Верен на решението никога и при никакви обстоятелства да не давам пари за филм на Майкъл Бей, чинно изчаках да излезе читав рип и едва преди няколко минути изгледах филма. Беше... ...тъп. Ама много. Вероятно най-тъпият високобюджетен филм, който съм гледал през живота си. Сериозно.
Сестра ми е виновна за всичко. Тя ме накара. Иначе и първия нямаше да гледам сигурно. А той, всъщност, ми хареса. И сега... Някакси да я гледам как полага усилия да се забавлява с филма, че и да успява... Беше някак странно. Наистина.
А филмът беше досаден. Мдам... Досаден. Много. И негрите-роботи, и експлозиите, и всичко... Може би екшънът щеше да ми хареса повече, ако роботите не бяха направени от толкова дребни детайлчета, че буквално не можех да ги различа един от друг по време на битка. Беше и дълъг. Филмът, де. Пак много. Два часа и половина американски знамена, инфантилни опити за хумор и експлозии. В огромна част от времето - на забавен кадър. Почти като в "300", някакси. Само дето...
Ще ме извинявате за многоточията, обаче някак ми е трудно да вържа смислено изречение в момента. Мозъкът ми тепърва ще се възстановява от травмата, която новото творение на Бей му нанесе.
Transformers: Revenge of the Fallen!!!!
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
хехе, тва само доказва че рано или късно всеки си зима 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”