Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Бях решил, че е от 60-те години, понеже в началото на 70-те започва(а и завършва, всъщност) истинската кариера на Брус Лий - който е трябвало да изиграе главната роля в сериала.Darkling wrote:Всъщност оригиналният сериал е от 72-ра, а продължението е от 90теMuad_Dib wrote:Не, говори за уона-би екшън сериалче от 90те...tigermaster wrote: За уестърн-сериала от 60-те ли говориш? Не е нещо особено.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Borizmeiko
- Misting
Първият за пръв път го чувам, за "Ало, Ало" - обсъждан е май в тази тема, но отдавна. От това, което съм гледал от него по нашите телевизии хич не се впечатлих. И досега не разбирам, защо маса народ продължава да се кълне в толкова дърводелски хумор.
Несериозните ситкоми настрана, днес (т.е. вчера) свърши окончателно един от най-добрите сериали в последните 10тина години - Сопранос. Изключително много се бях надъхал на последния епизод, забравяйки, че сериалът винаги е бил по-скоро атмосферичен, отколкото с много действие. Мафиотските спорове за територия и убийствата винаги са били между другото.
p.s. Ще пусна една тема за ОЗ като имам време, сериалът не заслужава 10 реда, ама все нямам време.
p.p.s. 482 страници от вчера на сайта на ХБО в темата за последния епизод, че и бая дълги постове
п.п.п.с. айде аз ставам вече, че е гърч.
Несериозните ситкоми настрана, днес (т.е. вчера) свърши окончателно един от най-добрите сериали в последните 10тина години - Сопранос. Изключително много се бях надъхал на последния епизод, забравяйки, че сериалът винаги е бил по-скоро атмосферичен, отколкото с много действие. Мафиотските спорове за територия и убийствата винаги са били между другото.
- Spoiler: show
p.s. Ще пусна една тема за ОЗ като имам време, сериалът не заслужава 10 реда, ама все нямам време.
p.p.s. 482 страници от вчера на сайта на ХБО в темата за последния епизод, че и бая дълги постове

п.п.п.с. айде аз ставам вече, че е гърч.
Last edited by Muad_Dib on Mon Jun 11, 2007 4:21 pm, edited 1 time in total.
Ало-Ало е забавно за около 5 епизода, после писва, защото почти всичко се повтаря постоянно.
БТВ, аз подхванах тия дни House M.D., и много му се радвам. Поредният докторски сериал, обаче фокусиран основно върху откриването на точната диагноза, не толкова върху личния живот на лекарите. Култов главен герой мизантроп и циник, страхотен диалог и много интригуващ сюжет дори и ако не сте особени познавачи на медицината, са основните достойнства на сериала.
Дават и го по Нова като "Доктор Хаус" и вероятно е споменат някъде в предишните страници, но не ми се рови
БТВ, аз подхванах тия дни House M.D., и много му се радвам. Поредният докторски сериал, обаче фокусиран основно върху откриването на точната диагноза, не толкова върху личния живот на лекарите. Култов главен герой мизантроп и циник, страхотен диалог и много интригуващ сюжет дори и ако не сте особени познавачи на медицината, са основните достойнства на сериала.
Дават и го по Нова като "Доктор Хаус" и вероятно е споменат някъде в предишните страници, но не ми се рови
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- BaYa
- Forsaken
В интерес на истината Ало, Ало беше култов(или поне, по-смешен) към 85/86 година и аз имам доста добри спомени от него! Да видите какво сте изгубили раждайки се толкова късно - непретенциозно чувство за хумор!! (Плезещо се смайли!!)
А Литъл Бритън е жесток!!! Но и други има, само да пораздвижа алцеймеровите ми сиви клетки!!!
А Литъл Бритън е жесток!!! Но и други има, само да пораздвижа алцеймеровите ми сиви клетки!!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!