Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 29, 2007 2:04 pm

За понапрягането напълно съгласна. Не е като да си седиш отзад и само да наливаш curses и да правиш health degen на лошите :P. Или ако си ММ да цъкаш Blood of the Master. Забавно е, а и на Коцето героя във фарминг вида си има готина рокля :P.

Edit: Е, омг, по-красиво място от Ваби досега в играта не съм видяла. Просто ми пада ченето като видя тия гледки :shock: :shock: :shock: :shock:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 30, 2007 1:42 pm

В следващия брой на PC Mania ще има код, с който ще имате достъп до мини-пета Азура, безплатно. Та, който се интересува да не изпуска. Вчера гледах един Азура онлайн и беше брутален, ходи толкова сладко и има сладки мърдащи се ушички.

Бтв, в сегашния (и предишния) брой на същото списание има сравнително много за GW. В предишния за дервиша и парагона, в сегашния за новия експанжън GW:EN И GW2. Изглежда интересно :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 30, 2007 1:44 pm

тоест 1 код или трее се набутам за списанието всеко с различен ако е. ама ушички :x

хехе, еми аз си припомням кефа от първие мисии и просто им палим задниците са за норматив. ше докарам елементалистка/мес просот в найта начисто. :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 30, 2007 1:51 pm

Трябва да си купиш списанието, в което е уникалния код (във всяко списание, предполагам, е различен) за мини-пета. А Азурата е супер сладка, наистина.

http://wiki.guildwars.com/wiki/Image:Asura.jpg

Можеш да си купиш списанието и без ДВД-то, та излиза по-евтино.

Ам... аз искам еле да си правя само че дизайнерът на лица и прически във Факшънс за елетата е доста противен, а и в Найтфол не ме кефят толкова. Та... май ще е точно еле в Професис :?. Ама по-натам, сега си ми е кеф да си играя с некромансърката, а искам и да тествам дервишката и ритуалистката, които имам.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Mar 30, 2007 1:53 pm

Ам, мен азурата не ме кефи особено, твърде очовечено ми е.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 30, 2007 1:53 pm

Ми мен ме радва как ходи (малко като Джар Джар Бингс) и размахва уши.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 30, 2007 1:54 pm

добре де от де са зели кода интересно? не че нема си го купа така де.

ааууу колко е грозноооооооооо :shock:

Еми аз ше си доиграя профа с некрото, после тая елементалка или нова я места в найтофола на чисто. то 6-ти левел нема да има некви ограничения сигурно ако я прехвърла там, не че проблем да права нова, ма дизайна е по-як да.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Mar 30, 2007 1:56 pm

Само в БГ остана за следващия месец кода. В останалата част на света списанието-партньор си излезе нормално :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 30, 2007 2:02 pm

Ааа ясно. е пак де има го ;) ма пък е мизереееен тоя бееее. искам оная ръбестата котка

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 30, 2007 2:05 pm

Коя ръбеста котка? Я сподели?

Аз пък кво ли не искам, летящия дракон от Факшънс колекторското издание, Вареш от на Найтфол същото и още сто и едно неща. Няма да откажа малък Широ, Necrid Horseman и т.н.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Mar 30, 2007 2:46 pm

Elayne wrote:Коя ръбеста котка? Я сподели?

Аз пък кво ли не искам, летящия дракон от Факшънс колекторското издание, Вареш от на Найтфол същото и още сто и едно неща. Няма да откажа малък Широ, Necrid Horseman и т.н.
Той малко жълт го дава, нормално :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 30, 2007 2:56 pm

Мда... е, аз за Вареш по-скоро си мисля, а и някакви хора продават мини-петове насам-натам, няма лошо да си купя.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Mar 30, 2007 3:00 pm

Аз нещо не разбирам идеята за минипет принципно. Предполагам като привърша със събирането на всичкото оборудване, което съм планирал да имам ще си помисля и за такива неща

вчера се сдобих с брадва + 5 енергия и фокус за още +27 така че да закръгля енергията на 69 :D
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Mar 31, 2007 6:17 pm

Ъндед Лич из ноу Мор :)

ми писна ни да ви чакаме да дойдете и ги минахме последните две с Дима :) но бонусите още ги нямаме, спокс :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Mar 31, 2007 8:51 pm

А аз най-накрая стигнах до пустинята, т.е. ръннаха ме дотам неприлично лесно, а аз колко пъти умирах...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either