War of the Slutty-lippish Ice Queens!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ами аз тия, които май не са актриси (или аз просто не ги знам), нещо не мога да ги харесам... имам предвид номер 7, 4 и 3. А Скарлет е доста хубавка, но и аз не бих я сложила в един топ 10, при все, че Еванджелин Лили и Кирстен Бел са на майната си :/. Както и да е ^^, постнах само за сведение.
Бтв, аз гласувах за Кийра
.
Edit: О, актрисата от 'Съседка за секс', да, гледала съм го, не ми допадна много.
Май има 9,7 милиона вота.
Бтв, аз гласувах за Кийра

Edit: О, актрисата от 'Съседка за секс', да, гледала съм го, не ми допадна много.
Май има 9,7 милиона вота.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами красотта наистина е субективно възприятие. Американците смятат Бионсе за красива например, или Джей Ло. Блях. А Никол Кидман си е еднотипна. Дори в "Cold Mountain" беше такава - там просто Рене Зелуегър направи голяма роля. В "The Golden Compass" Кидман пак беше същата - студена и зла с леки изблици на чувствителност. Кейт Бланшет по-ме кефи за ледена красота. Но нито една от тях не бих си я сложила като уолпейпър на компа. Аз харесвам Мила Йовович, Чарлийз Тейрон, ако щеш - Рона Митра и Лина Хейди. А за Моника Белучи смятам че е много по-хубава от Анджелина и всякакви като нея.
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
Отваряш произволен сайт с чеченски провинциални фотомоделки и ще намериш двайсет идентични близначки на Джесика Алба и стотина по-красиви от нея.
В смисъл, абс нищо му няма на момичето, но е просто абсолютно стандартна блондинка с хубаво тяло и глуповата физиономия.
В смисъл, абс нищо му няма на момичето, но е просто абсолютно стандартна блондинка с хубаво тяло и глуповата физиономия.
And you can't dance with a devil on your back...