Шоуто на Слави?
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Jaime, точно ти недей да правиш забележки щото пък по твойте изказвания излиза че си най-голям експерт и знаш всичко.
Освен това защо винаго ползваш само по един препинателен знак? Преди само точки беше, сега само многоточия. Странна работа...
Освен това защо винаго ползваш само по един препинателен знак? Преди само точки беше, сега само многоточия. Странна работа...
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- JaimeLannister
- Forsaken
Ми още преди години се случи да вървя точно след компанията от Каналето,имаха концерт в Бургас,и тва ми направи впечатление,че Славчо,проклинаше и псуваше как няколко човека му се вмъкнали без билет на концерта,и другите чак им стана неудобно...Aбе, Coldie, съдейки по изказванията ти във форума, доста неща просто ги знаеш... Може би твърде много...
Кво да си говорим???
Пък аз не мисля че тва къв човек е няма връзка с тва кво шоу прави,гаден мазник си е,на всички гости приятел на всички фен,на всички филмите гледал на всички книгите чел,гаден лицемер.
Мдам, ма то при условие, че особено напоследък голяма част от гостите му са я Емилии, я Глории, (с чието творчество е отчайващо добре запознат) я разни Бог знае къде, кога и как успели псевдовестникари, не виждам какво му пречи да се въздържа от споменаване пред гостите си на реплики като "На света има трима велики тенори... Вие може би някога ще успеете да стигнете на тяхното ниво..." като пред Хосе Кура например, или постоянното си предлагане в ефир "Ма виж ма къф съм пич ве, аре ма земи у Холивуд!" пред всеки възможен УСА артист, попаднал в негово обркъжение. Оттам нататък за запознаване с лично творчество на известен писател/композитор/музикант верно трудно може се говори. И не само заради графика му.
-
- Smallfolk
Тая вечер Слави надмина себе си. Да оставим настрана това, че цяло предаване се занимаваше с проблемите на члена на Азис, но също така чух, че задникът на споменатия в близост до паметника на Левски не е чак толкова в разрез с обществените норми на морал, доколкото такива изобщо има, щото самият Апостол бил за свобода и не знам за какво още било. Според личното ми и незначещо нищо мнение задникът на Азис няма място никъде другаде, освен в по-специализирани хартиени издания и в телевизионни предавания с някой и друг Х отпреде си, но коя съм аз, че да давам акъл? Освен това чух, че Азис се извиянва за този билборд, защото не се бил замислил къде го слага, а пък изобщо не е искал да се сравнява с Левски по никой начин... И освен всичко множество аплодисменти. Ега ти и системата!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant