Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 04, 2007 2:57 pm

:evil: :evil: :evil: Хайдеее за Мастърс на : Тахнакаи Темпъл, Нахпуи Куортър и Райзу Палас - pretty plz. Само те ми липсват.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 04, 2007 3:08 pm

на мен тези 3-те + тази, която е само на Курзик, мисля :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 04, 2007 4:39 pm

Еми то и аз не съм на мастер на некои ма мене ме боли жезъла как съм я минал баш :) Което не пречи да докарам малко огнева мощ де ;рр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 05, 2007 1:25 am

От тази вечер съм 'Protector of Cantha'. В Тирия ми остават три мисии (бонуса на мисии) и също ще съм протектор. Правихме ги с Ники и Коцето мисийките днес.

После решихме да вдигаме курзик факшън на Коцето, че да си отключи мисията от Курзикска страна, която трябва да мине за протекторската титла и той. Влязохме във Форт Аспенууд. Ники от луксонска страна, ние от курзикска. За жалост не се засякохме, но пък с Коцето се уцелихме на два пъти и беше кеф. Той си стреля лошковците от стената, аз ги хексвам и после тичаме за кехлибар, за да оправяме вратите. :lol: Много фън.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 05, 2007 10:17 am

Аз преоткрих Burning Arrow + Apply Poison за пореден път :)

ей рейнджъра трябва да му обръщам повече внимание :)

2К Курзик, 8К остават, че на асасина само това му трябва за протектор

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 05, 2007 1:32 pm

:mrgreen: Кандидатка за Форт Аспенууд или АБ довечера.

Ян, Гибли, вие що не се присъедините за един Alliance Battle като се логнете? :) Много е забавно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 05, 2007 1:59 pm

Във Форт Аспенууд може да се ходи и с ПвП геройче, през Temple of Balthazar, има Курзик/Луксон дипломат или нещо такова. Ако си с ПвЕ герой не бачка нещо обаче, Ники вчера се пробва

колко народ ме попита там що за име е Fuggy Fuggy :mrgreen:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 06, 2007 12:37 am

7K faction вече, с повторяеми куестове е по-бързо, но във Форт Аспенууд е по-забавно :)

направих си ПвП женски рейнджър (за първи път) и го кръстих Bow Lol Meow, счупихме ги от бой горките, с Дима само 1 път се разминахме с отборите :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 06, 2007 12:55 am

Беше култ, страхотна вечер, голям фън. Цялата вечер Fort Aspenwood при тва от Курзикска страна. И вярно ги счупихме от бой, мисля, че имахме само 1 загуба от 5-6 игри, ако не и повече. Ние с Коцето поемаме две от 4-те врати, тези в дясно, той изтрепва NPC-тата, които пазят мината за кехлибар, аз през тва време run-вам за кехлибара и нося назад. После се почва нападението - луксонците пристигат с костенурки, 3 уориъра NPC-та и играчите от луксонска страна. Следва меле, костенурките разбиват вратите, междувременно сме донесли кехлибар и ги поправяме, лошковците са в капан - биват унищожени. Резъректват се и се връщат обратно с нови костенурки. Голям фън обаче - имаше елементалист с пет, ритуалист миниън мастър бондър монк, който в единственият случай, в който загубихме беше бонднал 2 костенурки и ги докара до това NPC, което нашият отбор трябва да пази, за да не изгуби. И докато се усетят хората, че е бондър и костенурките бяха пробили :(. Трепахме асасини с Shadow Form, някакви fire елета, които имах чувството, че имат 600 кръв :shock: и не умират ли не умират. Един асасин след като го убихме 2-3 пъти започна да пише в общия чат: 'I hate you guys'. Хаха, при което Коцето го убива за 4-ти път и пише: 'Sorry, dude' или нещо такова. После го убих аз (пък мене с асасините и уориърите ме бива, най-добър мач са ми за 1 vs. 1). После започна да пише в общия чат как ние сме били лузъри, защото само тичаме. Един от нашите му обясни, че стратегията на нашия отбор е да тичаме до мините за кехлибар и обратно, за да поправяме вратите и да boost-ваме работата на Главният Архитект (NPC-to, което трябва да се опази живо от нас, за да победим).

Изобщо голям фън, 7к курзик факшън събрахме, ънлокнах си 2-3 умения с балтазарския, който събрах и така :).

Хееей, кажете кога ще играем Alliance Battles or Fort Aspenwood заедно такъв фън е, особено ако си говорите по Скайп.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 06, 2007 10:51 am

горкия асасин :)

аз се опитвам да утрепя пазачите на мината, че там се резъректваха луксонците, като умрат, но той дойде да пречи, и аз го убих. Естествено той се ressurect-на точно там, пак ме нападна и пак го утрепах :) Каза че ме мрази в общия чат, пак ме нападна и пак си замина :) на 4-тия път вече бях на много малко живот и умряхме и двамата.

Дима, онази с двете костенурки, които ги бондна всъщност я взехме, но на косъм. Какво като са две, interrupt на атаката, после следим другата и така :) Сигурно 10 пъти подред ги interrupt-нах :) Но пак този скапан бондър една от предишните игри я загубихме заради него, понеже късно се усетихме какво става.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 06, 2007 11:02 am

Мняяя, аз нема да имам нет из нас поне до петъка най-вероятно така че почивка. :roll: Така че курзик форта ше почека :( Жалко че не можахме да се засечем предишния път :twisted: :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 06, 2007 11:06 am

Xellos wrote:Мняяя, аз нема да имам нет из нас поне до петъка най-вероятно така че почивка. :roll: Така че курзик форта ше почека :( Жалко че не можахме да се засечем предишния път :twisted: :twisted:
да, жалко е, аз много се кефя като видя Елементалист срещу мен :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 06, 2007 12:17 pm

Хаха, да, вярно, имахме една игра, която я спечелихме на косъм. Инфарктно беше. Луксонци са пробили форта - т.е. минали са с костенурки през 4-те врати и са стигнали до 5-тата, пробили са и нея и атакуват Главният Архитект, който ние трябва да пазим (ако те го убият = печелят). И така, аз се чудя що не мога да убия костенурките, после видях монка, бой по монка, горкият сигурно беше съвсем без енергия и времето изтича, почти сме загубили и почти сме спечелили :P. Инфарктно направо, но бихме на косъмче.

Ники, що си, викаш, без Нет до петък?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 06, 2007 3:34 pm

Щот нещо им е поизгорела пак мрежата на доставчика. Мдам е аз не съм само Еле Тъндъре като ми изнася ;) Жалко че няма нормални дуели 1:1 примерно по взаимно съгласие наистина ;(. Иначе с костенурките е много яко нещо само дето предпочитам да не съм Луксон нещо.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 06, 2007 3:37 pm

Xellos wrote:Жалко че няма нормални дуели 1:1 примерно по взаимно съгласие наистина ;(
Има бре, как да няма, можете един скримидж в ГХто да си направите, нищо не ви спира :lol: