Кът на програмиста...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
И това е проблем, защото...?The Dragon wrote:Всъщност не може - защото когато преметите се продават на аукциона им се назначава цена от играча...

При правилно написан интерфейс не е толкова зле...The Dragon wrote:А и да имаш раличен брой байтове за такива неща според мен е рецепта за лоши неща ...
Но всички тези обсъждания са едни такива, академични... Оттук нататък няма да е твърде лесно за Blizzard да направят такава промяна при толкова много вече съществуващи играчи и сървъри

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Бе тия дет държат да имат повече от толкова злато да им побира баг-а им трее не програмист, а жена или по-добре психиатър.
Но в името на теорията мдааа. То кой знае кво крият там на някоя света флашка в нечие бюро 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Трябва ми програмка за работа в pdf формат. По възможност по-проста и лесна за работа. Имам няколко pdf документа, които искам да сложа в един файл като страници. Ако има и възможност за някакви елементарни настроики/корекции по документите ще е още по-добре.
Едит: Реших да потърся помощ тук че в темата "Търся" в момента Коцето си търси екипировка и да не им развалям раздумката.
Едит: Реших да потърся помощ тук че в темата "Търся" в момента Коцето си търси екипировка и да не им развалям раздумката.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми то точно тук, на предишната страница, преди няколко дни Бая изскимтя по същия въпрос
Nyn й даде две предложения, едното от които май не се оказа много добро... виж дали на теб няма да ти свършат работа - viewtopic.php?p=132048#132048
Ако не, заставаш в ъгълчето, в което Бая търпеливо чака още отговори, и чакаш и ти
За съжаление аз не мога да помогна - едно, че не се занимавам твърде много с Windows, и друго, че програмките, с които аз правя PDF-файлове веднъж на три години, са съвсем други, конвертират от съвсем други формати по съвсем друг начин, и няма да ти свършат на практика никаква работа май
Така де, ако това, което искаш да направиш на PDF, вече го имаш като PostScript, тогава бих ти препоръчал GhostScript - http://www.ghostscript.com/ - ама едва ли си опрял до PostScript 

Ако не, заставаш в ъгълчето, в което Бая търпеливо чака още отговори, и чакаш и ти

Eric: I use my sword to detect good on it.
Хмм, Nyn явно се е уляла в бързината,
ама пак ще погледне,щото е сигурна, че имаше преди време такава програма на раздрънкания си комп! 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Таа,значи сега
За търсещите PDF редактиращи програми:
Infix pdf editor
Infix pdf editor portable (без инсталация трябва да е)
...Ако държите задължително да е безплатна и без крак,работата е малко по-сложна май...
Free pdf tools от връзка от едната ми връзка
, пише че са доста работи, погледнете ги все пак.
Pdf ReDirect създава и май може да слива.
http://www.pdfescape.com/ казва, че може онлайн да редактира, не съм пробвала.
http://www.pdfhammer.com/ е сайт, където може онлайн да сливате, пренареждате и триете страници на pdf.
Ако става дума за конвертиране става много по-лесно и има един куп безплатни програми.
Айде, дано тоя път нещо свърши работа

Infix pdf editor
...Ако държите задължително да е безплатна и без крак,работата е малко по-сложна май...
Free pdf tools от връзка от едната ми връзка

http://www.pdfhammer.com/ е сайт, където може онлайн да сливате, пренареждате и триете страници на pdf.
Ако става дума за конвертиране става много по-лесно и има един куп безплатни програми.

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Хех, няма защо, нали знаеш как човек прави всичко, за да отложи ученето за изпит
Я да питам и аз нещо. Имам някакъв проблем със звука от стрийминг сайтовете. Много често изчезва. Пробвах да ъпдейтвам кодеци, флаш, java - пак. Помислих си да не е от звуковата карта нещо на тая бръкма, но у нас във Варна имам почти същия проблем, а там поне не би трябвало да има сериозни повреди
. На компютъра тук забелязвам странната зависимост, че звука на youtube и пр. ми спира след като пусна winamp или друг плейър и се оправя чак след рестарт. Това е и на IE, и на Firefox.
...Help? :]

Я да питам и аз нещо. Имам някакъв проблем със звука от стрийминг сайтовете. Много често изчезва. Пробвах да ъпдейтвам кодеци, флаш, java - пак. Помислих си да не е от звуковата карта нещо на тая бръкма, но у нас във Варна имам почти същия проблем, а там поне не би трябвало да има сериозни повреди

...Help? :]
- The Dragon
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Nyn, и аз страхотно много ти благодаря!!Nyn wrote:Таа,значи сега![]()
Infix pdf editor
Free pdf tools от връзка от едната ми връзка, пише че са доста работи, погледнете ги все пак.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!