Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 28, 2007 10:58 am

аз така от Ме/Еле станах Е/Ме - точно заради ядове с енергията :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Mar 28, 2007 11:04 am

Еми то всичко опира до енерджи мениджмънт :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 28, 2007 11:04 am

Тънди, последния път като те видях беше рейнджър...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 28, 2007 11:14 am

Morwen wrote:Тънди, последния път като те видях беше рейнджър...
а предпоследния път бях парагон, което не пречи да съм имал Ме/Еле и Еле/ме преди това. Всъщност още преди да си купя играта, когато една седмица бях болен и цъках нон-стоп през на Драгън account-a, за да пробвам как е и дали има сми да я купувам :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 28, 2007 12:29 pm

еее, старо куче е тъндъра там :) са и вълк си има даже ;р Радва ме идеята за Пет-а ма малко смотано управление имат допълнителните персонажи откъм желание да ти струпат ебати агрото в момента в който си спрел да изпушиш една бърза цигара. :) ма кат пипна найтфола некой ден, ше се праи нов герой еле/ме просто. Предпочитам си кастърски специалности от диабло насам аз ;)

Иначе vampire gaze-а си е незаменим за бърза глътка като се закъса.

извън уикито един линк, сигурно се дублира ма тоя ми е по-лесен за намиране
http://guildwars.ogaming.com/data/1498~Commands.php
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 29, 2007 1:18 am

Пфууу, тръгнахме с Thund да млатим един бос некромансър в Найтфол само двамата и той на 2 групи от града, т.е. изобщо не е далече и като започна едно умиране един след друг пъти поне 5, след това постепенно започнахме да им свикваме, нагласихме билдовете и ги обухме, включително и боса, два пъти. А той понеже е кретен пусна само бели предмети и 1 сребърна боя - тъпооо, а се очаква да drop-не зелен death magic стаф.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 29, 2007 1:31 am

хехе, по забавно е да ти тичка мацка отпреде ;)

http://www.admedicine-bg.com/nick/gw/gw133.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 29, 2007 10:51 am

http://www.youtube.com/watch?v=znXGchXre_A

в найтфол е имало бъг, който ти е позволявал да имаш повече от един pet :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 29, 2007 11:19 am

бачка ли командата да им сменяш имената на петовете?

Муаххахахах фламинга :oops:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 29, 2007 11:25 am

сигурно бачка, но още не съм го сменял :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 29, 2007 11:49 am

Какво ти, фламингото е супер яко!

Ей, хайде да помислим за тийм билд и да ходим да тестваме пак Tomb of the Primeval Kings, не е яко да ни обуват така. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 29, 2007 12:41 pm

Delegat wrote:5 рейнджъра с бараж и петове, 2 некрота - едното ММ, другото ордер и един монк. На времето с този билд се фармеше там, мисля че все още е валиден, но не съм сигурен, не съм стъпвал там от много време :D
Ето ви билд. Можете да пробвате и с некъв стандартен, ма е тегаво :lol:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 29, 2007 12:48 pm

и пак се връщаме на изходната точка - нямаме ги тези хора :) малко хора сме онлайн, дори с герои трудно ще съберем толкова рейнджъри с бараж. Накрая просто ще се присъединим към някоя група предполагам :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 29, 2007 1:22 pm

Ама така не е фън, когато трябва да споделяме Loot-а. Ся ако на мен ми падне зелен лък ще го дам на Коцето или Гибли, разбира се, както и те, предполагам, нямаше да си къткат зелени некро оръжия, щото просто не им трябват, ако беше чужд човек такова нещо нямаше да се случва :/.

Снощи докато се опитвахме да пречукаме оня некро бос с Коцето билдът ми беше супер шантав - SS + миниъни и parasitic bond. И да си призная действаше.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 29, 2007 1:39 pm

ами то не беше май само до билда, понеже първите няколко пъти правихме глупости :)

аз бях Touch Ranger, a още не съм цъкал толкова много с него и не е трудно да се забравят някои неща - примерно да си кастнеш wirling defence, за да не те удрят много 20-на секунди... Така е като съм използвал билда само за соло срещу бос и то кастър, който не се пробваше да ме удря и това просто не ми беше необходимо :)

май може и без миниънс, въпреки че отвличат вниманието и е по-лесно. Ама да излезете само двама където обикновено ходите по 8 може да е доста забавно и се научават много нови неща, за които не подозираш до този момент :) Определено те излекува от някои по-лоши навици и те кара да се понапрегнеш малко повече.