ПОДПИСКА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА БЪЛГАРСКА АРМИЯ

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

BaYa
Forsaken

Военните

Post by BaYa » Wed Aug 23, 2006 2:27 pm

Хайде и аз се опитах да гласувам против, ама в сайта никъде нищо не ме препраща, нито има линк, нито нищо (питам се аз - мозък дали имам?).

Та пак ще погледна, но междувременно да поукротя Роланд (с упойка :P ). Спокойно човек, с влизането ни в ЕС се изнася непрофесионалната армия. Това е част от новата ни политика! Иначе там най-много окончателно да се алкохолизираш, защото на нищо добро няма да те научат - 100% сигурност.

Относно девойките, дето пише Ксел, аз карах Военно Обучение у даскалото (както всички по онея времена, преди неолитичния период :lol: ). Моят рекорд - сглобяване на Калшников за 45 секунди. Излезнах доста добра - дирекно ме записаха на стрелба, без да ми искат мнението, но явно съм била обещаващ кадър. Даже една година по рано от най-подранилите ме приеха в Комсомола. И най-се накефих кодато отидох да си върна книжката преди да замина, 84 година. Беше ми много кеф!!!

:mrgreen:

РР: упссс, малко закъсняла. Май вече не се приемат подписи. Роланд спокойно, помни че кака Европа ке та отърве от казармата! :twisted:
Last edited by BaYa on Wed Aug 23, 2006 2:35 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Aug 23, 2006 2:32 pm

Темата е старичка, вече се гласува закона, според който наборната служба отпада от 2008, затова няма линк за подписката. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!