Клюки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 15, 2007 2:04 pm

Абе липсва ми неговата физиономия. Особено в някакъв филм от типа Смъртоносно Оръжие. Как ми се иска да направят пета част ама едва ли ще стане. :cry:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 15, 2007 2:50 pm

Олабяш ли се на негови снимки кай сега Пчеларов!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Nov 15, 2007 3:43 pm

ifadriana wrote:Хаха, наистина ли Уолбърг те кефи? Гледай Снайперистът, ще си промениш мнението - освен, че са го захаросали добре човека, май има доста да поснима, докато стане актьорче, пък било и само за екшъни :mrgreen: :twisted:
:yay: :thumbsup:

И аз съм с теб, Адриана!!! :mrgreen:

Добавка: Сталоун предлага на Виго Мортенсен да играе Едгар Алан По, в биопик който той (Слай) пише и ще режисира! :shock:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Nov 29, 2007 12:48 pm

Даниъл Крейг не бил подписал за още четири филма, а само за един:

http://justjared.buzznet.com/2007/11/28 ... lm-awards/
At the premiere, Craig denied signing on to do four more James Bond films contrary to statements made by MGM honcho Harry Sloan to The Hollywood Reporter.

“I never said that,” Craig said. “Well, that’s what’s been said, it’s not that it’s not true, because I haven’t signed up. What I’ve done is I’ve signed up on the next movie [Bond 22], after that we’ll see. That’s the way I’m doing it, and certainly it’s not four more — that’s the truth. It’s certainly not four more.”
Жалко, но пък от друга страна може и да се навие за още.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 29, 2007 12:53 pm

Дано. Рядко ми се е случвало да се кефя толкова на Бонд (с изключение на някои от старите филми). :yay:
Пък и ми се струва че от MGM най-накрая уцелиха формулата, която ще ги задържи на гребена на вълната. :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 29, 2007 12:54 pm

Въобще не е жалко, а е просто супер. Крейг малко по малко напук на бияческата си мутра започва да става един от доста големите в Холивуд в момента и правилно се е ориентирал да не прави само Бонд години наред като Броснан, за да потъне в почти забвение после.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Nov 29, 2007 1:07 pm

Съгласен съм с Никола, да играеш Бонд си е загробващо, както беше с Пиърс Броснън, който винаги ми е бил симпатичен, и има интересни роли, които никой не забелязва. Иначе това, което сигурно е станало, е че Крейг е подписал опция, т.е. възможността да се преговаря първо с него, но това не значи, че ще продължи да играе.

Но аз така или иначе за тази поредица не ми пука чак толкова - ранните неща с Шон Конъри са забавни, но само защото са толкова стари, а и Конъри като млад наистина има чар. Тези с Роджър Мур са такава бутафорна фантасмагория, че няма повече накъде (вярно, че следват книгите, ама те са не по-малко бутафорни). Само за пример, Остин Пауърс се бъзика най-вече с филмите с Роджър Мур :) После имаше някакъв опит за драматизъм с Тимъти Далтън, но само с опит си остана. С Броснън пък си беше екшън като за 6-7-мокласници, така че реално погледнато чак Крейг го прави наистина хубав екшън.
This signature is not yet rated

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Thu Nov 29, 2007 1:53 pm

Мона Белучи трябва да играе Мона Сакс. Не се сещам за по-подходящ избор. А Макс трябва да бъде изигран от Ethan Hawke
Look at the darkness...
...around me.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Dec 05, 2007 11:52 am

Не знам дали някой не е обърнал внимание на някаква статия в един "168 часа",но там се коментираха снимките на филм за много от супергероите.Там Супермен,Батман,Уондъруомън и съответно злодеите..но тук идва най-интересната част-Комън ще се изявява в ролята на Зеления Фенер :)(Комън е един от моите любими рап-изпълнители и вече го гледахме в "Димящи аса",където според мен беше страшно добър.)Трябва да му възлагат повече роли.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.