DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Goshko
Misting

Post by Goshko » Sat Apr 21, 2012 4:53 pm

Muad_Dib wrote:В интерес на истината и аз смятам да цикля много и това, което наистина най-много ме дразни в играта са системните й изисквания на фона на 5-годишната графика, които са откровено неоправдани....Смисъл на 1680 с 4650 АТИ, 4 ГБ РАМ и 2.2 Core 2 Duo имам леки забавяния чат-пат на high текстури с всичко друго орязано....Смисъл окей, ама не и за тази грозотия.
Имай предвид че е бета. Има какви ли не проблеми, да не си уцелил забавния бъг като ползваш за първи път някое умение (понякога и не само първия път) и лагва зверски? Има го от не знам колко време в known bugs.

Аз я играя с всичко на макс, вярно с по-силна машина, но на 1920 и ми засича само от това дето го описах.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Apr 21, 2012 5:00 pm

Имам подозрение че ще бъде визуално играта както акт 1 - акт 5 навремето. Един от проблемите на тези срокове на разработка на близард. Т.е. надявам се да има графичен скок докато минаваме през актовете и стигаме до по пресни визуални асети.

Специално за монка открих поне два абсолютно валидни начина на игра в самото начало до 10-ти левъл. Смятам, че ще нарастват с времето.

За следващата генерация конзоли - ще видим ...

Малко коментар по героите:

Уич доктор - не е мой тип, но се очертава да е страхотен клас

Сорсереска - скучника ми се вижда, но е мощна.

Монк - много силен в началото, потенциален нърф инкъминг, класа с който играх най много

Демон хънтър и барб - оставих си ги за последно. Като батъл нет реши да не ми дава 3004 току виж съм ги и видял и тях.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sun Apr 22, 2012 10:08 am

Опитах се да подкарам бетата на служебния, ама НА. Излиза че няма скорошен ъпдейт на драйверите за ГТ 630м и играта ми блекскрийнва.

Image

P.S. Подкарах я windowed. Убих Леорик с барби. Играта е динамична, зрелищна и опростена. Общо взето съм доволен, ше се цъка.
Look at the darkness...
...around me.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Mon Apr 23, 2012 12:32 pm

Вчера с мъки успях да се преборя с ерорите и минах бетата с барб. Определено няма да ми е мейн. Искам нещо по не традиционно и май ще се мятам с един монк. Днес се опитах да поцъкам малко с него, но непрекъснато ме изхвърля и няма да хабя повече нерви.

Отделно, преди малко си отказах поръчката от озон и я прехвърлих към пулсар, защото лаунч партито им ще бъде на 200 метра от нас и ще мога да се разходя на 14 вечерта да си го взема от там.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Apr 23, 2012 4:06 pm

Набързо прецъках Леорик с една Wizardess. Ми доста я бива като персонаж. За към 30на минути поцъках с Монк, там нещо не ме кефи как приказва тая. Иначе Монк-а също изглежда интересен.

Леко ме издразни как не сравнява едновременно статсовете и на двете оръжия които съм екипирал на dual-wield герой. Доста тъпо. Ако не се лъжа, това го имаше още в предната част, едва ли им е някъф съществен проблем да го вкарат и тука. Също голям минус - оня ръб наемника не може да ходи да разпродава глупостите в града, трябва сам да се занимава човек. Така или иначе Д3 изглежда и се играе да не кажем точно като TorchLight и Fate, то ужасно много като тях (всмисъл повече, отколкото те или D3 черпят от предходните Diablo-та), можеха да свият това нововъведение.

По сериозно ме издразни че наличния кънтент в бетата е предсвен като целия Акт 1. WTF, Близард? Със супермного мотане да се разходя и разкрия цялостно нива - което вкрайна сметка се оказа безцелно, щото нищо интересно нямаше никъде по тях - претрепването на Леорик ми отне точно 3 часа. Ся ясно ми е, че не това е целта на занятието, и евентуално на другите 3 трудности може да има по някое допълнително тунелообразно нифце по което да се помота човек, но ако Normal, Nightmare и Hell ще са с това времетраене - да кажем 15-20 часа макс за всяко, колкото да се каже че има там нещо преди Inferno, по добре да вкарат една платена опция и за 10-15-20 гущера/евра да си правя направо герой 60ти левъл и да си цикля там, не да се занимавам с глупости ебаси. То така или иначе май ако човек не желае да се занимава с RMAH-то, нещо ми се губи идеята защо ще искам да го играя това, след като няма никакъв смисъл да си правя 2ри герой от същия клас, освен ако в един момент не реша че ме дразни пола му/гласа на озвучителя му.

