Аз ся отивам в посолството, дано не умра. Особено с новата наредба

Moderator: Moridin
Спекулирам, но навремето си спомням, при сформировката на "Глас народен" на първите избори имаха около 1% и получаваха субсидия, така че явно всички получават. Обаче, не знам сега как е.Amelia wrote: Получават ли държавна субсидия такива партии?
Явно, не четеш, какво е написано досега (във форума). Никой не е "скочил", заради някакви "изказвания" на Джасим. Негодуванието беше по повод българската "журналистика" и всичко, което се публикува вследствие на дадено (случило се) нещо. (примери: тук, тук също, и тук, и тук също, и т.н., и т.н., и навсякъде).Amelia wrote:Та мое ли да спрем с глупостите, докато по тоя повод не излезе някво ясно официално становище от няква официална институция, била тя българска и следователно неработеща? Това да набият Джасим на улицата на мен лично ми се вижда по-вероятно от това да не набият Джасим на улицата предвид качествата на уличния матриал и на самия Джасим. Не разбирам това злорадство и не виждам смисъл от него.
Dr. Horrible wrote:...Нямам идея кое как е станало, разбира се, дано наистина не е пострадал сериозно и всичко да му е наред. Просто ме дразни как разни медии и новинарски сайтове отразяват новината, като се посочват единствено на пост във фейсбук.
Единственото отрицателно нещо (за самата случка), което сме казали по негов адрес е, че е "провокатор" (не зная, колко и това нещо е отрицателно, при положение, че е наше мнение, ама); било с подобни думи или с малко по-вулгарни, но никой не го е нападал, така че, знам ли, може да не се чувстваш длъжна да го защитаваш.Marfa wrote:Не, не искам да някой да бие някого, още по-малко пък заради политически различия. Дразни ме, че се разтяга локум, за който дори не ни е известно дали съществува. Джасим все повече започва да ми се припокрива с определението за копеленце.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests