За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Dec 11, 2008 10:34 pm

Mjoy.

http://www.wowinsider.com/2008/12/11/wo ... tch-notes/

Като цяло засега се очертава интересен пач - бъф за всички освен huntards.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Dec 12, 2008 1:58 am

The Dragon wrote:Mjoy.

http://www.wowinsider.com/2008/12/11/wo ... tch-notes/

Като цяло засега се очертава интересен пач - бъф за всички освен huntards.
Hey! Dont call me that!

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Dec 12, 2008 9:36 am

Пак промени :D
Ще мъ мислим като излезе.

Снощи пак много добре. Plague Quarter - всички босове от 1 ви опит. За капак Loatheb пусна токен за рамена и аз го взех. Няма по грозни такива! Просто няма! Два шарени вибратора са това, не броня. Аз съм джудже - те са по високи от мен! :x Ма ще търпим, кво да правим.

После почнахме Construct Quarter:
Patchwerk - от 3 ти опит. Нещо изпускаха танка май, но на 10-15 като се ядосаше и ни изпилваше яко. Май и някой хийлваше мелетата, не съм сигурен.
Grobbulus - от първи опит. Нищо интерестно за него, а мен даже не ме и инжектира. Аз бях прикрепен към офф танка да бия желета, а те изпълзяха малко този път (явно никой не е излизал пред него да съмонне желета) и общо взето скука. А и само 2-3 умряха в Коридора на Смъртта преди това - абе скука :D
Gluth - от 1 ви опит. Като меле без да имам задължения да кайтвам направо можех да заспя на тази битка. По-динамично ставаше ако някое зомби все пак се промъкнеше близо до боса, но общо взето добра работа.
След това имаше време само за 1-2 опита на Thaddius. Мислехме да направим 1 само, ма нещо танковете оплескаха двамата глупаци преди боса и измряхме, та направихме 2 опита, колкото да усетим битката.

Gluth: Убихме го без проблеми. Прот паладин кайтваше с 2 ма хънтари, които слагаха забавящи капани. За съжаление не съм гледал точно какво друго правиха, но това се оказа много ефективно, а и магетата доста мана запазиха.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Dec 12, 2008 9:54 am

Аз не бих казала, че прийстовете сме бъфнати.. Всъщност може да се каже, че ни прецакват основния мас хийл със страшна сила - 6 сек. кулдаун на circle of healing не звучи никак очарователно. То ще си проличи на битки с mass damage. Но дори и с подобрено умение от глиф, пак е мизерия. При положение, че СоН беше основната причина да си струва да слезеш надолу по холи талантите, сега май е по- добре да вземеш дисциплина. Ще го видя как ще е на основните битки след пача, но май ще мина на penance.
Last edited by Lannis on Fri Dec 12, 2008 10:09 am, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 12, 2008 10:02 am

Немах си друга работа си земах една фигурка :mrgreen:
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Dec 12, 2008 3:15 pm

Случи ми се значи една история... Куестя си аз из Фиорда (шестица на Близард за куестите там, интересни и забавни, чак дори зарибяващи :wink: ) и отивам до Скорн, там куеста съмонва едно джудже-гард, което се мъкне постоянно след тебе. При това упорито - търчеше след мен въпреки че съм с епик-маунт с "бързата" аура. 8-) Иначе досадно, опитам се аз да събера 7-8 моба накуп, че по-бързо да ги гътна, а то се заиграе с някоя кака...

Както и да е, докато трепя наред изведнъж забелязвам едно роге-орк с неговия гард, останал горкия орк на 10% живот. Зачудих се дали да го ганкна, ама бях в добро настроение, пък и орките ми са симпатични та го оставих. Обаче той като ме видя и се стресира и веднага се стелтна. То добре, ама гарда му върви след него, та знам всяка секунда къде е :lol: Посмях се от сърце, поздравих учтиво, той се показа и отвърна на поздрава и се разделихме приятелски. Не щеш ли обаче малко по-късно стана въргал край една от кулите, които трябва да се палят, беше дошъл и орка, та без да искам го ударих... И гардовете ни се сбиха - моето джудже срещу неговия таурен. Седим двамата с орка и се пулим :shock: , не можем да ги разтървем :lol: :lol: Гардовете с малко дмг и си имат животец, та се налагат без да им пука :lol: :lol: Погледахме, почоплихме семки, посмяхме се... обаче времето минава, а гардовете не мирясват да се млатят :roll: Накрая на орка му дойде идея, пусна си спринт, аз се затичах в обратна посока и онези (доста неохотно) се разделиха и се затичаха след стопаните си :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 12, 2008 7:42 pm

кеф
All flasks no longer require an alchemy lab to create.
:D
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Dec 15, 2008 10:30 am

Мда, снощи Thaddius ни разби бойната слава. 12 уайпа. Май просто нямаме дпс. Не можем да сколасаме до енрейдж таймера. Баси - 12 пъти до 30%. Най-доброто ни бе 25 %. Май просто няма достатъчно демидж, 1-2 да се гътнат и всичко става безсмислено, ма аз имам подозрения, че и всички да оцелеем пак ня стига за момента. Може би трябва още 1-2 седмици да се дооблечем. Ще видим, довечера ни чака същото.

На връщане не взех портала за Даларан, а реших да полета към великаните и да логна там, та да съм готов довечера за дейлитата. Летейки над Зул'Драк видях 2 хорди 75 левъл да правят дейлита за Аргент флагнати ПвП. Оправих си настроението. Играя в ПвЕ сървър и по принцип не закачам, хеле пък да ганквам, ма снощи трябваше да си го изкарам на някой. Убих ги и литнах високо. Те дойдоха, повъртяха се, поуспокоиха се - и пак ги убих. Общо 4 пъти, докато не повикаха 1 паладин и 1 ДК 80 левъл и аз не се скрих. Знам че е подло, ма .... трееше да си оправа настроението.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Dec 15, 2008 11:30 am

То и ние снощи до Тад стигнахме - остана време само за два опита, но подозирам, че ще имаме сходни проблеми. За начало весело доразчистихме Милитъри крилото, като имахме само един небрежен уайп на конниците. След това настана веселбата - отправихме се в контрукторското крило и се почна жизнерадостно търчане пред зелени балончета. Този път много дисциплинирано се справихме с тях. След това обаче, опиянени от успеха дръпнахме малко повече, отколкото можехме да поемем, при това секунди след като народът беше прекосил зелената гнус, дето ти смъква статсовете наполовина. Та докато се помъчим да ги хийлнем, измряхме си като чистокръвни попове, че и останалата част от рейда ни последва. Е, не всички. То стана един малко странен оборот, защото който мре, веднага се съживява на гробището и препуска към Накс, за да се включи пак в битката. Беше забавно. След това вече културно разчистихме местните абоминации и започна подготовка за сърдечна среща с Пачверк. Симпатяга е Пачверк. Като го каже това "No more play?", чак ти дожалява, че си се гътнал, та човечето вече няма с кого да си играе. Тоя път решихме да посменим малко тактиката и съответно положението. Да, ама нещо много в последния момент я решихме тая смяна, та докато народът търчеше към позицията си, танкът ни се гътна с драматичен найт-елфски крясък и ... болшинството народ го последва. (ех, уредиха се много добре найт елфите с тоя расов талант - редовно оцеляват на битка, а нашия спирит го взеха гадните Близарди - мразя ги!!!). Както и да е, последва малко бъркотия и още един-два уайпа, но накрая Пачверк се спъна и се пльосна без всякаква грация, а ние измародерствахме, както имаше по него. Последва бърз пробег покрай зелените желенца (обичам guardian spirit, много го обичам) и почти небрежно катурнахме и Гроби. След това най-после пуснахме един паладин да си комуникира с адовете на кученцето. Малко неудобно се получи в един момент, щото паладинът взе, че умря, но нашето рицарче удържа положението, докато един друид вдигна палата и му изтупа праха от доспехите. Абе много добре се справиха двамата. В това време ние дърпахме кучето за опашката и то накрая взе, че се ядоса и умря... но не и преди да изяде танка. Горкият ни дългоух танк :cry: . Да видите вие, как група хийлъри паралелно и много виновно намилат resurrection spell според класа си, за да вдигнат танка на крака. :lol:

След това, както казах, остана време само за два опита на Тад. На първия, понеже беше съвсем за пръв път на тоя бос за голяма част от народа, чинно си гръмнахме половината на първата поляризация. На втория опит вече пъргаво припкаше народът според полярността си, но пак дпс-то беше малко и влязохме в enrage - съответно бяхме безжалостно стъпкани. Но все пак, народът се чувстваше доволен от вечерта и да видим как ще я подкараме днес.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Dec 15, 2008 11:37 am

Подло? :) Ти пък, няма нищо по-добро от това да бастисаш някоя ордичка, в крайна сметка нали са вража фракция :D Ако пък си трепал тролове, те по принцип са подли създания, така че подлостта спрямо тях е оправдана. Мен ми е най-жал таурени да убивам, после киселото мляко не ми е вкусно :lol: :lol:

Оня ден гътнахме кака Ониксия, 3-ман парти, всичките 72 лвл. Един танк (пала), един хийлър (пала) и едно ДПС (шадоу прийст). Както после се оказа, може да се мине и без ДПС.. ако си достатъчно търпевив :shock: Нашето ДПС се спомина накрая на втора фаза (колективна грешка на хийлъра и танка 8-) ) и като се почна едно дялкане... потроших два меча в пустата драконка, 20 мин я кълцах. Ама я убихме :D

А Фиорда го изринах откъм куести, само един груп-куест (за великаните) ми се опъваше, ама след кратки разсъждения и малко хитрост, и той стана. Там обаче се случи един куест да пречистваш себе си, тоест да утрепеш вътрешното си аз. И после ти дава бъф да летиш. Та както бях на тигъра си викам, я да се метна от тия скали пък да видим какво ще стане. Метнах се и полетях. Красиво... рееш се над облаците... По едно време забелязвам непознати сгради пред мен, поглеждам подробната карта, то било ордската база :shock: :shock: Право към нея пикирам и няма начин да променя курса :shock: А долу ъндед-гардовете понаместват изпокапалите си меса и стърчащи кости, точат ръждиви секирки и гледат нагоре очаквателно с щастливо-озъбени усмивки :? Викам се, ще се мре, ей тъй от любов към летенето... За късмет уцелих малко хълмче и секунда преди гардовете да ме спипат с един лъвски (по-скоро тигърски :lol: ) скок се метнах и прескочих гардове, ограда и две изумени ордички дето се блещеха друг път невидели паладин така да прелита :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 15, 2008 12:15 pm

Хахах култово тва с полета :mrgreen: аз другата седмица ше продължа, че тамън съм пред 77 и летенето което е баси кефа там :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Dec 15, 2008 12:57 pm

Интересно дали куп паникьосани ордски играчи са сигнализирали на администрацията за чийтъра паладин който лети :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Dec 16, 2008 10:21 am

Снощи Тади и Сафи паднаха :D
Остана време за 1 опит на финал боса, та се надявам другата седмица да го смелим.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Dec 16, 2008 10:56 am

Юнаци!

Ние вчера мъчихме Тад сума време... но той нас измъчи и не щя да падне. Народът така и не успя да схване как точно да тича и все имахме по 2-3 подгънали колена още на първата поляризация, та dps-то съвсем не стигаше. Не успяхме и до 30% да го докараме и накрая се видя, че няма да стане в тоя състав и просто се отказахме (това след близо 3 часа опити). Днес рейд лидерът ни е пуснал една картинка като за първолаци, където ясно е нарисувано кой с какъв знак къде стои и по коя пътечка да тича към другата позиция, ако му се смени знакът. Сега остава 50% от наличните 80-ки да влезе в гилдфорума и да я види. То ще се разбере довечера. Честно казано не е ясно дали ще успеем да опердашим Тад тая вечер - нямаме достатъчно хора и вземаме съвсем пресни 80-ки, които още не са сменили и една част от екипировката си съобразно нивото. Няма лошо да се тренираме в тактиката, но без достатъчно дпс тоя бос няма да падне. Освен ако не издаяним битката без нито един да се тръшне, а засега не е много вероятно.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 16, 2008 11:09 am

Мня поиграйва ми се ма още една седмица поне ше постим :)