I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)
Moderator: Moridin
все пак смятам, че Весела ще получи малко повече от един глас: като гласува семейството, прителя и (била казала, че има... или ття лъже или... тоя е луд бе!) и ... хмм... някой и друг приятел се събират цели 10 гласа! Като добавим и всички, които са гласували погрешка може би дори ще събере повече от един процент!
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
От де намирате време да гледате това?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Крадем от съня си :Р
Аз бях много предубедена към шоуто точно заради нашия вариант на Big Brother, който се оказа голяма простотия, и изобщо не съм се интересувала от него; но започнах да го гледам, когато се оказа, че един от участниците ми е познат
Дори имах един период, в който бях почти редовен зрител.
Не споделям мнението за простотията и селянията и са ми малко странни тия вопли, защото аз не съм забелязала да има такова нещо. Вярно, не съм гледала нон стоп, но подозирам, че Амос примерно е гледал доста по-малко от мен
Приемам, че е възможно да са изпростяли в даден момент, но поне аз съм попадала все на свестни разговори - или обсъждат как да си направят песните, или нищят живота и взаимоотношенията като такива, което на мен пак ми е интересно. Също много ми е интересно да гледам как репетират песните - дори повече от концертите, защото гледах 2 концерта и забелязах, че звукът е по-лош, отколкото на репетиции (странно, но обяснимо, с хала, на който са живите изпълнения у нас...).
Младежите като цяло ми харесват. Ако говорим за любимци, имам няколко - въпросният Дани, който пее много добре, има и... излъчване - много я мразя тази дума, но май не мога по друг начин да го кажа - личи му, че се кефи да пее и не се страхува от сцената и публиката. Харесвах едно момиче, което вече изгониха - Мариела - пееше на репетиции добре, на концерти прилично, танцуваше с грация, която не се учи - просто си я имаш, и беше сладка, а с нужния грим ставаше звездно красива. Деян, по когото точат лиги доста представителки на нежния пол (и как да не точат, като той май не търпи дрехи върху себе си) ми харесва с тембъра на гласа си - разкошен дрезгав рокаджийски глас, каквото и да разправяте
Но наистина май на концертите не успява да се представи добре. Вяра ми харесва като човек, доколкото имам впечатления, пее добре и се раздава, освен това й се възхитих, когато й дадоха една чалга и тя въпреки че не я харесваше я изпя така, че дори на мен ми хареса (!). Преди това на една репетиция й направи пародия и много се хилих
Бтв наистина твърде много чалга, не искам пък! Аман от безсмислени текстове,за музиката да не говорим. Но участниците пеят каквото им дават... Жорж (не е гей, само е кльощав :Р) ми беше първото впечатление от това предаване изобщо и ми го вдигна много в очите - пуснах телевизора и гледам някакво момче пее "Има ли цветя на леглото до тебе" - една много омразна ми песен, обаче забелязвам, че момчето звучи по-добре от тия, дето оригинално я изпълняват, и че всъщност това не е плейбек (изпитах шок, че там всъщност има наистина талантливи хора, и се загледах). Вики има хубав глас и пее добре. Иначе прави впечатление на сериозна, концентрирана и целенасочена, а мен такива хора ме плашат 
Другите не съм ги гледала чак толкова. Весела изобщо не съм успяла да я засека
Марин също почти не съм го хващала да пее. Иво има хубав глас за поп песни, но май не е много стабилен... Това са ми впечатленията 
Аз бях много предубедена към шоуто точно заради нашия вариант на Big Brother, който се оказа голяма простотия, и изобщо не съм се интересувала от него; но започнах да го гледам, когато се оказа, че един от участниците ми е познат

Не споделям мнението за простотията и селянията и са ми малко странни тия вопли, защото аз не съм забелязала да има такова нещо. Вярно, не съм гледала нон стоп, но подозирам, че Амос примерно е гледал доста по-малко от мен

Младежите като цяло ми харесват. Ако говорим за любимци, имам няколко - въпросният Дани, който пее много добре, има и... излъчване - много я мразя тази дума, но май не мога по друг начин да го кажа - личи му, че се кефи да пее и не се страхува от сцената и публиката. Харесвах едно момиче, което вече изгониха - Мариела - пееше на репетиции добре, на концерти прилично, танцуваше с грация, която не се учи - просто си я имаш, и беше сладка, а с нужния грим ставаше звездно красива. Деян, по когото точат лиги доста представителки на нежния пол (и как да не точат, като той май не търпи дрехи върху себе си) ми харесва с тембъра на гласа си - разкошен дрезгав рокаджийски глас, каквото и да разправяте

