Шоуто на Слави?

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

Какво мислите за Шоуто на Слави?

Ужасно е, по-глупаво надали може да бъде.
20
43%
Бива, нищо особено.
25
53%
ВЕЛИКО Е!!! Слави е моят идол!!!!
2
4%

Total votes: 47

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Sep 06, 2004 12:20 am

Jaime, точно ти недей да правиш забележки щото пък по твойте изказвания излиза че си най-голям експерт и знаш всичко.
Освен това защо винаго ползваш само по един препинателен знак? Преди само точки беше, сега само многоточия. Странна работа...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Sep 06, 2004 12:32 am

Ам, хайде да не го избиваме на лични нападки, може ли? В смисъл, не е тук мястото за да се обсъждат препинателните знаци на Джайм, а многоточията и аз много ги уважавам... :Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Sep 06, 2004 12:53 am

Drizzt Do`Urden wrote:Jaime, точно ти недей да правиш забележки щото пък по твойте изказвания излиза че си най-голям експерт и знаш всичко.
За препинателните знаци съм съгласен (въпреки че си е моя работа какви знаци използвам), но това горното пък откъде го измисли? ! ?
....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

coldie

Post by coldie » Mon Sep 13, 2004 2:24 am

Aбе, Coldie, съдейки по изказванията ти във форума, доста неща просто ги знаеш... Може би твърде много...
Ми още преди години се случи да вървя точно след компанията от Каналето,имаха концерт в Бургас,и тва ми направи впечатление,че Славчо,проклинаше и псуваше как няколко човека му се вмъкнали без билет на концерта,и другите чак им стана неудобно...
Кво да си говорим???
Пък аз не мисля че тва къв човек е няма връзка с тва кво шоу прави,гаден мазник си е,на всички гости приятел на всички фен,на всички филмите гледал на всички книгите чел,гаден лицемер.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 13, 2004 10:21 am

Вместо, викаш, да стои там, да мълчи и да ги гледа лошо, и на всеки да вика "Ми аз не те знам къв си, не съм те чел, не съм те гледал..."

Бе, човече, ти някаква идея как се прави шоу имаш ли? Телевизия = лицемерие, ако не си забелязал досега...
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 13, 2004 1:05 pm

Да, ма на Слави лицемерието му може да се мери само с простотията. И вместо да гледа лошо, като алтернатива би могъл да се запознае с творчеството на поканения човечец, че да има за какво друго, освен за собствената си светла особа, Лили Иванова и Евгени Минчев да приказва.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 13, 2004 3:44 pm

Уел, писна ми леко да съм злият защитник на злия Слави, но при неговия график ТИ върви се запознавай с всеки гост, дето ти идва всяка вечер :/

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 13, 2004 5:38 pm

Мдам, ма то при условие, че особено напоследък голяма част от гостите му са я Емилии, я Глории, (с чието творчество е отчайващо добре запознат) я разни Бог знае къде, кога и как успели псевдовестникари, не виждам какво му пречи да се въздържа от споменаване пред гостите си на реплики като "На света има трима велики тенори... Вие може би някога ще успеете да стигнете на тяхното ниво..." като пред Хосе Кура например, или постоянното си предлагане в ефир "Ма виж ма къф съм пич ве, аре ма земи у Холивуд!" пред всеки възможен УСА артист, попаднал в негово обркъжение. Оттам нататък за запознаване с лично творчество на известен писател/композитор/музикант верно трудно може се говори. И не само заради графика му.

Уук.

MasterBlaster!
Smallfolk

Post by MasterBlaster! » Mon Sep 27, 2004 1:31 pm

Музей на простотията и кича.
Робърт Джордан + Dan Braun = Happiness 4 me

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 27, 2004 7:49 pm

Аватар на голословните гръмки определения?

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 27, 2004 10:29 pm

Точно:Р Такъв е:РРРР

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Oct 08, 2004 11:32 pm

Тая вечер Слави надмина себе си. Да оставим настрана това, че цяло предаване се занимаваше с проблемите на члена на Азис, но също така чух, че задникът на споменатия в близост до паметника на Левски не е чак толкова в разрез с обществените норми на морал, доколкото такива изобщо има, щото самият Апостол бил за свобода и не знам за какво още било. Според личното ми и незначещо нищо мнение задникът на Азис няма място никъде другаде, освен в по-специализирани хартиени издания и в телевизионни предавания с някой и друг Х отпреде си, но коя съм аз, че да давам акъл? Освен това чух, че Азис се извиянва за този билборд, защото не се бил замислил къде го слага, а пък изобщо не е искал да се сравнява с Левски по никой начин... И освен всичко множество аплодисменти. Ега ти и системата!

Уук.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Nov 08, 2004 11:19 pm

Ам, Рол, ти не разпознаваш ли някой колега явил се на кастинга му?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..