Doctor Who & Torchwood

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Sep 27, 2011 11:38 pm

http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Oct 02, 2011 4:27 am

Doctor Who беше ОК финала. Хубав беше финала, чакането няма да ми е проблем щото съм хипер разочарован от развръзката на целия River Song арк (но това вече съм го казвал). Съответно искрено се надявам да не ни занимават повече с нея. Конкретния финал беше мега wtf, но поне беше (за мен) леко неочакван, всмисъл мислех
Spoiler: show
ще пратил някой Flesh doppelganger
, а то кво излезе ...

Минус беше за целия сезон и идиотското му разцепване на две, което изхвърли идеята за някъф смислен пейсинг на бунището.

И поне видяхме за какво са изхарчили абсолютно целия бюджет и защо голяма част от сезона визуално беше, меко казано, в кофите. От дая гледна точка целия сезон не струваше, особено настоящата му половинка. Супер не ми върви да се врат 12 серии по тъпи тунели и да пръснат всичките кинти за ефекти в една серия (Яки ефекти, визията на застиналия свят, където цялата история се случва едновременно с влаковете в пирамидите и колите-с-балони беше яка, и само ме кара да си мисля колко по яко щеше да е ако е имало кинти за финален епизод в две части, като е било във всички предни сезони от NuWho). А БиБиСи получават много перманентни черни точки (цели страници даже) за това, че имат мангизи да купуват тъпи формати като The Voice, пък после разправят врели некипели че нямат достатъчно за неща като Доктора до степен да дръпнат шалтера на Confidential, който от другия сезон няма го има.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Oct 03, 2011 10:53 pm

Последния епизод на Dr Who Confidential (и наистина последен, щото както казахме BBC са идиоти и към следващия сезон Confidential няма да има) се оказа доста по-съдържателен от обичайното - освен сцената, писана от някви британски хлапета в училище (сравнително яка междудругото) имаше една ~10 минутно ретроспекция на River Song - цялата й история, в хронологичен ред, от нейна гледна точка.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 04, 2011 1:04 am

Да взема да се насиля да го изгледам начи, и торчууд-а ми седи на харда гледан до 3 епизод и се не намирам смелост да видя кви си ги натворили :((
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 26, 2011 10:26 am

Напънах се да изгледам до края Торчууда, вярно си е слаба работа :(.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

jkklouna
Commoner

Post by jkklouna » Wed Oct 26, 2011 10:35 am

Xellos wrote:Напънах се да изгледам до края Торчууда, вярно си е слаба работа :(.
И аз съм по същия начин. Доктора е неизмеримо добър сериал, докато торчууд е свързан с него единствено със бисексуалния безсмъртен...Струва ми се сниман с различни камери- не знам как да го обясня, но образа, който гледам, е много странен. Главния акцент във сериала е сякаш сексът и кой с кого е спал. С големи мъки стигнах до 2и сезон и се отказах, макар че рядко се спирам да гледам нещо, просто ми е свръхчовешко да го издържа това. Опитали са се да създадат мистерия около Джак, както около Доктора, но изглежда все едно всеки път когато някой му зададе въпрос за неговото минало той се превръща в малко дете, надува се и спира да говори.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Oct 26, 2011 11:14 am

Със сигурност изгледай Children of Earth, 3тия сезон на Torchwood. Няма нищо общо със останалите сезони и определено си струва гледането.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 26, 2011 1:31 pm

Мене първите два ми бяха забавни третия къртеше, ама четвъртия е кака да го кажа... холивудски ;(

Поне сега Доктора след дълга пауза ми се вижда доста по як последния сезон.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Oct 31, 2011 2:56 am

2 много забавни клипчета с 10тия доктор и други пичове от сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=giaMRyn4 ... r_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=3s4Czla6 ... r_embedded
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 31, 2011 9:06 am

Хаххаха разкошни са :).

Изгледах и последния сезон, честно казано ми хареса, явно времето лекува всичко ;). Са ако успея да си оправя скапаните настройки за региона на лаптопа ще има Тенант маратон :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 02, 2011 9:22 pm

ей тва с dvd регионите който го е измислил бял ден да не види... пак добре че на компа има врътки и да не ме е яд че толкоз пари дадох за техника и колекторса :). Баси Тенант колко е велик.

яките неща по red nose day които правят :)
http://www.youtube.com/watch?v=51JtuEa_OPc

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 04, 2011 7:32 pm

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Nov 30, 2011 4:50 pm

След първите няколко епизода 6-ти сезон е доста по-добре от 5-ти. Пак си ги има драмичките във всеки епизод някой да е на косъм да умре и всички да се разреват, все едно си вярват, ама се ядва. Ех, да дадат един епизод на Дж. Мартин, какъв мармалад би могло да стане.
Изгледах епизодът на Геймън и не, че беше слаб, но не беше и от най-добрите. Като е Геймън и айде да го превъзнасяме. :wink:
Отварящите два епизода със забравата бяха много по-оригинални и добра изпълнени например.
There are no rules! I'm gonna get you!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Nov 30, 2011 7:46 pm

Аз все още не съм го догледал сезона, но съм пцулютно съгласен с теб за Геймън. Добре че не съм впечатлителен, защото иначе това може да се рзаглежда като първи мой допир с Геймън а тогава няма да е хубаво. :lol:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 30, 2011 9:30 pm

Е аз съм го коментирал докато още излизаха някога си, има и други добри серии. И все пак нито една не е над нивото на Тенант-овите. :roll: