Палачинкии~и
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
Това вече е философски Въпрос.
Колко улични продавачи съм питал - всеки си има своя теория или просто не казва.

Колко улични продавачи съм питал - всеки си има своя теория или просто не казва.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Мисля, че в катмите има мая. По-хлебни са някак. По тая причина и предпочитам палачинките.
Проклета тема.
Проклета тема.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Миии, теб те нямаше. Та решихме да оползотворим!!Xellos wrote:Aaaa, а aз се чудех кой го намаза онова.

Delegat-e, баба ти да не е била македонка?? Понеже туй ми напомня на македонският сач. А и има минимално 2 или 3 села Елхово в България!

Преводачо, смени бирата с айран!!

Да си призная сега, тук на 4 очи, че аз съм много пристратена към един вид френски вариант на нашата баница - quiche!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Interpreter
- Forsaken
Бе не знам за мая (тя си иска време и фурна), мое и идея сода в киселото мляко да станат по-пухкави. Иначе на глинен сач най-добре катмите подмазан с масчица. Става да се земе и въху газов котлон в домашни условия, макар че се пукат доста лесно. Иначе на огън стаат палачинките яко ма повече дебнене.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- BaYa
- Forsaken
Мда. Сач на газта, по-добре недей. Наистина има голяма вероятност да се спука. А за оригиналните катми (тези които не са като дебелите палачинки с кисело мляко и мая) които са като индийските или ливанските "пита" (невтасал хляб) трябва малко мая.
Оххх, гадини, страхотно ме стърже корема сега. А имам за още час поне, докато стигна до кухнята!!
Оххх, гадини, страхотно ме стърже корема сега. А имам за още час поне, докато стигна до кухнята!!

Luxury is a matter of having options!!!