София Филм Фест '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 08, 2007 10:15 pm

И аз идвам в неделя на Тайдленда (може ли се). Даже съзнателно пропуснах тазвечершната прожекция в далеч по-свястното Люмиер, за да съм със сганта. :)
Last edited by shayhiri on Fri Mar 09, 2007 12:53 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Mar 08, 2007 10:21 pm

Еми Дем, и сам можеш да видиш аз кво препоръчвам и кво не, писал съм за всичко, което съм гледал.
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 08, 2007 10:23 pm

Иссскам билет. :P
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 08, 2007 10:34 pm

Бе прашасва ми на харда недоизгледан tideland-a :oops: ма изключено да се набутам с група да гледам такъв филм.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 08, 2007 10:38 pm

Що бре? :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 09, 2007 1:21 am

Лични причини ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 09, 2007 10:59 am

Добре, видя се, че едва ли ще стане организацията за Фонтана (някой ако е сигурен за довечера в Мола, да потвърди в мартенската тема, ще му взема билет), ама поне, Рол, ще ми вземеш за Тайдленда вдругиден, нали?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 09, 2007 3:27 pm

Взел съм 9 билета.

Аз
Емо
Рандъм
Морви
Ланис
Жоро
Мели
Дима
Шайхири

Ако още някой иска - да си купува сам :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 09, 2007 3:35 pm

Мерси! :D Брей ква тълпа сме, полвин БИАД! (Нали там беше? :lol: )

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 09, 2007 3:37 pm

Не, там няма Фест. Ларго (бившето Център)...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 09, 2007 3:47 pm

Е да де. Същата сграда, и на киното така му викат - то с тия другите имена дето все му ги сменят... :roll:

Пък и като надънят мутриите чалгията - особено както е късно вечер уикенда! - и направо си влизаме директно в БИАД-а, нема майтап - те са стена до стена! Миналата неделя прожекцията ми беше от 17.00 и пак имаше зверски бийтове. Абе изобщо, настройте се за купон! :D

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Fri Mar 09, 2007 6:08 pm

Аз май нацелих 2-та най-смахнати филма на този Фест - Tideland и Inland Empire.
За Tideland ще ви изчакам да го гледате щото не ми се пише със спойлертага, а и много искам да прочета някои ваши мнения преди да кажа нещо аз самата. Но много зрители се изнесоха от киносалана на средата на филма. Разбирам ги. И на мен ми се искаше.
Spoiler: show
Гаден филм от началото до края
Inland Empire вече беше доста по-добре. Типичен филм на Линч - объркана история, реалност, видения и сънища оплетени в едно, какво стана и каква беше връзката м/у героите може и да разбера след няколко дни размисъл. Филмите на Линч винаги започват да ми харесват няколко дни след като съм ги гледала. Но винаги ми харесват.

Приятно гледане на Tideland. :wink:
pulled out

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 09, 2007 6:25 pm

Линч и срещу пари нема да му гледам тричасов филм с Наоми Уотс в ролята на говорещ заек...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Mar 09, 2007 6:26 pm

Хм, аз днеска мислех да отида на Tideland, ама нещо нямах настроение и пропуснах. Явно не съм сгрешил. :? Вероятно ще му хвърля едно око по-нататъка де, ама щом е *спойлера*, май няма да е лъжица за моята уста...
:shark:
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 09, 2007 6:28 pm

Е тя Моргана често има по-особени виждания за филмите ;) Се пак не моем да отхвърлим филм на човекът-Бразилия, пък дори и да е правил Братя Грим... Ела с нас :)

Пък аз довечера съм на Вятърът над ечемичените ниви. Ако някой иска да се джойни, да заповяда.