Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...
Moderator: Moridin
Новината за сделката е от вчера, но дори една седмица или един месец да беше, пак е в последния момент след като цяла година се е говорело за залата с друго название. Иначе след целия шум каква велика зала са направили е лека изцепка да се окаже, че им трябва помощ (при това достатъчна за преименуване на залата) за нея. А че било нормално и световна практика - да, но обикновено ако компанията изцяло е платила сградата, а не ако й плаща тока.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Аз знам за новото име на залата от поне седмица а и повече, не знам ти къде си чела, че е от вчера 
Иначе то ако е въпрос кое е по-абсурдно, аз намирам за достатъчно абсурдно, че Бойко изобщо се хвали с тая зала, която беше проектирана и договорена от предното правителство, а той само е дал парите от бюджета. ОК, предоговори по-ниска цена, но за сметка на това проектът е много по-смотан от оригиналния, по-плитки паркинги, неусвоени площи и т.н. шитс - нещо, на което се даде доста глас в медиите преди време, но пак си остана глас в пустиня.
на фона на това абс неоправдано самохвалство, проблемът с името е яко бял кахър

Иначе то ако е въпрос кое е по-абсурдно, аз намирам за достатъчно абсурдно, че Бойко изобщо се хвали с тая зала, която беше проектирана и договорена от предното правителство, а той само е дал парите от бюджета. ОК, предоговори по-ниска цена, но за сметка на това проектът е много по-смотан от оригиналния, по-плитки паркинги, неусвоени площи и т.н. шитс - нещо, на което се даде доста глас в медиите преди време, но пак си остана глас в пустиня.
на фона на това абс неоправдано самохвалство, проблемът с името е яко бял кахър

This is it. Ground zero.
- armageddon
- Forsaken
Аз защо си мисля че това го обявиха поне преди 10на дни? А и е съвсем нормално да го обяват в последния момент - най голям шум ще вдигнат най-малкото около откриването. Пък и това е договор за спонсорство - в случая Армеец цакат кинтите за да присъства името им в заглавието на залата, като им писне на капата да го правят - сменя се спонсора.
Според мен просто има още доста проблеми с тази зала (да, и това, което каза) и това е капакът, да не говорим, че не съм убедена дали това спонсориране и преименуване на дребно са обосновани.
А в официалният сайт на Армеец пише следното
А в официалният сайт на Армеец пише следното
Та може да се е обсъждало и преди, явно ги следите тези дебати, но официално е от завчера, а по изданията - от вчера.На 20 юли, от 13 часа, в залата за пресконференции на Арена Армеец София се състоя официалното подписване на договора за генерално спонсорство на съоръжението в присъствието на...
I don't wanna die
- Moridin
- Global Moderator
Много яки коментари под новината за запалването на звездата на Бузлуджа
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/07/ ... a/?ref=rss

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/07/ ... a/?ref=rss
Вечният шоплук wrote:"Както са там горе,както са запалили таа звезда да земат да запалат двигатело на таа чиния и всичките комунисти натам откъдето са дошли !!!"
This is it. Ground zero.
- herairness
- Jaghut Tyrant
On a more personal note, единият от всичките варненски новинарски сайтове провел анкета и установил, че гражданята били доволни от г-на Кирчо Йорданов и щели да го преизбират
Умът ми не го побира, след като целият град е в дупки, липсва осветление свястно, а нашият пич слага коледни украси и светлинк на моста за милиони и разпродава де що може на Тимаджии 

- herairness
- Jaghut Tyrant
- Zeiss_optik
- Arcanist
Истина е. Но само с уточнението, че някои от село отдавна са станали градски хора. Голяма част обаче обаче са се опитали да си пренесат селските нрави "у градо". Затова големите градове са пълни със селяни - кой мислиш, че гласува за Бойко Борисов?Rentless wrote:Абе, софианци, варненци... всички сме от село.
Hemos pasado!
Точно така е, но и обаче не мисля, че "селянин" въобще трябва да е нещо обидно.Zeiss_optik wrote:Истина е. Но само с уточнението, че някои от село отдавна са станали градски хора. Голяма част обаче обаче са се опитали да си пренесат селските нрави "у градо". Затова големите градове са пълни със селяни - кой мислиш, че гласува за Бойко Борисов?Rentless wrote:Абе, софианци, варненци... всички сме от село.
Бай Ганьо на новото време е много по-смотан от класическия. Да, тия пишлигари дет' са се хванали от село и са отишли да се отварят в големият град и по някое време им се е сторило, че са дръпнали някой за шлифера, пълен крап. А и ония образи, които след едно поколение са се сметнали за кореняци. Тия пък са най-долнопробните и с най-големи претенции.
- Zeiss_optik
- Arcanist
- The Dragon
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken