Беше култ, страхотна вечер, голям фън. Цялата вечер Fort Aspenwood при тва от Курзикска страна. И вярно ги счупихме от бой, мисля, че имахме само 1 загуба от 5-6 игри, ако не и повече. Ние с Коцето поемаме две от 4-те врати, тези в дясно, той изтрепва NPC-тата, които пазят мината за кехлибар, аз през тва време run-вам за кехлибара и нося назад. После се почва нападението - луксонците пристигат с костенурки, 3 уориъра NPC-та и играчите от луксонска страна. Следва меле, костенурките разбиват вратите, междувременно сме донесли кехлибар и ги поправяме, лошковците са в капан - биват унищожени. Резъректват се и се връщат обратно с нови костенурки. Голям фън обаче - имаше елементалист с пет, ритуалист миниън мастър бондър монк, който в единственият случай, в който загубихме беше бонднал 2 костенурки и ги докара до това NPC, което нашият отбор трябва да пази, за да не изгуби. И докато се усетят хората, че е бондър и костенурките бяха пробили

. Трепахме асасини с Shadow Form, някакви fire елета, които имах чувството, че имат 600 кръв

и не умират ли не умират. Един асасин след като го убихме 2-3 пъти започна да пише в общия чат: 'I hate you guys'. Хаха, при което Коцето го убива за 4-ти път и пише: 'Sorry, dude' или нещо такова. После го убих аз (пък мене с асасините и уориърите ме бива, най-добър мач са ми за 1 vs. 1). После започна да пише в общия чат как ние сме били лузъри, защото само тичаме. Един от нашите му обясни, че стратегията на нашия отбор е да тичаме до мините за кехлибар и обратно, за да поправяме вратите и да boost-ваме работата на Главният Архитект (NPC-to, което трябва да се опази живо от нас, за да победим).
Изобщо голям фън, 7к курзик факшън събрахме, ънлокнах си 2-3 умения с балтазарския, който събрах и така

.
Хееей, кажете кога ще играем Alliance Battles or Fort Aspenwood заедно такъв фън е, особено ако си говорите по Скайп.