Е как се справят по-нататък тогава?Ghibli wrote:Всъщност тази реплика е защото (ще го сложа в спойлер, въпреки че не е кой знае какво)
- Spoiler: show

Е как се справят по-нататък тогава?Ghibli wrote:Всъщност тази реплика е защото (ще го сложа в спойлер, въпреки че не е кой знае какво)
- Spoiler: show
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Напротив. Изрично подчертах, че се опитах да отида непредубеден и мисля, че го направих. Просто се надявах акцентът върху любовната история да не е...ЦЕЛИЯТ ФИЛМ...Morwen wrote:Никола, имам чувството, че си очаквал вампирски екшън (кефят те сцените с екшън и сили), а тъй като се е оказало вампирски чик-флик (почти всичко свързано с герои не те кефи) си се оказал разочарован.
Лично за мен това е по-скоро плюс. За романтиката - това с четенето на съзнания не е левашка свалка, просто си казва фактите човекът. А ако ще се възмущаваш от реплики в стил "ти си моят наркотик", трябва да отпишеш 80% от филмите...
Да, разбирам и се извинявам.Ghibli wrote:Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
pnv_Creator wrote:Да, разбирам и се извинявам.Ghibli wrote:Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
Btw с това нещо на мишката между средния и показалеца ти можеш да местиш страничка надолу до секцията "Movie".
Така или иначе, наредбите са доста големи вътре и са насочени колкото към филма, авторката и книгата, толкова и към почитателите на предните три...
Може би това не ти допадна?
Супер смешно е и си струва да се прочете цялото
Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests