Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
а предпоследния път бях парагон, което не пречи да съм имал Ме/Еле и Еле/ме преди това. Всъщност още преди да си купя играта, когато една седмица бях болен и цъках нон-стоп през на Драгън account-a, за да пробвам как е и дали има сми да я купувамMorwen wrote:Тънди, последния път като те видях беше рейнджър...

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
еее, старо куче е тъндъра там
са и вълк си има даже ;р Радва ме идеята за Пет-а ма малко смотано управление имат допълнителните персонажи откъм желание да ти струпат ебати агрото в момента в който си спрел да изпушиш една бърза цигара.
ма кат пипна найтфола некой ден, ше се праи нов герой еле/ме просто. Предпочитам си кастърски специалности от диабло насам аз 
Иначе vampire gaze-а си е незаменим за бърза глътка като се закъса.
извън уикито един линк, сигурно се дублира ма тоя ми е по-лесен за намиране
http://guildwars.ogaming.com/data/1498~Commands.php

Иначе vampire gaze-а си е незаменим за бърза глътка като се закъса.
извън уикито един линк, сигурно се дублира ма тоя ми е по-лесен за намиране
http://guildwars.ogaming.com/data/1498~Commands.php
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пфууу, тръгнахме с Thund да млатим един бос некромансър в Найтфол само двамата и той на 2 групи от града, т.е. изобщо не е далече и като започна едно умиране един след друг пъти поне 5, след това постепенно започнахме да им свикваме, нагласихме билдовете и ги обухме, включително и боса, два пъти. А той понеже е кретен пусна само бели предмети и 1 сребърна боя - тъпооо, а се очаква да drop-не зелен death magic стаф.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://www.youtube.com/watch?v=znXGchXre_A
в найтфол е имало бъг, който ти е позволявал да имаш повече от един pet
в найтфол е имало бъг, който ти е позволявал да имаш повече от един pet

бачка ли командата да им сменяш имената на петовете?
Муаххахахах фламинга
Муаххахахах фламинга

Ама така не е фън, когато трябва да споделяме Loot-а. Ся ако на мен ми падне зелен лък ще го дам на Коцето или Гибли, разбира се, както и те, предполагам, нямаше да си къткат зелени некро оръжия, щото просто не им трябват, ако беше чужд човек такова нещо нямаше да се случва :/.
Снощи докато се опитвахме да пречукаме оня некро бос с Коцето билдът ми беше супер шантав - SS + миниъни и parasitic bond. И да си призная действаше.
Снощи докато се опитвахме да пречукаме оня некро бос с Коцето билдът ми беше супер шантав - SS + миниъни и parasitic bond. И да си призная действаше.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
ами то не беше май само до билда, понеже първите няколко пъти правихме глупости 
аз бях Touch Ranger, a още не съм цъкал толкова много с него и не е трудно да се забравят някои неща - примерно да си кастнеш wirling defence, за да не те удрят много 20-на секунди... Така е като съм използвал билда само за соло срещу бос и то кастър, който не се пробваше да ме удря и това просто не ми беше необходимо
май може и без миниънс, въпреки че отвличат вниманието и е по-лесно. Ама да излезете само двама където обикновено ходите по 8 може да е доста забавно и се научават много нови неща, за които не подозираш до този момент
Определено те излекува от някои по-лоши навици и те кара да се понапрегнеш малко повече.

аз бях Touch Ranger, a още не съм цъкал толкова много с него и не е трудно да се забравят някои неща - примерно да си кастнеш wirling defence, за да не те удрят много 20-на секунди... Така е като съм използвал билда само за соло срещу бос и то кастър, който не се пробваше да ме удря и това просто не ми беше необходимо

май може и без миниънс, въпреки че отвличат вниманието и е по-лесно. Ама да излезете само двама където обикновено ходите по 8 може да е доста забавно и се научават много нови неща, за които не подозираш до този момент