Doctor Who & Torchwood

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Martix
Archmage

Post by Martix » Mon Dec 05, 2011 3:17 pm

Доизгледах го. Сезонът беше доста добър всъщност. Подозирам обаче, че това е защото напълно спрях да обръщам внимание на изкуствената драма във всеки епизод и на безцелното размахване на магическтата пръчка от страна на доктора. Дано не спре да ми пука въобще за доктора, щото ако нещо ме държи във филма, това са сценаристите и доктора.

А и се чудих каква тъпотия ще измислят за изконния въпрос, но там са се справили добре.
Но чия е била идеята най-тъпите епизоди да се сложат накрая.
Предпоследния беше тотален пълнеж и то от най-безинтересните.
В последния бяха създали доста интересен свят for its own sake обаче, за да се различава по нещо от пълнеж. :?
Абе ще се гледа и 7-ми. Май веднъж започнеш ли да пътуваш с доктора няма отказване.
There are no rules! I'm gonna get you!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 08, 2011 11:58 pm

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 23, 2011 12:33 am

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Jan 01, 2012 9:38 pm

С малко закъснение, прехвърлих таз годишния коледен спешъл. Бива като цяло, но първо, можеше повече - миналогодишни беше къде, къде по як, и второ - притеснявам се да не са изхарчили и без това мизерния бюджет за предстоящия сезон, без да са направили нещо особено и в коледния епизод. Всмисъл че изглеждаше по-добре от 90% от миналия сезон, но пак отстъпва сериозно спрямо по предните. Такива неща като някви по мащабни сцени май не сме виждали от последния сезон на Тенант насам. И още искам да шибам някой от идиотите, които спряха Confidential.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jan 02, 2012 1:06 am

Дааам доста симпатичен епизод, макар и презахаросан. :mrgreen:

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Feb 27, 2012 7:53 pm

Интересна новина днес. [url=http://doctorwhotv.co.uk/cumberbatch-is ... -31163.htm]Cumberbatch is The Master[/b] в епизода по случай 50 годиншната на сериала. Подозирам, че ако е верен слуха, ще стане яко :)

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 26, 2012 12:28 pm

Ето и трейлъра на новия сезон (нищо че почва чак наесен там по някое време) http://www.youtube.com/watch?v=J5iwoRA2Cas

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Apr 21, 2012 2:16 am

Мат Смит вече ме кефи точно толкова, колкото и Тенант.
И за да е по пълно мнението ми ще кажа, че не бях гледал Doctor Who от както свърши 5-ти сезон - тоест от МНОГО време. След 5-ти сезон, който ми хареса умерно, но не беше ОМГ ОМГ, ТОВА МИ Е ЛЮБИМИТ СЕРИАЛ, реших да спра да гледам Доктора, докато някой ден не ми дойде музата.
Е, дойде ми. След толкова голяма пауза пак изпитвам същото, което изпитвах и при сезоните с Тенант. Сега ще си правя Doctor Who маратон и почвам всичко от първи сезон наново.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Jul 16, 2012 9:27 pm

Изгледах пети сезон на Доктора тея дни :D

Кефи ме, яко е, макар и не чак толкова, колкото старите сезони. Все още не мога да се привържа напълно към новите герои. Готини са, ама леко картотени ми изглеждат и се надявам това да се промени. Единствено Ривър ме радва по-мощно, но пък нея си я помня от прекрасния двоен епизод с библиотеката в четвърти сезон.

Сигурно ще изгледам и шести скоро, та да съм готов тъкмо за премиерата на седми :D
But goddamn,
you got me in love again

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Aug 12, 2012 9:02 pm

Doctor Who S07 The Science of Doctor Who - Special се появи, макар че не е нещо особено интересно нАучната част.

http://www.bbcamerica.com/doctor-who/guide/specials/

на 25ти и 7ми сезон отпочва, и макар че никога няма да прежаля Тенант пак продължава да има някакъв чар сериалчето ;).
http://www.bbcamerica.com/doctor-who/vi ... -season-7/

Поне американския сайт им достъп до клиповете от тук, за разлика от скапания ббс в англия :mrgreen:

Ell
Farmer

Post by Ell » Sun Aug 12, 2012 10:33 pm

Доктор Кой и динозаври?! Абракадабра. Хем ми е странно, хем ми е многообещаващо. Силно се надявам Мофат да не е наблегнал толкова много на специалните ефекти, колкото изглежда от трейлъра. И все пак моите любими плачещи ангели са там... Както и Рупърт Грейвс а.к.а. Лестрад от Шерлок, както и, ако не се лъжа, актьорът зад Аргус Филч. За мен остава най-интересно как ще приключат нещата за Ейми и Рори, та да видим и новото попълнение сред спътниците на Доктора.

Иначе на мен ми е още непрежалим Екълстън, но и Смит, както Тенант преди него, ми е страшно симпатичен.
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sun Sep 02, 2012 1:39 am

Премиерата на седми сезон беше много яка :D
Супер свежо ми дойде, много приятно и радващо.
But goddamn,
you got me in love again

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 02, 2012 4:46 pm

Йесссссс, много добро начало. Тамън съм му свикнал вече на новия Доктор ще се дебне сезона. :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 09, 2012 8:41 am

Хахах, Динозаври в космически кораб е баси лудницата :mrgreen: :mrgreen:

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sun Sep 09, 2012 2:20 pm

На мен ми допадна... Не ме израдва колкото премиерата, ама беше забавен, макар и по-детски. Ама наистина си беше лудница :D
But goddamn,
you got me in love again