Другите не съм ги гледала чак толкова. Весела изобщо не съм успяла да я засека

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ам, вчера гледах нещо което се брои за нощно издание Стар Академи... Не, каква глупост, не е истина. Не занам колко време точно е, но за около половин час, в който периодично превключвах на него успях да хвана три, хайде, нека да бяха четири минути материал от академията. В останалото време някаква млада жена с вид като че ли са минали през фотошоп преди да я пуснат по телевизията, се опитваше да накара масовия зрител да я намрази дълбоко и непоклатимо.
"Тук имаме една дума написана в нашата пирамида, а аз имам 1500 лева, които ще дам на един от позналите думата" (ок, маце, кажи си репликите, не си виновна, че това ти е работа)
"Можете ли да повярвате, това са 1500 лева и аз ще ви ги дам само за да познаете тази дума в розовата пирамида" (да, затова хората намразват розовото)
"Ето тук имам 1500 лева, остава вие само да вземете телефоните си и да наберете долните телефони" (ма защо трябваше да повтаря три пъти изписаните отдолу телефони? повечето хора могат да четат, все пак)
"И аз чакам, чакам да дам на някой от вас 1500 лева! 1500 лева, да правилно чухте, толкова ще получи един от вас, който отговори правилно на въпроса" (ма много ли си горда с тези 1500 лева?)
"Така че, чувате ли тази музика (кратък почти монофоничен акорд), това е музиката на победата, защото това са 1500 лева (същия акорд), които вие ще получите ако се обадите, чуйте тази музика и хванете телефоните. (неееее, искам я мъртва. или поне в безсъзнание!)
И така половин час. Кошмар.
Както и да е, точно в тези три (хайде, четири) минути, които хванах Весела обясняваше на Валя за какво не я харесва. То не беше тежък, но плосък сарказъм, то не беше избиване на комплекси, обясняване, че онази била проста, защото била от малък град... то бива злоба, бива комплекси, ма чак пък толкова...
"Тук имаме една дума написана в нашата пирамида, а аз имам 1500 лева, които ще дам на един от позналите думата" (ок, маце, кажи си репликите, не си виновна, че това ти е работа)
"Можете ли да повярвате, това са 1500 лева и аз ще ви ги дам само за да познаете тази дума в розовата пирамида" (да, затова хората намразват розовото)
"Ето тук имам 1500 лева, остава вие само да вземете телефоните си и да наберете долните телефони" (ма защо трябваше да повтаря три пъти изписаните отдолу телефони? повечето хора могат да четат, все пак)
"И аз чакам, чакам да дам на някой от вас 1500 лева! 1500 лева, да правилно чухте, толкова ще получи един от вас, който отговори правилно на въпроса" (ма много ли си горда с тези 1500 лева?)
"Така че, чувате ли тази музика (кратък почти монофоничен акорд), това е музиката на победата, защото това са 1500 лева (същия акорд), които вие ще получите ако се обадите, чуйте тази музика и хванете телефоните. (неееее, искам я мъртва. или поне в безсъзнание!)
И така половин час. Кошмар.
Както и да е, точно в тези три (хайде, четири) минути, които хванах Весела обясняваше на Валя за какво не я харесва. То не беше тежък, но плосък сарказъм, то не беше избиване на комплекси, обясняване, че онази била проста, защото била от малък град... то бива злоба, бива комплекси, ма чак пък толкова...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Това ми го разправяха днеска в подробности, КАК СЪМ СЕ СМЯЛ, не е истина простоMorwen wrote:Както и да е, точно в тези три (хайде, четири) минути, които хванах Весела обясняваше на Валя за какво не я харесва. То не беше тежък, но плосък сарказъм, то не беше избиване на комплекси, обясняване, че онази била проста, защото била от малък град... то бива злоба, бива комплекси, ма чак пък толкова...

