Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Sep 14, 2007 10:40 am

Пиян без книжка се заби в зид в София, 2 жертви
14 септември 2007 / News.dir.bg
17-годишен шофьор без книжка се заби в стена на ул. “Каменоделска” 3 в столицата рано тази сутрин. Двама души са загинали, други двама са с тежки наранявани в болница.
Катастрофата е станала около 3.00 часа, предаде БГНЕС. Лек автомобил BMW, с пазарджишка регистрация, управляван от 17-годишен без свидетелство за управление, се блъснал последователно в дърво и зид на улицата. В превозното средство са пътували петима души. При удара на място е загинал в колата мъж на 25 години, по-късно и 20-годишно момиче е починало в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов". 17-годишният младеж, който също е ранен, е настанен в болница. При катастрофата са пострадали още двама души, единият от тях е с опасност за живота. Най-вероятна причина за тежкия инцидент е несъобразена скорост. Установено е било, че шофьорът на лекия автомобил е седнал пийнал зад волана.
Класика. Що изобщо го пускат като новина?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Sep 14, 2007 10:45 am

Щото, слава Богу, не става всяка вечер. Бтв, какво във пазарджишката болдната регистрация е класика? :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Sep 14, 2007 10:51 am

Те си знаят. :wink: Води се един от градовете с най-разюздана мафия и "нощен живот", ма както и да е.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Sep 14, 2007 10:53 am

Ммм... това е малко или много според кого питаш :) Мдам, пазарджишките ми братовчеди го казват това, но пък същото казват и куп хора от, да кажем, Монтана, Шумен и Сливен, поне сред мои приятели, та не е ясно колко меродавно може да бъде такова мнение без обективни оценки и факти :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 14, 2007 11:00 am

Еее нищо не може да бие пернишката регистрация :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Sep 15, 2007 11:35 am

Според министъра на икономиката П. Димитров, правенето на туршии помпало инфлацията у нас :shock: Преди това бяха китайците, защото почнали да ядат месо. Интересно какво още ще измислят :?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Sep 15, 2007 12:22 pm

Къде т'ва?!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 12:23 pm

в дира
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Sep 16, 2007 6:01 pm

Нещо не схващам. Шебекът Борисов не стана ли кмет преди година-две? Кви са тези избори сега пак?

http://dnes.dir.bg/2007/09/16/news21096 ... #sepultura

А горното "проучване" е очевидна платена манипулация.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Sep 16, 2007 6:31 pm

Ми той стана кмет след частнични извънредни местни избори, които се проведоха след като Чефо улезе у парламенто. А сега има редовни избори просто.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Sep 16, 2007 6:35 pm

Това си и мислех, но не се сещах защо Софиянски ще бърза да пуска кокала.

Е, ми значи таз година Бойко - кмет, след четири - премиер, след още четири...?

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Sep 16, 2007 8:29 pm

Всъщност след две, редовните парламентарни избори са през 2009-та ...
This signature is not yet rated

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Sep 16, 2007 11:16 pm

Сори, ако сте го пускали, ама съм много възмутен та да направя най-сетне и аз едно включване тука...

Ноу комент.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Sep 16, 2007 11:27 pm

Баси понякога се замислям за Волен...
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Sep 16, 2007 11:46 pm

Бате, аз понякога се замислям за стария Адолф, мани Волен.... :roll: Шегувам се де, но да изгонят свещеник и то не в Кръджали, а ВЪВ ВАРНА...

Направо се чудя как двама-трима мощни бащи не са поговорили с директорчето.