапно Ланис се оказа в задния край на залата на конниците да хийлва едно дебело пиле-танк. То хубаво, ама на първия опит пала хийлърът в отсрещния край се гътна, отнесъл гнева на боса и подопечният му танк също вирна лапи. А ние се търкулнахме след това. На втори опит вече Ланис отнесе агрото на боса, щото нещо не й беше ясно още в кой момент хуква да тича към холи-боса, та процедурата с поумрелия рейд се повтори. На третия път вече от толкоз обяснения и най-вече понеже едва си пробвах хийлиг-модела на дисциплина, оставих танкчето си да умре жално малко преди в другия край на залата да разчистят двата конника и да дойдат на помощ. Зачислиха ми другарче - новоизлюпен шадоу, дето си жертва дпс-то да хийлва с мен. То умря на втората размяна, но аз вече бях захапала правилната поредност на спел-овете. Да, ама тогава пак някъде стана фал и си измряхме. Общо взето поразучавахме. Накрая обаче мина като по учебник. И все пак, дисциплината ми изяде спелпуър, та не се оказа добра идея да хийлвам с greater heal. Малко ми бие по самочувствието, че вече нямам критове от по 1,5к. Но пък с бързите флашчета и сапунените балони стана добре.. както и PoM. Пач го убихме със страшна сила, след като уцелихме правилните танкове. Направо изгоря горкия... no more play?

Следващите два също паднаха много бързо, но и ние се запряхме на Тад. Имахме си и нови хора и докато нацелят чарджовете и посоките, положението отмря. Ние умряхме с него.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Dec 22, 2008 1:15 am

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Dec 23, 2008 7:08 pm

Честно казано нищо не се вижда на видеоклипа, обаче все пак идеята за мейдж-танкове на Раз е определено впечатляваща. :shock:

А аз да се похваля - успяхме да разчистим отново Накс25 преди празниците и Ланис се сдоби с ореол - ама това определено е най-прекрасно изглеждащата "каска" за поп. Дори прекрасната качулка Т6 не може да я бие за мен. А как само върви с коледното костюмче!!! След коледа ще пусна един скрийншот за по-нагледно :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 23, 2008 8:40 pm

А честито ;) Аз си трупам рест :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”