Twilight

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 26, 2009 4:06 pm

Ghibli wrote:Всъщност тази реплика е защото (ще го сложа в спойлер, въпреки че не е кой знае какво)
Spoiler: show
вампирите са много силни и Едуард се страхува, че може без да иска да й строши фатално нещо по лицето, щом го обземе поривът на страстта :Р
Е как се справят по-нататък тогава? :oops: :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jan 26, 2009 4:08 pm

RAFO
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Jan 26, 2009 4:09 pm

Още не съм стигнала до тази част, в четвърта книга е :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jan 26, 2009 4:13 pm

Read And Find Out :wink:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jan 26, 2009 4:14 pm

Изтрих си въпроса за RAFO, за да го гугълна. :lol:

Благодаря.

Но не, благодаря. :mrgreen:
Просто ми беше любопитно от... реалистична... гледна точка. :P
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jan 26, 2009 4:19 pm

Обяснено е в четвърта книга.
с една дума: трудно
с повече: с почти фатален изход

Drax
Commoner

Post by Drax » Mon Jan 26, 2009 8:25 pm

Ghibli wrote:Всъщност тази реплика е защото (ще го сложа в спойлер, въпреки че не е кой знае какво)
вампирите са много силни и Едуард се страхува, че може без да иска да й строши фатално нещо по лицето, щом го обземе поривът на страстта :Р
Мда, досетих се в последствие, но за човек, който не е чел книгата, е все пак леко... странно :wink:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jan 28, 2009 5:49 pm

Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 29, 2009 11:48 am

Гледахме го вчера след ужасното протичане на един писмен изпит...Директно ви казвам, че го гледах само и единствено поради две причини - 1) вашите препоръки и 2) да видя за какво е целият шум. Филмчето е що-годе прилично (но със сигурност не повече от 5 или 6 от 10), но ме хвана яд, че дадох парите да го гледам кино.

Нещата, които много ме издразниха (и честно ви казвам опитах се наистина да не подхождам предубедено, дори трябваше да се боря с първоначалния скептицизъм на благоверната):

-Вампирите си личаха кои са още от началото с бледите им лица и цялостния им странен "вампирски" вид, сигурно така е и в книгата
-Диалозите бяха просто ужасни - романтичната история беше толкова болезнено банално представена, че по едно време отидох да си купя кола в средата на филма - ("Принципно мога да чета съзнания, ама само твойто не мога да прочета" "Ти си моят наркотик" ГИВ МИ А БРЕЙК)
-Сюжетът на филма - болезнено предсказуем от а до я
-Актьорската игра - какво да я коментирам, те двамата ти главни герои като аз и Пъгсли ще ги направим пет пъти по-добре какво въобще да пиша за другите
-"Диамантената" кожа - ъъъъммм... ЛОЛ?

Нещата, които ми харесаха:

+Бейзбола - УБЕР як
+Почти всички моменти с демонстрация на вампирски сили внасяха лъч светлина в иначе позаспалия филмец
+Алис - и героинята и актрисата рутеха както и този едричкия вампир от наште, забравих как се казва
+Целия вампирски бекграунд и предисторията и т.н. - аз се кефя на такива неща, жалко, че бяха около 3 минути за целия филм

Резултат: Посредствен филм, който определео можех да гледам вкъщи. По-сериозния резултат беше че адски много ми се догледа Блейд 1. Допълнителен резултат: още една киди-насочена поредица, която няма да следя и умишлено ще игнорирам като ХП.

Оф-топик резултат: имам огромно нужда да вляза в бг кино, да дам 8 лева и да искам да съм дал повече после. Не ми се е случвало от сигурно 3-4 месеца.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jan 29, 2009 2:06 pm

Никола, имам чувството, че си очаквал вампирски екшън (кефят те сцените с екшън и сили), а тъй като се е оказало вампирски чик-флик (почти всичко свързано с герои не те кефи) си се оказал разочарован.

Лично за мен това е по-скоро плюс. За романтиката - това с четенето на съзнания не е левашка свалка, просто си казва фактите човекът. А ако ще се възмущаваш от реплики в стил "ти си моят наркотик", трябва да отпишеш 80% от филмите...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jan 29, 2009 2:13 pm

Плюс, че в случая е буквално :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 29, 2009 3:03 pm

Morwen wrote:Никола, имам чувството, че си очаквал вампирски екшън (кефят те сцените с екшън и сили), а тъй като се е оказало вампирски чик-флик (почти всичко свързано с герои не те кефи) си се оказал разочарован.

Лично за мен това е по-скоро плюс. За романтиката - това с четенето на съзнания не е левашка свалка, просто си казва фактите човекът. А ако ще се възмущаваш от реплики в стил "ти си моят наркотик", трябва да отпишеш 80% от филмите...
Напротив. Изрично подчертах, че се опитах да отида непредубеден и мисля, че го направих. Просто се надявах акцентът върху любовната история да не е...ЦЕЛИЯТ ФИЛМ...

И да - аз не съм фен на романтичните филми и никога няма да бъда, не са моята бира.

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Thu Jan 29, 2009 6:39 pm

Ghibli wrote:Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
Да, разбирам и се извинявам.
Btw с това нещо на мишката между средния и показалеца ти можеш да местиш страничка надолу до секцията "Movie".

Така или иначе, наредбите са доста големи вътре и са насочени колкото към филма, авторката и книгата, толкова и към почитателите на предните три...
Може би това не ти допадна?
Супер смешно е и си струва да се прочете цялото

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Jan 29, 2009 7:00 pm

pnv_Creator wrote:
Ghibli wrote:Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
Да, разбирам и се извинявам.
Btw с това нещо на мишката между средния и показалеца ти можеш да местиш страничка надолу до секцията "Movie".

Така или иначе, наредбите са доста големи вътре и са насочени колкото към филма, авторката и книгата, толкова и към почитателите на предните три...
Може би това не ти допадна?
Супер смешно е и си струва да се прочете цялото

С това нещо между средния и показалеца можеше да скролнеш надолу и да даше линк директно към частта с филма. Спойлерите развалят удоволствието.
Апропо, къде точно видя някакво отношение към написаното там, било то харесване или нехаресване?