Ами... Просто си намери книгата... хм... как се казваше...shayhiri wrote:Умолявам те!!JaimeLannister wrote:историята за осеменителя от село КлючТрябва да знам тази история!
Разкажи или цитирай, ако е възможно.
Иначе, публичните четения на Станек пожънаха огромен успех, така че опитът и желанието са налице.
А само между другото, ако ще си говорим за буквоядство, запетайката пред "на различни хора" може да си бъде съвсем на място в една малко по-различна конструкция на изречениетоShamajotsi wrote:Съжалявам, не обичам буквояди, които, като мен, не виждат гредите в очите си.Yan wrote:Ще има обективно представяне(хвала! хвала!) и няколко гледни точки,(обективната истина за запетайките...) на различни хора. Излизането на БГ книга го заслужава.
Само да добавя нещо, което ми направи особено неприятно впечатление (и с което навярно Моридин ще се съгласиXellos wrote:Са за мен основните минуси, като се абстрахираме от личните контакти са:
- Неповторим и все пак тотално нечитаем стил на автора
- Правописни грешки едва ли не през ред
- Оформление на корицата и рисунките под всякаква критика
(което донякъде е въпрос на вкус или присъстиве на малко от малко добър такъв)
Огромния минус - Съотношение межу обем/хартия/формат и ЦЕНА от 10лв + тотално неизвестен филм
Аз по тва време си спа вториа сън.Stoly wrote:Утре аз и моят приятел Разаел ще гостуваме в сутрешния блок на телевизия "7 дни", като ще бъдем в ефир някъде от 8 без 15 нататък. Темите, по които ще разговаряме ще бъдат жанра фентъзи, сайт "Цитаделата" и моята първа книга "Перлата на Феникса", с която започнах "Хрониките на Ралмия".
Гледайте ни!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
иStoly wrote:Утре аз и моят приятел Разаел ще гостуваме в сутрешния блок на телевизия "7 дни", като ще бъдем в ефир някъде от 8 без 15 нататък. Темите, по които ще разговаряме ще бъдат жанра фентъзи, сайт "Цитаделата" и моята първа книга "Перлата на Феникса", с която започнах "Хрониките на Ралмия".
Гледайте ни!
(Citadelata)
Ух, дано да го пуснат по интернет, че не искам да го пропускам, пък тогава съм зает.
Morwen wrote:Сутринта или вечерта е това?
Maledictus-e, ако имаш предвид Romasanta. Този филмк е по съвсем реален случай - този на Мануел Бланко Ромасанта!!! Сериен убиец от 1850 година, от Галиция. И който, смотан английски антрополог - Мистър Филипс - смята за върколак; и вярва в измислиците му!!Maledictus wrote:Филмът е нещо като Рамаласа, Рималкаса...... абе некво смахнато име (Ромасанта) и е посветено на ловът на някакъв си върколак (неговата кучешка верица) и не съм го гледал, но изглежда особено "обещаващо"..........BaYa wrote:За всеки случай някой да каже кой е филма, моля!!!! Ако си заслужава и е труден за намиране, далаверата е да си купиш комплекат и да изхвърлиш книгата!!Ииии готово!!!
![]()
В сутрешния блок на ТВ "7 дни"
Author: Darth Sparhawk
Date: 20.04.2008
Утре аз и моят приятел Разаел ще гостуваме в сутрешния блок на телевизия "7 дни", като ще бъдем в ефир някъде от 8 без 15 нататък. Темите, по които ще разговаряме ще бъдат жанра фентъзи, сайт "Цитаделата" и моята първа книга "Перлата на Феникса", с която започнах "Хрониките на Ралмия".
Гледайте ни!
Въпросът е че в тазсутрешното предаване немаше и помен от Спар.На закуска в 7
Author: Darth Sparhawk
Date: 21.04.2008
Днес сутринта от 8 и 30 заедно с Раз имахме удоволствие да гостуваме в сутрешният блок на телевизия "7 дни" - "На Закуска в 7". Заедно с водещия успяхме да поговорим приятно за фентъзито, за Цитаделата и за моята първа книга "Перлата на Феникса", с която започнах "Хрониките на Ралмия". Очаквайте в близко бъдеще нови наши телевизионни изяви!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest