Е проблема е че нови игри - нови думи, няма да е модно да викат у клубчетата вече некой - Идио.. идиоми като "Та иба у бателкузера". Което върви само за старкрафта, който наистина много се задържа за игрица. Нямам подробни наблюдения де, ма неграмотността вървъ ръка за ръка с подобни нововаведения.
То думата си е дума, емоционалния зарад или маниера с който е произнесена е всичко. Тъпака, и български само и чуждици да вкарава на грешно место и смисъл ще си звучи зле винаги. Думите сами по себе си са нищо, нравите са неприятното.
А глобализацията е неизбежна верно, ма няма да ни огрее нас реално. СЛед 100 години ше е се тая, а може и да съм събрал пари за една PS2-ka или x-box. Ма ме съмнява последното. Игрите като всичко напоследък в компютърната индустия замират като продъжителност+качество. 20-тина часа кеф най-много за заклетия геймър и то след солиден upgrad-е.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”