Шампионската лига

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Sep 29, 2006 10:33 pm

Аз не го подкрепям с всички сили, точно обратното. Винаги са ме дразнели Уефски, няма да си променя мнението само защот са се добрали до ШЛ най-накрая.
Предполагам, че и много други хора са на същата позиция (фенове на ЦСКА и т.н.)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Fri Sep 29, 2006 11:19 pm

Mor, изобщо не пренебрегвам аргументите ти. Напротив, приемам ги и те разбирам и донякъде съм съгласна с теб. Въпросът не беше толкова, че имаше освирквания и дюдюкане, а че беше основно само това. Въобще не чух друг вид подкрепа за Левски, не и на този мач. Мнение за самия мач ще се въздържа да дам този път и дали Челси са заслужили да ги У-у-у-у-ват толкова. Аз лично останах с усещането, че по-голямата част от хората бяха на стадиона не за да се кефят на мача, а за да овикат Челси. Разбираш ли, коментирам конкретно този мач, а не поведението на запалянковците принципно. Левски имат добри футболисти, но не мога да се отърва от впечатлението, че клуба е в Лигата само и единствено заради парите, които се въртят там. Всяко изказване на Наско Сираков затвърждава това ми впечатление и тази явна меркантилност направо ме отблъсква от отбора. Аз се кефя на футбола като такъв и когато някой отбор играе добре, аз го аплодирам. Фен съм на Реал, но това не ми пречи да викам за Барса, когато играе хубаво.
pulled out

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Sep 29, 2006 11:34 pm

Хм, аз лично пък чух доста "Сините в атака" и т.н. :)
Без съмнение парите са доста важни за успеха на един отбор, но е факт, че играта на Левски последната година постигна завиден напредък. Доколкото разбрах, вчера и ЦСКА са играли доста добре срещу Бешикташ. Което трябва да ни радва повече, мисля, отколкото да ни възмущава поведението на агитката... нямаше счупени седалки, нямаше димки, за мен публиката си се държа на висота.
This is it. Ground zero.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Sep 30, 2006 12:23 am

Знайти ли к'во...
Като чета всички тия мъдри изказвания и си мисля, че всички тука правим една голяма грешка- опитваме се да говорим умно за футбол :)
Опитваме се да анализираме нещо дето като тръгнеш да го анализираш и става... смешно :)
Питал съм се понякога, защо обичам Левски? Защо мразя една камара отбори? Що ли наистина? Нима едните са различни от другите? Или пък не са? Защо като отида на мач издивявам и съм готов да пребия накой без да мисля? ...
Цялата тая емоционална връзка с отбора си е доста ирационална и да тръгнем да нищим кой прав, кой крив и кой как играл... Просто не се получава... Що анализи съм правил, що еврофутбол съм играл...
Избодът е, че когато най- много мислиш к'во ще стане на мача вечерта, не го познаваш, а когато нацъкаш мачовете на късмет вземат, че излизат...
Същото е и с анализите на агитката, кой к'во викал и за к'во ходел на мач...
И въпреки всичко казано, е па не сме псували само бе хора. Викахме и за Левски и песнички си пяхме.. Съвсем стандартно... И цска си псувахме разбира се ;)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Sep 30, 2006 4:18 pm

JaimeLannister wrote:Просто не се получава... Що анализи съм правил, що еврофутбол съм играл...
Избодът е, че когато най- много мислиш к'во ще стане на мача вечерта, не го познаваш, а когато нацъкаш мачовете на късмет вземат, че излизат...
И аз все това разправям на един приятел, който всяка седмици с часове анализира тонове статистика, за да си измисли залозите в Еврофутбол, но така и не ще да ми повярва.:)
Баси, естествено, че всички ще го подкрепяме с все сили, все пак е български отбор в ШЛ. А и националният по-малко заслужав
Е, аз и националния не подкрепям, това дава ли ми карт бланш да се радвам на всяка загуба на Уески?
Левски имат добри футболисти, но не мога да се отърва от впечатлението, че клуба е в Лигата само и единствено заради парите, които се въртят там.
Не е ли това вярно за всички участници в ШЛ? Все пак това е професионален футбол и никой не играе ей така, за да радва зрителите, а за пари. Аз не бих обвинявал отборите, а УЕФА и зрителите, които направиха така, че само за участие в Шампионската Лига един отбор взема повече пари отколкото ако спечели купата на УЕФА, да не говорим за българското първенство. Затова в момента на левскарите хич не им пука дали ще имат нула точки и голова разлика 1-20 примерно, важното е, че си напълниха касата.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Mar 08, 2007 10:09 am

Барса отпадна, а сега и Реал. :( Ами сега?

Миналата седмица Надал отпадна на турнира в Дубай още на 4-финалите :(, а миналата година беше шампион, Марат Сафин също отпадна в Щатите, сега и Реал. Всичките ми спортни любимци претърпяха загуби. :( Аз съм в траур.

