Уважаема BaYa,
1. Такава диплома мога да предложа, колкото всеки друг тук. Преди да си ми изпляскала "ама никой друг не пише така", благоволи, моля, да стоплиш, че това не е пост, в който обсъждам
теб, а пост, в който обсъждам захлупения Зак Снайдер, който омаза част от съвременното кино. Ако имаш лични чувства по въпроса, не съм аз човека, с който да ги споделяш - опитай с форума като цяло.
2. Благодаря за леката форма на наглост, с която ме даряваш, но не си в позицията да търсиш удостоверение от офталмолог, при положение, че аз съм този, който вижда недостатъците във визията на това... нещо, а ти (вероятно) си тази, която си ги затваря. Съгласи се - не е много честно.
3. Аз не оплювам филми, а обръщам внимание към една отвратително MTV-аджийска тенденция в правенето на филми напоследък. Моля, не ме натоварвай с чувствата си (отново - вж. т. 1).
4. Разбирам, че в пристъп на ярост човек забравя чувството си за хумор под възглавницата. Обещавам специално за теб да надписвам дебело с
болд (и при необходимост с
подчертаване), къде се шегувам.
5. Ако с това неориентирано съждение искаш да ми кажеш, че намираш който и да било ефект в този глупашки трейлър за повече от тотален евтинджос, то наистина трябва да си свериш часовника: тук не говорим за интро на игра от края на миналия век, а за многомилионен филм. Ефектите, които са показани са съвсем аматьорски дори за Холмарк - забележи водата, когато това нещо излита в началото, или дизайна на д-р Манхатън (ходещо синьо клише!), или ненормално глупавия кадър, в който счупва виетнамчето на парчета, или грандиозната глупост със замъка на Марс... Единствената формулировка за този визуален кич е "пълна излагация".
И не ми се наложи нито веднъж да те обидя с нито една от грубите думи които ти индиректно изплюваш против всеки който не е харесал еди какво си или не е разбрал еди що си, по твое усмотрение.
За съжаление, тъй като нямам висше образование по психология, а по нещо коренно различно, не мога да ти помогна, но имам чувството, че това, от което страдаш се нарича избитъчна мнителност и виждане на гъсеници в кисело зеле, както викаше Уайлд.
Моля, не прави трагикомичната форумна грешка да ми говориш за възраст, също така не ми давай съвети, чиято единствена цел е да направят изказванията ми отговарящи на твоя вкус. Нарича се елементарно възпитание.
Благодаря отново за отделеното внимание, надявам се, че няма да ти се наложи да го правиш отново,
Вечно твой: Скротум
P.S. Надявам се, модераторите на този форум разбират, че в случая бях провокиран.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - "Конституция на Република България"