Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 15, 2007 11:00 am

Охааа 3 почивни дни ся подред ше имам дали пъ нема си доизфармя за бронята а :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 15, 2007 12:07 pm

Сигурно ще :). Ние започнахме Канта с Коцето, минахме Визуна Скуеър поне. Аз изчислих, че бронята ще ми струва точно 86 платина, сега имам 52, та не ми остава кой знае колко много. Имам да продавам 3 ектоплазми, та ще дръпна и оттам.

Да се похваля, вчера приключих с последния дънджън, който не бях правила Volten Excavations и запълних Master Dungeon Guide-а. Реших да го дам на джуджето, за да вдигна още малко dwarven title-а. Преди да го направя това той беше на 500 точки от ранк 8, след като дадох пълния дънджън гайд ми даде 8 платинум и качих до 9 ранк на титлата + още малко отгоре. Сега съм Epic Delver и си се кефя :), уви сега вече мога да взимам точки САМО от hard mode дънджъни :(, а ранк 10 (финалния) е бая далеч.

Ицо, ти къде беше вчера, така добре щеше да ни дойде едно танкче :).

Пипнах си нещо по graphic настройките на играта и сега изглежда направо зашеметяващо (особено в териториите на чаровете - има слънчеви лъчи, които се процеждат просто вълшебно през клоните на дърветата; а в Гунарс холд огънят има мараня около себе си, там където затопля въздуха... просто красота).

Термите, като си направиш герой, постни името :) да те добавим всички. Да ти постна черно на бяло два адреса, които са особено полезни ако имаш въпроси за играта:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page --> тука има абсолютно всичко, през гайдове за мисии, куестове, опис на елитни скилове, брони, оръжия, всичко, че и линк към страница с билдове за игра.

http://www.guildwarsguru.com/forum/ --> един страхотен форум, в който има доста развита секция за оценка на предмети. Нещо като окшън хаус има също, но най-вече е полезно заради Price checking-а. Това вероятно няма да ти трябва още, но е добре всички :) да си го имат. Има доста интересни теми с предложения за билдове и т.н.

Вчера ми дропна Runic Blade of Enchanting. При това с + 20% енчантмънтс, а инскрипшъна беше дмг + 15% (станс). Скинът е от скъпите в ГУЕН за мечове. В Гуру-то пише 50к. А аз съм идиотка, имах две копия от един от новите търсени скинове от ГУЕН и Илия Бран ми намери купувач. И в опита си да селвиджна нещо от едното копие то се счупи!!!!!!!! Другото копие, слава Богу, ми го купиха за 20к, а ми предлагаше човека 25-30, но понеже съм добричка, реших да му го дам по-евтино :), заради общата позната Бран и защото съм лейм, ма това е друг въпрос.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Nov 15, 2007 12:28 pm

Еми аз бях в скайпа онлайн, можехте да ме викнете. Не дойдох в играта, понеже гледах маратона на Super Mario Galaxy в Gamespot, който продължи 3 часа. Това е егати главоотвинващата игра, ще се купува Wii :lol:
Иначе с дервиша трябва да мина 3те мисии в южните шивърпиикс, за да стигна до Пердишън рок и да капна Обсидиън Флейм и да стана пълноценен танк :lol: Не че сега не съм, ама си е зор в дънджъните.
И забрави да дадеш на човека линк към официалния български GW форум - http://guildwars.headoff.com :P Регването там е силно препоръчително :lol:
Last edited by Delegat on Thu Nov 15, 2007 12:46 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 15, 2007 12:31 pm

Обсидиан ФЛЕШ :). Бтв ако станеш обси дервиш ще можем да опитаме с някои на хард моуд, не :roll: :oops:? Аз съм на Thunderhead Keep с монка там, като стигнеш до нея мисия, кажи.

>.< Не се сетих да чеквам Скайп снощи. Той Коцето игра ГвГ с БГф ако се не лъжа или със смърфа на БОТС... май с второто и са направили 1 победа. :mrgreen:
Last edited by Elayne on Thu Nov 15, 2007 12:33 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Nov 15, 2007 12:33 pm

Да де, флеш. Все ги бъркам :lol: Играл е със смърфа на БОТС - Lencheto got Silenced [WoW] :D
Last edited by Delegat on Thu Nov 15, 2007 12:34 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 15, 2007 12:34 pm

Е и аз натиснах 'ф' вместо 'д', та стана ОбсиФиан :P. А, да, пардон, официалният сайт :) е добро място за продажба :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 15, 2007 12:36 pm

Таман и аз тва се чудех на обсидиана за чий му е :) Ми за Термо към коя гилдия ше си? Иначе се мотам там основно с Flame Assburn (fire ele + mesmer) и почвам с Rite AshKente (Ritualist/Necro) са отначало тепърва че ме радват нещо комбинацийте ММ/Спирити :twisted:
Last edited by Xellos on Thu Nov 15, 2007 12:37 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Nov 15, 2007 12:37 pm

Направо си го осиновете в ShadowDance, ако искате де :) А нали знаеш, че вече некротата не получават енергия от соулрипинга когато умрат спирити и петове? :D
Last edited by Delegat on Thu Nov 15, 2007 12:38 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 15, 2007 12:37 pm

В която и гилдия да е, с френдс листата ще си се събираме лесно :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 15, 2007 12:39 pm

с N се ика ли беше тва? Тоо само ти си ми в нея. Тънда ненам как да го добава, пък и другите? На че на некой му трябва еле много ;)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 15, 2007 12:41 pm

Friends List-а излиза с 'N', добавяш като пишеш някое от имената на героите на човека, който искаш да добавиш в определеното поленце там и като напишеш, просто натискаш 'Enter'. Коцето го добави като му изпишеш ника 'Thund Arroe' или някой от другите, който помниш. Аз имам всички :) там, даже си говорим с Лейди Енви и Аря напоследък :) за разни работи. А и тебе ако те нямах там как щях да те викам за дънджън, а?! Добавяй и се обаждай :) като си онлайн, че понякога забравям да гледам кой е он и кой не.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 15, 2007 12:46 pm

Аха е неам навик още, ма нема да е лошо. Довечера кат се довлека по некое време че на тва време нета си бал мамата напоследък. Ше адвам, то аз с мойто нередовно пве неам много приказка ма си трее контакти :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Nov 16, 2007 1:32 am

:)Daily news:

Бран решила да пофарми в The Deep (елитната мисия на луксонците във Факшънс). Аз там не бях ходила и след известно уговаряне с нея, решихме да ходим двете. Размерът на партито там е 12 човека. При добро парти цялата елитна мисия може да се мине за около 1 час. Хората влизат там от локация ('The Deep'), която се достига само чрез ползване на скрол за достъп от Кавалон (столицатан а луксонците). Скролът е индивидуален и транспортира във въпросната локация само 1 човек.

Та, партито се състои от 3 уориъра с ice dmg weapon, 3 fire ele-та със Сийринг Флеймс, 2 Spiteful Spirit necros, 1 BiP (Blood is Power) necro, 3 monks. Бран сподели, че тъй като никога не съм влизала, а и всички хора играят в Хард моуд мисията, най-добре да вляза като BiP некромансъра, а.к.а. батерийката на партито. Никой не заподозря, че съм тотал нууб ;) и влизам на хард моуд за пръв път, лол.

Врътката (която бтв не разбрах защо се прави, но послушах Бран) е, че в началото като влезете има 4 телепорта, некромансърите се самоубиваме с Blood Ritual/Blood is Power пред телепортите, без да влизаме в тях. Телепортите се активират и по 1 уориър, 1 монк и 1 еле влизат в телепорт, като монковете rebirth-ват некротата и влизат заедно с тях през телепорта :roll:. После става мазало. 12 стаи, във всяка някакъв гнусен Environment Effect. Моя милост се уби да BiP-ва моковете, накрая бях с 60% ДП, два от три монка напуснаха, единият бтв се оказа българин. Познайте как разбрахме - през цялото време 1-ният монк (очевидно латиноамериканец или испанец, защото плямпаше на испански) правеше /rank emote-а, който показваше тигър и се фукаше насам-натам. Тогава един от другите два монка започна да му обяснява как той имал 1000 ектоплазми на другия си акаунт и как екто>фейм. Как с екто можело да се купи фейм и бла бла. Почнаха да спорят много яко и накрая единият напсува другия на майка ама много сосно, така няколко реда. Последва сосна псувня на испански (!!! как се разбраха !!!) и латиното излезе, тогава двете с Бран се издадохме, онзи се прикри :) и стана особено мил и любезен, до момента, в който каза, че трябвало да води гаджето на кино и за съжаление трябва да излиза. Така точно пред Ксанаксаи бяхме с 1 монк. Ужасяващият Environment Effect там..., масов деген. Не можело да се носят стафове и уандове (нямах щит и меч под ръка). Монкът се счупи от Heal Party, но ни спаси, босът умря. Накрая отворихме честа и на мен ми паднаха зодиак нещо-си (май пак стаф) и златен чук crab claw.

Като преживяване беше страхотно, ще повторя непременно, още повече, че в хард моуд пуска на всяка група по 1-2 или повече златни предмета, обикновено зодиак нещо-си, а те все още са сравнително скъпи оръжия, особено мечовете и щитовете, а мисля и брадвите.

На мен от три честа и loot ми паднаха 2 зодиак уанд, 3 стафа и wayward wand. Ще ми трябва помощ за оценяването, не са много хубави май май, защото не всички са с възможност за инскрипция, но пък са красиви. Месмерският стаф е хубав де, май ще го дам на Морви :wink:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Nov 16, 2007 9:35 am

Той Стоичков ги е научил испанците на български думички :wink:

трябва да закарам монка по-напред в Канта...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Nov 16, 2007 9:52 am

Мда, поради работни причини нямах никакво време да се хвана вчера, само успях да инсталирам игрицата и да направя герой - елементалист, кръстих го Termit Firebrand засега. Надявам се поне неделя да седна, ще ви изпонадобавя тогава в тази листа с приятели, пък дано засека някого в мрежата.
Трябва ли да пусна някъде заявка за присъединяване към ShadowDance гилдия, или от вас си зависи да ме добавите?
Elves dig rocket launchers.