Вие за кого викате в ШЛ?
pulled out

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 08, 2007 10:12 am

Ми при това положение се колебая между Байерн и Челси :)
Валенсия са ми стара любов, но отдавна не съм ги гледал, а и този мач не видях, за да си ги харесам..
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Mar 08, 2007 5:16 pm

От тези, които останаха Валенсия са ми най-симпатични, а и играят съвсем в италиански стил, чудя се защо на Мор му харесват. :lol: Байерн ме кефеха преди няколко години, но сега са леко смешни, мачовете им с Реал бяха комедия от грешки от страна и на двата отобора. Но сигурно някой тъп английски отбор ще спечели, ако ще става така предпочитам да е Челси.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Mar 08, 2007 5:37 pm

Mor, как ще викаш за Байерн, точно те изхвърлиха Реал. :evil: Никога за тях!!
И аз като Mat подкрепям Челси оттук нататък. До следващия сезон.
pulled out

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Mar 08, 2007 6:07 pm

Барса много разочароваха, като причрината според мен за това е Рийкард. Не беше нормално да оставя пързалящия се Меси, безличния Шави, който не пипна топката цял мач и жалкия Деко, който въпреки всичко за разлика от останалите се опитваше да се бори... Да смени Ето'о точно когато се разигра и да блъсне Роналдинио център нападател...
За Челси... Порто им се противопоставиха по отличен начин и спечелиха с нечовешки късмет и вратарска помощ. Въпреки това си мисля, че първият отбор с топки (ала Байерн, Ливърпул и Рома) който срещнат ще ги изхвърли като кучета от турнира. Същото се отнася за момчетата със старчески колички Милан.
А за Реал Мадрид - то си се очакваше, не може да очакваш от стадо кози да играят и да мачкат. Имаха двама играчи, но единият е вратар, а другият си отива на края на сезона...
За мен фаворити са ПСВ (холандците винаги са ми били слабост) и Байерн, въпреки че не обичам немци...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Mar 08, 2007 6:17 pm

Чакай бе, Ето'о беше най-голямата дупка в отбора на Барселона във вторник, не трябваше въобще да започва, ти скачаш, че го били сменили?! Не съм забелязал въобще да се е разигравал. Не съм фен на Челси, просто ме дразнят по-малко от Ман Юн или Ливъпрул, но ако Байерн играят така нямат никакъв шанс срещу тях, пак късмет за тях, че малоумникът Капело реши да пази резултата в Мадрид, когато Реал ги газеше.
А за Реал Мадрид - то си се очакваше, не може да очакваш от стадо кози да играят и да мачкат. Имаха двама играчи, но единият е вратар, а другият си отива на края на сезона...
Всъщност имат много на брой добри играчи, но идея си нямат как да ги използват. Да не би Ливъпул или ПСВ да имат по-добри играчи и затова да продължават?

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Mar 09, 2007 1:00 am

Да наистина Ето'о първото полувреме не направи абсолютно нищо, но второто точно преди да го изкарат от игра направи 3-4 много добри разигравания и тогава Рийкард го смени.
Да първият мач беше изгъзица на два много слаби отбора. Но вторият мач Байерн (може би и заради гола в началото) игра като машина - контраатаки с нечовешки пасове елминириащи цялата защита, прехвърляне на топката от единия фронт на атаката на другия, никакви грешки в защита...
А за играчите явно не съм се изразил правилно - под стадо кози разбирам играчи без воля, без желание за победа. Реал нямаха играч като Карагър, като Стиви Джи, като Швайщайгер който да гони и да се бори за всяка топка. Имам чувството, че при тях просто може би само Раул, Гути (който супер много им раздвижи играта и не мога да си обясня по никакъв начин защо не почна титуляр за сметка на Емерсон) и бекчето им на който му отмениха гол искаха да победят. Другите просто се разхождаха на терена и чакаха да им свърши работният ден...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Fri Mar 09, 2007 1:08 am

Не знам, вторият мач на Байерн и Реал не го гледах, видях само безкрайните пропуски на баварците, така няма да прокопсат срещу Челси. Иначе да, Реал нямат никакъв отборен дух,

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Apr 04, 2007 10:57 am

Байерн отново боцна в последните минути като гост и си уреди по-приятен реванш в Мюнхен. На Милан им остава да съжаляват за добрата си игра, и че продължават да държат по мое мнение най-некадърният вратар в "титаните" на европейският футбол. Дида отново беше виновен и за двата гола...
В другият четвъртфинал Ливърпул отново напляска симпатичен ми отбор... Който за съжаление си го заслужаваше. Непростимо е да излезеш на четвъртфинал със свалени гащи и да се надяваш просто да получиш по-малко голове, а треньорът ти да гледа като теле през това време...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Apr 04, 2007 11:26 am

Ливерпул рулира! :D :D :D Ще чакам Челси, да ги видим :)
Са остава да доживея и титла в Англия :P