WALL.E
Работата е, че категорията за анимационен филм е изкуствено въведена, т.е. защо тогава да няма категория за екшън или комедия? Та, искам да кажа, че в една хипотетична идеална вселена, където Уоли наистина е най-най-добрия филм на 2008, независимо от медията, неговото място е сред номинираните за най-добър филм, а не за най-добра анимация, защото едното е много по-важно от другото на теория.
- Lubimetz13
- Mistborn
Ами именно това, което каза Силвър. Анимационният филм може да вземе наградата за най-добър анимационен филм. Няма място за старите кучета обаче не може да вземе наградата за най-добър седемдесетарски гангстерски екшън с претенции за сериозност, нали? Т.е. той си няма категория за други филми като него, в която да се бори.
И да, анимационността не е сравнима с жанр според мен. Просто едното се прави по един начин, другото - по друг. Въпреки смесването в последно време...
И да, анимационността не е сравнима с жанр според мен. Просто едното се прави по един начин, другото - по друг. Въпреки смесването в последно време...
And you can't dance with a devil on your back...
Знам това за жанровете (и тук не става дума за разлика между жанр и стил, а за разлика между различен тип медия; разлика между жанр и стил е "гангстерска драма" и "седемдесетарска гангстерска драма с елементи на екшън и претенции за сериозност"), но Пиксар, когато submit-ват творението си могат да преценят за какво искат да се борят. Естествено, че никой няма да ги сложи едновременно в най-добра анимация и най-добър филм.
- Gunslinger
- Warmage
Първия филм на Pixar от много години насам,който ми е харесал!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Страхотен е
Знаех си, че много ще ми хареса, ама направо се влюбих във филма!
А относно кой от двата ми харесва повече - Рататуй беше много готин и т.н., но все пак Уоли ме очарова повече
Много повече
Не мога да не спомена гениалното чистаче, умирах си от хилеж всеки път като се появеше! Изобщо роботите бяха невероятни
По-яки финални надписи не си спомням да съм гледала

А относно кой от двата ми харесва повече - Рататуй беше много готин и т.н., но все пак Уоли ме очарова повече

Не мога да не спомена гениалното чистаче, умирах си от хилеж всеки път като се появеше! Изобщо роботите бяха невероятни

По-яки финални надписи не си спомням да съм гледала

shadow dance nikoga ne luje
- Moridin
- Global Moderator
т.е. доста хора са чакали Кубриков хлад от този филм? втф?
едит: аха, това трябва да е по повод мнението на Силвър, който обаче май като цяло го е харесал.
Ениуей, всеки си знае. Ние с Мели се забавлявахме неимоверно.
Включително на "Престо"
едит: аха, това трябва да е по повод мнението на Силвър, който обаче май като цяло го е харесал.
Ениуей, всеки си знае. Ние с Мели се забавлявахме неимоверно.
Включително на "Престо"

Last edited by Moridin on Mon Sep 15, 2008 10:16 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.