Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Охааа 3 почивни дни ся подред ше имам дали пъ нема си доизфармя за бронята а 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Сигурно ще
. Ние започнахме Канта с Коцето, минахме Визуна Скуеър поне. Аз изчислих, че бронята ще ми струва точно 86 платина, сега имам 52, та не ми остава кой знае колко много. Имам да продавам 3 ектоплазми, та ще дръпна и оттам.
Да се похваля, вчера приключих с последния дънджън, който не бях правила Volten Excavations и запълних Master Dungeon Guide-а. Реших да го дам на джуджето, за да вдигна още малко dwarven title-а. Преди да го направя това той беше на 500 точки от ранк 8, след като дадох пълния дънджън гайд ми даде 8 платинум и качих до 9 ранк на титлата + още малко отгоре. Сега съм Epic Delver и си се кефя
, уви сега вече мога да взимам точки САМО от hard mode дънджъни
, а ранк 10 (финалния) е бая далеч.
Ицо, ти къде беше вчера, така добре щеше да ни дойде едно танкче
.
Пипнах си нещо по graphic настройките на играта и сега изглежда направо зашеметяващо (особено в териториите на чаровете - има слънчеви лъчи, които се процеждат просто вълшебно през клоните на дърветата; а в Гунарс холд огънят има мараня около себе си, там където затопля въздуха... просто красота).
Термите, като си направиш герой, постни името
да те добавим всички. Да ти постна черно на бяло два адреса, които са особено полезни ако имаш въпроси за играта:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page --> тука има абсолютно всичко, през гайдове за мисии, куестове, опис на елитни скилове, брони, оръжия, всичко, че и линк към страница с билдове за игра.
http://www.guildwarsguru.com/forum/ --> един страхотен форум, в който има доста развита секция за оценка на предмети. Нещо като окшън хаус има също, но най-вече е полезно заради Price checking-а. Това вероятно няма да ти трябва още, но е добре всички
да си го имат. Има доста интересни теми с предложения за билдове и т.н.
Вчера ми дропна Runic Blade of Enchanting. При това с + 20% енчантмънтс, а инскрипшъна беше дмг + 15% (станс). Скинът е от скъпите в ГУЕН за мечове. В Гуру-то пише 50к. А аз съм идиотка, имах две копия от един от новите търсени скинове от ГУЕН и Илия Бран ми намери купувач. И в опита си да селвиджна нещо от едното копие то се счупи!!!!!!!! Другото копие, слава Богу, ми го купиха за 20к, а ми предлагаше човека 25-30, но понеже съм добричка, реших да му го дам по-евтино
, заради общата позната Бран и защото съм лейм, ма това е друг въпрос.

Да се похваля, вчера приключих с последния дънджън, който не бях правила Volten Excavations и запълних Master Dungeon Guide-а. Реших да го дам на джуджето, за да вдигна още малко dwarven title-а. Преди да го направя това той беше на 500 точки от ранк 8, след като дадох пълния дънджън гайд ми даде 8 платинум и качих до 9 ранк на титлата + още малко отгоре. Сега съм Epic Delver и си се кефя

Ицо, ти къде беше вчера, така добре щеше да ни дойде едно танкче

Пипнах си нещо по graphic настройките на играта и сега изглежда направо зашеметяващо (особено в териториите на чаровете - има слънчеви лъчи, които се процеждат просто вълшебно през клоните на дърветата; а в Гунарс холд огънят има мараня около себе си, там където затопля въздуха... просто красота).
Термите, като си направиш герой, постни името

http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page --> тука има абсолютно всичко, през гайдове за мисии, куестове, опис на елитни скилове, брони, оръжия, всичко, че и линк към страница с билдове за игра.
http://www.guildwarsguru.com/forum/ --> един страхотен форум, в който има доста развита секция за оценка на предмети. Нещо като окшън хаус има също, но най-вече е полезно заради Price checking-а. Това вероятно няма да ти трябва още, но е добре всички

Вчера ми дропна Runic Blade of Enchanting. При това с + 20% енчантмънтс, а инскрипшъна беше дмг + 15% (станс). Скинът е от скъпите в ГУЕН за мечове. В Гуру-то пише 50к. А аз съм идиотка, имах две копия от един от новите търсени скинове от ГУЕН и Илия Бран ми намери купувач. И в опита си да селвиджна нещо от едното копие то се счупи!!!!!!!! Другото копие, слава Богу, ми го купиха за 20к, а ми предлагаше човека 25-30, но понеже съм добричка, реших да му го дам по-евтино

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Еми аз бях в скайпа онлайн, можехте да ме викнете. Не дойдох в играта, понеже гледах маратона на Super Mario Galaxy в Gamespot, който продължи 3 часа. Това е егати главоотвинващата игра, ще се купува Wii
Иначе с дервиша трябва да мина 3те мисии в южните шивърпиикс, за да стигна до Пердишън рок и да капна Обсидиън Флейм и да стана пълноценен танк
Не че сега не съм, ама си е зор в дънджъните.
И забрави да дадеш на човека линк към официалния български GW форум - http://guildwars.headoff.com
Регването там е силно препоръчително 

