ЧНГ с Shadowdance #44!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Killua
Ascendent

Post by Killua » Fri Jan 05, 2007 9:21 pm

Хубав брой :)
И да, напълно съгласна с твърдението на Рандъм, че "Приказка без край" е кралят на приказките - твърде много я обичам, за да не се съглася :) В най-скоро време ще изчета и "Еднорога", но отсега си знам, че ще ми хареса - най-малкото филмът ми е много любим :)
Статията на Морв за "Хайбане" също много ми хареса, както си ми харесва и самото аниме (едни от най-обичните ми уолпейпъри са именно оттам :) )
и такам 8-)
shadow dance nikoga ne luje

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Sat Jan 06, 2007 12:25 am

Абе понеже много пих след панаира. Еднорога не ми ли го подари безплатно един пич..... ех ракия...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jan 06, 2007 9:23 am

Силно се съмнявам :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Sun Jan 07, 2007 11:28 pm

След обстоен прочит на целия брой съм в състояние на тих възторг.Първо ,защото докато търсех един от споменатите разкази,попаднах на един блог,оттам пък на един интересен безсюжетен разказ/есе ,написан толкова откровено,че чак загорча малко.
И все пак - Йей,беше време да видя ревю за "Хайбане Ренмей".Обичам това аниме и си го обичам от около година и половина някъде,(евентуално по-малко,ако ме лъже паметта) и се чудих дали е лошо или просто не му е дошло времето.Anyway вече е уважено ^^
И едно "благодаря" за Нийл Геймън.Водех му се "фенка" след "Добри поличби",пиша го в кавички,защото бях чела само въпросната книга.което ми напомни как веднъж попаднах на една негова книга за "Алиса,която попадала някъде и имало някакви мишоци" - блед спомен.
Симпатичен брой ^^.Напоследък имам голям късмет с последните/първи броеве на любими списания :)
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

Couatl
Sorcerer

Post by Couatl » Tue Jan 16, 2007 1:31 pm

Мда, ревютата на Ерагон просто владеят.
И не толкова ентусиазирано с новия бонд ;) Ма то аз кво се притеснявам, то вие никога не сте се славели като особено безпристрастни ;)

А и това е първият брой, в който изчетох всички ревюта на всички книги. Просто информативно ви го казвам, да знаете ;)
...