Класика. Що изобщо го пускат като новина?Пиян без книжка се заби в зид в София, 2 жертви
14 септември 2007 / News.dir.bg
17-годишен шофьор без книжка се заби в стена на ул. “Каменоделска” 3 в столицата рано тази сутрин. Двама души са загинали, други двама са с тежки наранявани в болница.
Катастрофата е станала около 3.00 часа, предаде БГНЕС. Лек автомобил BMW, с пазарджишка регистрация, управляван от 17-годишен без свидетелство за управление, се блъснал последователно в дърво и зид на улицата. В превозното средство са пътували петима души. При удара на място е загинал в колата мъж на 25 години, по-късно и 20-годишно момиче е починало в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов". 17-годишният младеж, който също е ранен, е настанен в болница. При катастрофата са пострадали още двама души, единият от тях е с опасност за живота. Най-вероятна причина за тежкия инцидент е несъобразена скорост. Установено е било, че шофьорът на лекия автомобил е седнал пийнал зад волана.
Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Те си знаят.
Води се един от градовете с най-разюздана мафия и "нощен живот", ма както и да е.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ммм... това е малко или много според кого питаш
Мдам, пазарджишките ми братовчеди го казват това, но пък същото казват и куп хора от, да кажем, Монтана, Шумен и Сливен, поне сред мои приятели, та не е ясно колко меродавно може да бъде такова мнение без обективни оценки и факти 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Еее нищо не може да бие пернишката регистрация 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
в дира
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Нещо не схващам. Шебекът Борисов не стана ли кмет преди година-две? Кви са тези избори сега пак?
http://dnes.dir.bg/2007/09/16/news21096 ... #sepultura
А горното "проучване" е очевидна платена манипулация.
http://dnes.dir.bg/2007/09/16/news21096 ... #sepultura
А горното "проучване" е очевидна платена манипулация.
Това си и мислех, но не се сещах защо Софиянски ще бърза да пуска кокала.
Е, ми значи таз година Бойко - кмет, след четири - премиер, след още четири...?
Е, ми значи таз година Бойко - кмет, след четири - премиер, след още четири...?