Mass Effect
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
Първия NWN е голяма боза като оригинална кампания, за сметка на това има наистина гениални модули.
Пълният контрол над партията в 2ката е по скоро прехвален, лично според мен хич не е удобен. Далеч е от балдура или ToEE. OC-то на 2ката е мега клиширано, но се изтрайва и е огромен скок напред пред бозата на 1цата. Експанжъна е доста по интересен, но не е чак пък нещо особено. Модулите все още са доста слаба бира в сравнение с тези за първата част
Пълният контрол над партията в 2ката е по скоро прехвален, лично според мен хич не е удобен. Далеч е от балдура или ToEE. OC-то на 2ката е мега клиширано, но се изтрайва и е огромен скок напред пред бозата на 1цата. Експанжъна е доста по интересен, но не е чак пък нещо особено. Модулите все още са доста слаба бира в сравнение с тези за първата част
Не съм имал намерението да те обидя, просто недей да прибързваш с крайните оценки друг път. Аз иначе тия дни поцъках на The Witcher и честно казано от Bloodlines насам не се е появявало толкова добре направено РПГ. А бойната система е просто невероятно кефеща, въпреки че в началото ми беше трудно да свикна. Евала на поляцитеMuad_Dib wrote:Все ми е тая, не съм особено злобен по душа...предполагам. Просто не се опитвай да ме "учиш" - това за Уичъра беше доста подценяващо, обидно, ненужно и към тотално грешния човек;).
ЕДИТ към Делегата: Сега разбирам, че си по-възрастен отколкото мислех и ти поднасям извиненията си. Просто не ме подценявай, толкоз.

- The Dragon
- Elder God
Около 2-3 секунди по-скоро. Което си е окMuad_Dib wrote:Да де, ама 20 секунди лоуд за влизане и после пак 20 за излизане от къща метър на два....Иначе наистина е божествена.

Как е стори-то на Mass-а - понеже за мен на Bioware винаги им е било по-слабото място в игрите това?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Знам, че не съм геймърче, Никола, но този път ще го преживееш
Просто исках да споделя, че играта се появи и в новините

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1124788Сингапур забрани игра на "Майкрософт" заради сексуална сцена между жени
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- The Dragon
- Elder God
И след това я разреши.Morwen wrote:Знам, че не съм геймърче, Никола, но този път ще го преживееш![]()
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1124788Сингапур забрани игра на "Майкрософт" заради сексуална сцена между жени
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Драгън: еми не, не е 2-3 секунди, ела у нас и виж, да не говорим, че погледни ревю-то на IGN za Уичър както пише там, цитирал съм го в темата за играта. Така че шанс, ама си дрънкаш глупости;).
Симеон: Историята е окей, доста по-добра от Джейд Емпайър например. Да не говорим, че това е само началото.
Симеон: Историята е окей, доста по-добра от Джейд Емпайър например. Да не говорим, че това е само началото.