АЙДЕ НА КУПООООООООООН

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 25, 2004 9:41 pm

Си ми о неее, ся тука е по-лесно и евтино да се координира човек.
Хуу да пишат тука тия дет не знаят на кой свят са и как да стигнат до този и по-конкретно до Лили'с хаус. За другите темата ми в сивостена е отворена да си излеят душата ;р Хау!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Clio
Moderator

Post by Clio » Wed Aug 25, 2004 9:57 pm

Добре - за купона - 18:00 ч. на кино Сердика!
Чака се до 18:15, че да успеем да се домъкнем до 19 до Лили
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 25, 2004 10:06 pm

Значи, да обобщим, в събота отиваме на зоологическа, след което отиваме в Лили, като по пътя играем на фризби в парка. Междувременно се срещаме на лъвов мост пред KFC в 18 часа, като който идва от, забележете, Обеля, се обажда на телефона за въпроси, коментари и освирквания по темата 8369689 или на GSM. Също така ще се срещнем, ПАК в 18 часа, ама тоя път докъм 18:15, пред Сердика. Знаете ли какво, ще *взема* да отида напрао у Лили, а?

А да, а за зоологическата срещата кога е и имаме ли запазени места за басейна после? Също така ме интересува резервирахме ли полянка за фризбито или ще трябва да разчитаме да има свободна? А уточнихме ли също какво се прави в понеделник, че нещо ми се загуби за тогава програмата...
And you can't dance with a devil on your back...

Clio
Moderator

Post by Clio » Wed Aug 25, 2004 10:09 pm

Мне, кой какво ще прави преди това си е негова работа. Понеже аз ще водя до Лили, аз казвам откъде ще ми е най-удобно - от кино Сердика и то в 18 ч.
Ако някой не го знае къде е (киното), да казва сега, докато имам време да обяснявам
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 25, 2004 10:22 pm

До 11;00 пред Зоо-то за желаещите. След кратък набег там (да речем станало е 2-3 часЪ) който иска да идва за полянки и фризби (да речем до към 5-6)(да бе ще я маркирам нощес полянката - нема начин да не е свободна :twisted: ), който неще да си ходи по задачи или направо в Лили. Щот с рейс 83 от парка сме директно до местоназначението вкупом.

Къф басейн кви 5 лева ;р нищо незнам за таквоз мероприятие ;(

Понеделник започва в събота ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 25, 2004 10:26 pm

А за хората, които не знаят где е зоото?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 25, 2004 10:50 pm

Ми ако има такива ще ги поема топли да речем към 11 без 15 на последната спирка на трамвай 9 в "Хладилника" (който не знае да види на http://bgmaps.com ул. Сребърна 14 примерно).

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 25, 2004 10:53 pm

Ок, мерси :) Аз не че ше идвам, ма пък си беше ценна информацията :)

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Thu Aug 26, 2004 12:56 am

Толкова ли е таен адресът на Лили, че никой не го казва? Пак повтарям, че може да ми се наложи да дойда сам направо там!
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Aug 26, 2004 1:12 am

Това е форум, видим откъде ли не, хората телефоните рядко си дават, а ти адрес :Р Ще питам и ще ти го кажа на ЛС или в кю-то, все пак ;)

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Thu Aug 26, 2004 9:24 am

Симеоне, съкровище златно, айде много те моля, като най-координиран ти да поемеш водачеството на групата от 18.00 на лъвов мост, ще съм ти много, много мерси, а останалите които ще ходят преди тва някъде ще ги води Ники. Аз ще съм си в къщи да посрещам евентуалните подранили.
Който иска направо в нас да звънне един телефон, днес съм си в къщи ще го ориентирам 8369689, 0886534301
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Aug 26, 2004 11:38 am

Опа ... чакай да ви просветля за моите действия в съботния ден. Btw доста е трудно да правиш опити за "координация" :shock: :? с хората, когато тече бурна "координация" :shock: :? в два форума :/ ... оh well ... whatever ...

Смятам да дойда на зоо-то и след това да се прибера да си взема душ :roll: и да се преоблека. Защото, подозирам, не е твърде практично да изляза в 10.30h от нас, да се разходя из софийската зоо градина, събирайки най-различни... екзотични :shock: :? ... аромати в най-големите жеги, да се повъргалям на някоя тучна полянка в късния следобед и след това да се изтърся свежа :? като краставичка на купон. Още повече, съвестно ми е за мнoгoто потенциални жертви на задушаване, които ще присъстват... Така че от нас директно отивам в Лили, за да й помогна ако има нужда от нещо - не ме чакайте! :D 8-)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 26, 2004 1:11 pm

Moiraine wrote:Симеоне, съкровище златно, айде много те моля, като най-координиран ти да поемеш водачеството на групата от 18.00 на лъвов мост, ще съм ти много, много мерси, а останалите които ще ходят преди тва някъде ще ги води Ники. Аз ще съм си в къщи да посрещам евентуалните подранили.
Който иска направо в нас да звънне един телефон, днес съм си в къщи ще го ориентирам 8369689, 0886534301

АААААААААААААААААРГХХХХХХХХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Предавам се. Отивам да си купя пистолет :(

Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Thu Aug 26, 2004 1:23 pm

Рол, бих ти препоръчал Глок - много добър! Е, и Щаер не е лош, де... :D :wink:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 26, 2004 1:24 pm

Готов съм да се самоубия и с капси вече... Значи, аз НЕ водя никого, НЕ отивам на никаква среща, освен евентуално на тая на Клио. Точка.