WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Mar 27, 2008 9:56 pm

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Mar 27, 2008 9:57 pm

Чист Ретри на 60 левел -става за левели и е полезен за инстанси:
http://wowhead.com/?talent=sZZxfxthcuiIot

без фанатизма (който е смислен само за инстанси) може и да се достигне на 55 левел.

Аз бих препоръчал обаче това за 61 левел:
http://wowhead.com/?talent=sZxhdZVf0thcuiIoz
Bless of Kings e просто най- добрия бъф който може да ползваш (и те прави полезен за парти).
Оттам може да тръгнеш за петте точки фанатизъм които ти намалят threat чувствително ако искаш инстанси.

Ако напираш за ПвП си избери един от тези билдове и после добави
2 точки за Eye for an Eye и 3 точки за Divine Purpose.
Ако играеш за ПвП в никакъв случай не си слагай 5-те точки на Fanatism.
Едно уточнение- не се подлъгвай да слагаш точки в Divine Strenght преди да си вкарал точките в Ретри и Prot.

Не слушай какво ти казват някои за Pursuit of Justice- бонуса е много важен, дори и да имаш кон.
Last edited by RRSunknown on Sun Mar 30, 2008 5:03 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 30, 2008 12:18 pm

AAAAAAAAAAAAAAA и аз съм поредния прецакан от куеста за взимането на Полиморфа Прасе ;( Пуснах са Тикет до ГМ-а пък да видим дали ше го оправят. Поне са пише милото "your ticket has been escalated" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sun Mar 30, 2008 7:16 pm

Омг, след пача Sedai's Blade, който беше 1хенд тип, станал мейн хенд тип. Как може така да прецакват хората :evil: . Са нямам меч. Да умрът в кофите.
Look at the darkness...
...around me.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 31, 2008 12:40 am

Няя тряя се заработат са пари за якия маунт. Яко забавно, след кат телепортна са почна винаги да забива играта до степен да я гася от тасковете. Поне ме прехвърля де кат вляза пак. Близард сменят учтиви съобщения от сорта "ценим ващо обаждане, нагоре в списъка сте и прочее" да не ги тормозим с тикети :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Mar 31, 2008 1:08 am

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 31, 2008 10:43 am

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Mar 31, 2008 2:14 pm

Баааааа, Близзард са се ***рали направо с новия инстанс. Платото де. Първия босс е "лесен" ама втория кърти мивки. Патчверк на стероиди.
Който е 70 лвл и прави по някой и друг дейли куест на новата фракция, има един за бомбандиране на доста демони. В най-далечната му част се прелита над една огнена стена и над Бруталус.
Голям красавец е....като ни хване изцяло облечените Т6 танкове и нагрухани на макс с всичко възможно за момента от играта (без Т6 брейсърите само защото първия босс тепърва падна) и ги прави на салата с два удара по над 14 000 в рамките на 1 секунда.
Въобще босс да ти напълни душата и изпразни портейла. Там с макс бъфове достигам до 1900 дпс...понякога, иначе редовно 1700. Елементал шаман ftw!

Добре, че поне сложиха толкова труден инстанс и не го направиха casual friendly както почти всичко друго вече в играта. Но ще го нърфнат и този инстанс. Иначе най-после нещо ново за правене! :)
Не мое да мъмриш, брат!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 31, 2008 2:30 pm

Аз малко се колебая дали да сменям на елементал, енхансмънт шамана ми твърде много ме кефи за момента :P Дай ми все пак някакъв примерен билд за елементал, д а видя кво ще трябва да качвам.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Mar 31, 2008 3:17 pm

http://www.wowhead.com/?talent=hEzzVc0qAoxZx0xp0xo

Подходящ за левелване, соло игра и 5 човека инстанции. Единственото кофти нещо е, че няма бонус на range-a ама то не може всичко сега, и с 30 ярда се играе. Първо се слагат 40-те точки на Елементала. Минавай на този билд когато стъпиш в Аутлендс, по-лесно и бързо се левелва. И направи един тараш на АН-то за кастърски дрешки.
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 31, 2008 4:55 pm

Блаа мисла да смена Бижутерството с Шиене, че и без тва е ниско, а иска майка си и баща си като неща, а от проспектването падат евтинии. Са не ми се връща от новите земи достатъчно гърч беше да дигам 40те точки майнинг за няколко часа до 300. Просто цел ден ми се въртеше "This is MADNESS, no this is mining!" :mrgreen:

някъде бех споменал че ъм открил най ретардет куеста. Е има и по зъл :shock:
Spoiler: show
Image

Image

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Apr 01, 2008 8:41 am

е ровиш из демонски лайна, за да намериш един ключ, какво пък толкова?!?!? Ми изяло го е гадината, случва се. После има пак подобен куест в Награнд, но е доста по-добър. Там ще се ровиш в лайна на газели за семена!! Поне не са демонски :))))))

Иначе не взимай шивачество. Напълно ненужна професия. В първите 3 месеца на експанжъна беше супер, сега е пълна загуба с всичките тези достъпни епици от ПвП и от значки от хероици. Запази си бижутерството или го смени на инжинерство ако мислиш да правиш ПвП. И то добре се връзва с минирането. Но не развивай сега професия, загуба на време е и пари. Стани 70, купи си бърз слон (хехе) и ще може да събираш матрериали в старите земи много по-бързо, с по-малко агросване на мобовете и ако агросаш - падат с една магия.

А пък при мен се оказа, че дявола (Бруталус) не е толкова черен, падна долу гада.
Не мое да мъмриш, брат!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 01, 2008 9:59 am

Ей най-сетне ви уцела вчера в група и то подобен левъл ;) Жалко, че неам куести там още щеха ми дойдат добре с ваща група :cry:

:) Еми не пречи да я поразгледам шивашката, вчера си изринах deadmines на бегом сам малко за разтоварване и не мога да се оплача от урожая платове ;) Събрал съм почти парите за слонеца 400/590 де. ма се до уикенда ше капят още по малко.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Apr 01, 2008 11:44 am

Не го виждам Флуфито аз да ПвПейства:) Иначе инженерството си е забава голяма. Жалко, че не съм стигнала до Лунелката в последно време, че да си поиграя с някой левъл нагоре.

Но пък вчера наистина бяхме железно парти.
Светлият и неудържим паладин Хайдук (известен по време на мероприятието още като "Абе знаете ли, че пак съм без мана" или "Кой, аз ли да умра?"),
Илия в цялото си вещерско великолепие,
Амели, the priest of shadows на Таня,
Асая - Дебелото Великолепно Пиле и
Флуфи Ледените Прашки:P .

А сега познайте кой ни беше лечител!

Всъщност първо направихме Рампартс без Флуфито, че не се появи навреме, пък нетърпеливият ни пала вече сам беше тръгнал да бие мобове от нетърепние. Та се изтъпанихме четиримца там и докато се усетихме, драконът падна. Веселбата беше, че от три лекуващи класа, ни един не лекуваше. Т.е. грешка - Амели лекуваше с vampiric embrace. Не излезе от шадоу формата си нашият главен лечител, а аз се бях запънала като рогато пиле на Рампартския мост, че няма да изляза от перушината си... Е, предадох се накрая при дракона, че лечителската ми душица вече щеше да изгори, като видя как намалява животът на паладинчето ни.

Не, че Амели не излезе от сенките до края на мероприятието. Имаше май към 3-4 heal-а и едно изчистване на magic effect. Не, че и Асая не излезе от перушинестата си форма - и аз имах няколко семпли лечитлески намеси и чистене на отрови, ма май колкото да си покажа, че все пак съм красива елфида. Най-отговорният ни хийлър всъщност се оказа Флуфинелата, която се появи за пробягването на Blood Furnace. Та докато Асая и Амели се обясняваха коя точно трябва да бъде лечител в групата, Флуфинела The Ice Mage пускаше на паладинчето драенайската расова магия за лекуване всеки път, щом й минеше cooldown-а. За всеобща радост и срам на пишман лечителите. Вярвайте ми, такъв смях отдавна не е ечал в Цитаделата на Хелфайър. Три хийлъра (айде нека са два, че единият ни беше танк все пак, което не попречи на Амели да го пита що не се хийлва:)), и магето лекува.

И все пак - нито един умрял за двата инстанса!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 01, 2008 1:28 pm

Еми късно влезнах ма праехме тука покани едни до късно в офиса ;(. Ма фанах поне шумната веселба :) Уф още 190 злато ми трябвааааа. едно 10тина часа игра поне. :evil:

Хаха тия тия прашки знаеш ли колко пъти ми отървават кожата место да ме убият от ордата да седят и да ми подсвиркват :mrgreen:

При тия тонове бандажи дет тамън ми беше върнало от АН /тая расовата и без тва дава само 980/ е по-далавера. Все пак за чии съм дигнал фърста до 375 са :twisted: . Що не искахте да ви права вода нещо.

От де се зимат куестове за тия зони дет сте ги отарашили за второ минаване евентуално с мене по-адекватно уикенда?