Pacific Rim
Много е готин, бе!!!!!!!!!!!!
На второ гледане губи малко от цялостния си ефект, но пак кефи безмерно. Усещам как БДто ще бъде закупено в мига, в който излезе и след това ще си го гледаме ежегодно, даже може и по няколко пъти.
Тоя път 3Дто ме тормози доста по-малко. Баси, колко е красив тоя филм всъщност....
Клеймор, то аз ако седна и му изприказвам всичко, което мисля за него... Кино вкусовете му са най-малкия проблем... Той не харесва и британски хумор, но пък за сметка на това се кефи на кънтри музика и е отявлен Епъл фенбой - КОЛКО ПО-ЗЛЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ?????
На второ гледане губи малко от цялостния си ефект, но пак кефи безмерно. Усещам как БДто ще бъде закупено в мига, в който излезе и след това ще си го гледаме ежегодно, даже може и по няколко пъти.
Тоя път 3Дто ме тормози доста по-малко. Баси, колко е красив тоя филм всъщност....
Клеймор, то аз ако седна и му изприказвам всичко, което мисля за него... Кино вкусовете му са най-малкия проблем... Той не харесва и британски хумор, но пък за сметка на това се кефи на кънтри музика и е отявлен Епъл фенбой - КОЛКО ПО-ЗЛЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ?????
Leatherback най - добре. Или 5-тата категория. Щом е минала седмица и още помня сцената, в която Мако и Рали разсякоха летящото кайджу във въздуха, значи е добър. Но въпросната сцена наистина беше като от манга/аниме, со с швиртящата настрани кръв. 

Last edited by Claymore on Sat Jul 20, 2013 10:27 pm, edited 1 time in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Има 3D Pacific Rim-a така го дават в Созопол.Claymore47_Fen wrote:И тук така... Другото, че ще ходя на море, а на лятното кино на Созопол се съмнявам че има 3Д.Остава аз да си сложа Ринко Кикучи за аватар май.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
@Roland: Този нали?
Е, айде, имаше некфи научни работници там, които по биха ми се вързали като аватар. Единият даже си го знам от Торчууд и даже май го мернах в Гейм оф Троунс наскоро. Или пък Рон Пърлман, чиято мутра е създадена за аватар, особено в тая роля. Или Идрис Елба, ебати - ей тфа е хубав мъж с излъчване и присъствие, дори с тоя мустак!!!!!!!! Или малката Мако. Или пък даже някой от руските пилоти! Бе въобще изобщо ще ти оставя безличните квадратни руси момченца на теб.
- Spoiler: show
Е, айде, имаше некфи научни работници там, които по биха ми се вързали като аватар. Единият даже си го знам от Торчууд и даже май го мернах в Гейм оф Троунс наскоро. Или пък Рон Пърлман, чиято мутра е създадена за аватар, особено в тая роля. Или Идрис Елба, ебати - ей тфа е хубав мъж с излъчване и присъствие, дори с тоя мустак!!!!!!!! Или малката Мако. Или пък даже някой от руските пилоти! Бе въобще изобщо ще ти оставя безличните квадратни руси момченца на теб.

Не бе дават го 3D на лятното киноClaymore47_Fen wrote:Да де, ма става дума за лятното кино. Аз всъщност от теб разбирам, че има и друго, тенкс! Ще проверя на място или ще накарам някоя от приятелките ми със смартфон да провери къде точно.

Правилата на бордгейминга: