какъв шаман е работил с магетата бе, мило? аз тотем за забавяне не видях... вероятно ако е имало шаман, то само ни е хийлвал...
Глут е лесен вероятно за некайтващия, всъщност съм убедена, че е така... но за тези, дето носят по глутница зомбита на гърба си, които пък се раждат все нови и нови нон-стоп (по 2 на всяка платформа на всеки 10 сек), хич не е... направо 2 дена реанимация ми трябват след снощния стрес... а битката е сякаш безкрайна и се чудиш какво по дяволите върши останалото дпс през това време, като само по време на decimate трябва да бият по адовете... а адовете нямат убивате по време на кайтването... ето то си пише, че принципно са си с по милион живот всяко, а само като започне decimate придобиват своите 50к НР...
"Zombie Chows have approximately 1,000,000 hit points each. Two will spawn every ~10 seconds from the grates near where you jump out of the pipe into Gluth's lair. These move at run speed. Vulnerable to all snares and roots. When Zombie Chows are hit by decimate they will immediately stop attacking and run towards Gluth. Should be rooted and AoE'd down. They will have approximately 50,000 hit points at this stage."
да не говорим, че ги кайтваме основно с Нова и Близард, щото иначе тичат много бързо и удрят по бая... а Близарда е скъп на мана - струва 2111 мана всеки един ченълинг, пък битката е дяволски дълга, мана джемовете са с минута КД, а мана поушънка се позволява вече по 1 на битка... и няма кое зомби да помолиш да те изчака да се напълниш с Евокейшън... Фрост новите са на КД и те... да не говорим, че елементъла остане ли в близост до адд, го забърсват с 1 удар и губя неговата Нова... СоС изисква малък рейндж и е рискован, защото е достатъчно 3 от тях да ме пернат, за да не може никой хилър да ме спаси... изобщо си е мъка...
за Тадеус още не мога да мисля, но на Накс 10-човека си спомням, че станах върл фен на битката...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar