Ех... легенди се носят за Ланисовите гащи!!! Все едно само Ланис носи такива! То сега и Лунел се размотава по голо дупе. Виж, друидите са облагодетелствани - дълги, достолепни поли. Красота. Асая в момента е великолепна. Т.е. това в редките мигове, когато е в елфическата си форма. Иначе се размотава като едно огромно пернато пухче - цялото чар и рога:)
Интересно как точно ще стои въпросният модел гащи на драенайката Флуфи сега
Иначе Таис е права - в нашата гилдия всичко е ред и законност (освен когато не е). Най-обичам рейд лидерът да се появи на линия и на секундата следва съобщение в гилд-чата с главни букви
ТИ ЗАПИСА ЛИ СЕ ЗА ДНЕШНИЯ РЕЙД!!!
Е, поне в тоя стил е. Всъщност е напомняне за тези, които не са се записали, да го направят. С главни букви. И удивителни.
А рейдсъобщенията му са шедьовър. Липсват ми на моменти, ако ги спре. Те имат и един прекрасен звук, дето е като да удариш с юмрук по ламарина.
RAID INVITES START IN 10 SECONDS FOR LEVEL 70!!! *ДАНННН*
LEAVE YOUR GROUPS!!!!! *ДАНННН*
ALL JOIN VENTRILO!!!! *ДАНННН*
NOW!!! *ДАНННН*
И после настава една самотна тишина. А на моменти комуникира с тях, от което мен ме избива на смях. Добре, че не съм на voice activation, защото моят смях щеше да се носи доста често.
Опа, сега видях съобщението на Делегата. Идеята е, че гилдията очаква от теб да имаш 80 - 100% участие в рейдовете. Ако някой падне под това участие, печели специална награда пробационен ранг. Ако не отърве пробацията за 3 седмици, има вероятност да му махнат за довиждане. И да се сдобие с живот извън гилдията. Всъщност вероятно вече се е сдобил и затова е паднал по 80%

.
Трогателно е:).