Обаче аз издивях от хилеж веднъж, когато Марин им четеше най-интересните СМС-и, които пристигнали към тях:
"Деяне, кога ще проникнеш в мен, чакам те"
"Георги, айде бе, пусни най-стене на Вяра, навита ти е"
"Дидо в Кан, Ивайло в казан!"
Имаше и по-оригинални, но мен първите два ме скапаха от смях, щот нали знаете кат ти го чете някой в компания тва и как се хилят всички и коментират. Гнусното ямболско вика "Верно бе, Дидо, кога най-сетне ше проникнеш в момичето" и други такива. Почти схванах кво се очаква да бъдат реалити шоутата

And you can't dance with a devil on your back...
Хахаа, Морви, ти си попаднала на общо взето Голямата Простотия. Онази водеща е уникум някакъв
. За двата пъти, когато съм я гледала, успя да ме убеди в простотията си и некадърността си. Бтв, трябва да я видите и да я чуете - 5 минути ви трябват. Понякога изцепва едни реплики от рода на 'и сега тъпачката от апаратната ми суфлира в ухото, но аз ще говоря каквото си искам и няма да я слушам нея', 'ееей, ама престани да ми говориш в ухото бе'. Такъв образ просто няма
.
Edit: Рольо, СМСа към Жоро беше: 'Георги, Вяра не те иска, кога ще се научиш'. Вяра пък беше получила СМСче: 'Вяра, падна ми в очите, не виждаш ли, че Жорж не те желае. Заради теб си скапва пеенето, остави го да се съсредоточи.'
2 Edit: Валя беше по-мека с Весела. Каза й, че я дразни с вирнатото й носле, с това, че се мисли за всезнаеща само заради възрастта си. Спомена и това, че се издразнила на коментара на й за малкото градче и как всички оттам са прости.
Иво пък беше много груб с Марин. Нещо от рода на 'трябва да отслабнеш, миришат ти краката...'.

Edit: Рольо, СМСа към Жоро беше: 'Георги, Вяра не те иска, кога ще се научиш'. Вяра пък беше получила СМСче: 'Вяра, падна ми в очите, не виждаш ли, че Жорж не те желае. Заради теб си скапва пеенето, остави го да се съсредоточи.'
2 Edit: Валя беше по-мека с Весела. Каза й, че я дразни с вирнатото й носле, с това, че се мисли за всезнаеща само заради възрастта си. Спомена и това, че се издразнила на коментара на й за малкото градче и как всички оттам са прости.
Иво пък беше много груб с Марин. Нещо от рода на 'трябва да отслабнеш, миришат ти краката...'.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Фенове много на Дидо, за едно или друго
.
Някой му беше казал, че се дразни на прекаленото му афиширане на привързаност към всички жени в Академията. Т.е. на това, че на всички казва колко са хубави и т.н., едва ли не че им 'се слага'
. Виктория пък му каза, че я е издразнило когато на спасяването във вторник Дидо казал на Валя, че била много секси... Общо взето глупости.
На Иво му казаха, че е готов да мине през всички, да ги стъпче, за да стигне до финала, което ги дразни
. За друго не помня
.

Някой му беше казал, че се дразни на прекаленото му афиширане на привързаност към всички жени в Академията. Т.е. на това, че на всички казва колко са хубави и т.н., едва ли не че им 'се слага'

На Иво му казаха, че е готов да мине през всички, да ги стъпче, за да стигне до финала, което ги дразни

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Бтв, постановката "Щом ББ е тъп и тва е подобно, значи и то е тъпо" в случая наистина е погрешнаDemandred wrote:Почвате да ме плашите, да ви кажа.
Да не си водите записки какви монументални събития се случват в "шоуто"?![]()

And you can't dance with a devil on your back...
Не съм гледал достатъчно, вярно е, че изглеждаше по-интересно и поносимо от ББ, но все пак някак колкото и огромни количества свободно време да имам в момента, не мисля, че това е особено добър начин за губенето му.
Но както казваше Елан, на вкус и цвет....

Но както казваше Елан, на вкус и цвет....

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
другия обаче ще стигне до финалаRoland of Gilead wrote: Бтв, постановката "Щом ББ е тъп и тва е подобно, значи и то е тъпо" в случая наистина е погрешнаСеляните в тва са само двама и едната ще умре в понеделник.

Scalpel. Sponge. Magic Wand!