Форумно футболче
Moderator: Moridin
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Супер
Ще е към 6
бтв за "невлезлия ми гол"... ХМММММММММ
не се вижда много на това филмче (задникът на валери пречи); но МОЖЕ и да е така, на стоп кадър има един момент, по който трябва да се отсъди и за съжаление той не е в достатъчно добра перспектива; ениуей, аз тогава останах с впечатлението че си го броихме за гол (и публиката викаше нещо там...)

не се вижда много на това филмче (задникът на валери пречи); но МОЖЕ и да е така, на стоп кадър има един момент, по който трябва да се отсъди и за съжаление той не е в достатъчно добра перспектива; ениуей, аз тогава останах с впечатлението че си го броихме за гол (и публиката викаше нещо там...)
This is it. Ground zero.
Морви улавяше всяка моя would-be-засада по дясното крило в ранен, полуосъзнат зародиш.
Бива си я.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе нямаше гол. Това за задника ще се направя, че не сам го прочел.Moridin wrote:СуперЩе е към 6

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
А колко са големи и няма ли да сме малко при положение, че на онова бяхме таман?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.