Иначе с дервиша трябва да мина 3те мисии в южните шивърпиикс, за да стигна до Пердишън рок и да капна Обсидиън Флейм и да стана пълноценен танк

И забрави да дадеш на човека линк към официалния български GW форум - http://guildwars.headoff.com

Last edited by Delegat on Thu Nov 15, 2007 12:46 pm, edited 1 time in total.
Обсидиан ФЛЕШ
. Бтв ако станеш обси дервиш ще можем да опитаме с някои на хард моуд, не
? Аз съм на Thunderhead Keep с монка там, като стигнеш до нея мисия, кажи.
>.< Не се сетих да чеквам Скайп снощи. Той Коцето игра ГвГ с БГф ако се не лъжа или със смърфа на БОТС... май с второто и са направили 1 победа.

>.< Не се сетих да чеквам Скайп снощи. Той Коцето игра ГвГ с БГф ако се не лъжа или със смърфа на БОТС... май с второто и са направили 1 победа.

Last edited by Elayne on Thu Nov 15, 2007 12:33 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Таман и аз тва се чудех на обсидиана за чий му е
Ми за Термо към коя гилдия ше си? Иначе се мотам там основно с Flame Assburn (fire ele + mesmer) и почвам с Rite AshKente (Ritualist/Necro) са отначало тепърва че ме радват нещо комбинацийте ММ/Спирити 

Last edited by Xellos on Thu Nov 15, 2007 12:37 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
с N се ика ли беше тва? Тоо само ти си ми в нея. Тънда ненам как да го добава, пък и другите? На че на некой му трябва еле много 

Friends List-а излиза с 'N', добавяш като пишеш някое от имената на героите на човека, който искаш да добавиш в определеното поленце там и като напишеш, просто натискаш 'Enter'. Коцето го добави като му изпишеш ника 'Thund Arroe' или някой от другите, който помниш. Аз имам всички
там, даже си говорим с Лейди Енви и Аря напоследък
за разни работи. А и тебе ако те нямах там как щях да те викам за дънджън, а?! Добавяй и се обаждай
като си онлайн, че понякога забравям да гледам кой е он и кой не.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аха е неам навик още, ма нема да е лошо. Довечера кат се довлека по некое време че на тва време нета си бал мамата напоследък. Ше адвам, то аз с мойто нередовно пве неам много приказка ма си трее контакти 

Бран решила да пофарми в The Deep (елитната мисия на луксонците във Факшънс). Аз там не бях ходила и след известно уговаряне с нея, решихме да ходим двете. Размерът на партито там е 12 човека. При добро парти цялата елитна мисия може да се мине за около 1 час. Хората влизат там от локация ('The Deep'), която се достига само чрез ползване на скрол за достъп от Кавалон (столицатан а луксонците). Скролът е индивидуален и транспортира във въпросната локация само 1 човек.
Та, партито се състои от 3 уориъра с ice dmg weapon, 3 fire ele-та със Сийринг Флеймс, 2 Spiteful Spirit necros, 1 BiP (Blood is Power) necro, 3 monks. Бран сподели, че тъй като никога не съм влизала, а и всички хора играят в Хард моуд мисията, най-добре да вляза като BiP некромансъра, а.к.а. батерийката на партито. Никой не заподозря, че съм тотал нууб

Врътката (която бтв не разбрах защо се прави, но послушах Бран) е, че в началото като влезете има 4 телепорта, некромансърите се самоубиваме с Blood Ritual/Blood is Power пред телепортите, без да влизаме в тях. Телепортите се активират и по 1 уориър, 1 монк и 1 еле влизат в телепорт, като монковете rebirth-ват некротата и влизат заедно с тях през телепорта

Като преживяване беше страхотно, ще повторя непременно, още повече, че в хард моуд пуска на всяка група по 1-2 или повече златни предмета, обикновено зодиак нещо-си, а те все още са сравнително скъпи оръжия, особено мечовете и щитовете, а мисля и брадвите.
На мен от три честа и loot ми паднаха 2 зодиак уанд, 3 стафа и wayward wand. Ще ми трябва помощ за оценяването, не са много хубави май май, защото не всички са с възможност за инскрипция, но пък са красиви. Месмерският стаф е хубав де, май ще го дам на Морви

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мда, поради работни причини нямах никакво време да се хвана вчера, само успях да инсталирам игрицата и да направя герой - елементалист, кръстих го Termit Firebrand засега. Надявам се поне неделя да седна, ще ви изпонадобавя тогава в тази листа с приятели, пък дано засека някого в мрежата.
Трябва ли да пусна някъде заявка за присъединяване към ShadowDance гилдия, или от вас си зависи да ме добавите?
Трябва ли да пусна някъде заявка за присъединяване към ShadowDance гилдия, или от вас си зависи да ме добавите?
Elves dig rocket launchers.