- Spoiler: show
- Стана с много ръчкане през Мозила-та. Интересно защо през ИЕ не пожела да въведе паролата и юзърнейма.
Сега се блъскам по 15-то. Интересно е.
Notpron madness
Moderator: AlDim
Аз се отказах след като 2 нива подред (11 и 12) трябваше да ми обясняват как се минават. Нямам нервите и не обичам да се чувствам като идиот, а тия подсказки точно така ме карат да се чувствам
Вероятно в един момент пак ще се захвана, но засега ми стига.

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- spirit reaver girl
- Scholar
Просто от първия път, а може и от втория, не се получава понякога. Опитай няколко пъти. Провери дали въвеждаш правилно думите и би трябвало да те пусне. Ако не стане с IE test the Mozilla.
Ако пак не стане драсни ми лично с паролата и юзърнейма, които опитваш да видя дали не грешиш
.
Ако пак не стане драсни ми лично с паролата и юзърнейма, които опитваш да видя дали не грешиш

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
бля писна ми след 16-то.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”