Като цяло обаче е доста инджойъбъл, в рамките на това, което е представено в бетата/Акт 1. Е, можеха като за отскок този път стартовата зона да не е катакомби, както и да има леееко по разчупени/големи/открито пространство откъм нива, ма не е голяма трагедия, евентуално остава надеждата че Акт 2/3 ще са по-добри дори чисто визуално от Акт 1, по подобие на D2. Повечето неща, които са в графата опростяване са си доста на мястото.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 23, 2012 4:24 pm

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Wednesday13
Farmer

Post by Wednesday13 » Mon Apr 23, 2012 4:38 pm

в бетата не е целият акт1, според близърд е 1/3 от него
Skeleton King няма да е боса на акта

ПП: това не знам колко е актуално към момента
Image

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Apr 23, 2012 4:41 pm

Ако е така наистина - по-бива. Аз бях останал с впечатлението че Леорик е боса на Акт 1 (от 3 общо).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Apr 24, 2012 10:52 am

Аааааа - ето защо може да ви се е сторило просто на някои. Понеже аз по навик включвам всички адвансед неща без дори да ги гледам какво са и съм включил това.

http://www.youtube.com/watch?v=d6HVDo3_COY

Elective mode - накратко позволява ти да вземеш кои да е скилове до лимита на слотовете си, а не само по един от вид.

Ако не е бил включен мога да разбера защо създава усещане за опростеност. Но дори и на 10-ти левъл с вклчен силно ми се налагаше да мисля кой е оптимален вариант.

Та Ники и Амикае - с включен или изключен elective mode играхте?

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Apr 24, 2012 10:53 am

Да, това не е целия първи акт.
Аз обаче изпускам нещо генерално, може би не съм много наясно с lore-а. Как става така, че пак убиваме Бутчера и Леорик(и Диабло, но там да кажем че има някаква идея)? Те всяка игра ли ше возкрисят? Малко нелепо е вече. Сега, готини са, но като постоянно ги съживяват, им се губи чара.

@The Dragon аз не съм го включвал това. Моят пойнт е, че от играта са изрязани възможности за къстъмизация. Не казвам че няма да има маткрафт(напротив), а че дори да си ретардирал американски тинейджър, пак няма как да си прецакаш героя(което не е задължително лошо).
Look at the darkness...
...around me.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Apr 24, 2012 11:19 am

Това са безмъртни души на демони - могат да си намират тела колкото сценаристите пожелаят 8-)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Apr 24, 2012 12:05 pm

Бтв - на всеки който му липсва рзпределението за стат пойнтовете - нямаше го и в диабло 1 - там с колбите от Адара можеше да вдигнеш всичко на 255. Както и всички магии на 15 ниво със книги.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Apr 24, 2012 12:15 pm

С тренер и дупликация всичко може - ама с нормална игра баш си имаше избор и той не беше лесен, нормалната игра се минаваше на 25 левъл.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Apr 24, 2012 12:19 pm

RRSunknown wrote:С тренер и дупликация всичко може - ама с нормална игра баш си имаше избор и той не беше лесен, нормалната игра се минаваше на 25 левъл.
Хъх? Какъв трейнер, каква дупликация? тя си продаваше колбите в мулти, а единствения начин да докопаш nightmare + hell трудностите преди hellfire беше да играеш мулти. А да ти кажа колко купчинки от по 5000 съм редил без помощта на мемори едитори :(

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Apr 24, 2012 12:21 pm

И аз съм редил но да събереш 200+ купчинки е много лют цикъл, да не говорим за магиите. И точно на мулти не може да редиш предмети по земята защото изчезват.

А разпределението е важно в началото най-много .