Прогнози за мачовете от Световното
Moderator: Moridin
- Jaar
- Mistborn
Дам... А на мен Базел ми е по-близо от Щутгарт, тъй че ако не на стадиона, може на някой автентичен public viewing да ида поне на Европейското.Moridin wrote:Бтв европейското щяло да е в Австрия и Швейцария, а световното - в ЮАР, пък аз да не съм изобщо чул

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
Ами наравно, мен първо са турналиMoridin wrote: По-лошото е, че мойто жена е наравно с мен и сега ще се вайка, че не ме е миналаама ако беше продължила да прави прогнози до края, току-виж бутнала Дем

При това съм единствената с два пъти по две точни прогнози, а и ти, драги мой, имаш с десет прогнози повече от мен, така че просто не ти върви

Много забавна страничката наистина, браво на нашата блондинка (веднъж изрусена, блондинка за цял живот

shadow dance nikoga ne luje
Е защо сега Колаборационист? Сега, наистина срам и позор за мен, че пропуснах да дам прогноза за Италия-шампион при цялата ми възторжена подкрепа, ама оправданието ми е, че се включих късно.
Но поне на картинката гледам достатъчно засрамено... Ама то това "засрамено" ... може да е и заради оскъдното облекло... абе.. то направо липсва...

Юда, егоист, луда и wow-холик 

-
- Paragon
- The Dragon
- Elder God
Защо? Няма по-готино нещо от феминистката:) Злите са даже по-приятни за дразнене:)
Страхотно се е получило. А снимките си пасват много добре:)
А за това - без коментар.
Страхотно се е получило. А снимките си пасват много добре:)
А за това - без коментар.
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
@@@
Last edited by Belphegor on Mon Mar 26, 2007 9:50 pm, edited 1 time in total.
@HdlL - Някой ден ще разбереш...
Btw и аз искам да поздравя и двамата (Сина на Луната и Белфегор) за страничката - много ми хареса като идея и изпълнение
Картинките са чудесни (Моридине), а текстът - забавен, с една дума, браво 
Само не знам защо махнахте ония приказни картинки на Кагая от галерията, искам ги пък

Само не знам защо махнахте ония приказни картинки на Кагая от галерията, искам ги пък

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
@@@
Last edited by Belphegor on Mon Mar 26, 2007 9:50 pm, edited 1 time in total.
@HdlL - Някой ден ще разбереш...
Аз мойта картинка предпочитам да не я коментирам

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”