Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 13, 2007 9:46 am

Снощи не ми се спеше и направих Rragar's Menagerie. Ебаси ДП-то трупнах още отначалото. Второто и третото ниво си ги минах с 60%. Тъпите чарове имаха резърекшън сигнет и резърекшън чант :roll:. А хенчито Мхенло вече е с ЛоД, преди бше с ВоХ, кога са го сменили, по дяволите? :x

Оказа се, както Коцето каза, че ако съм правила някой дънджън/праймъри куест и го нямама в книжката ще мога да си го допълня срещу 100 голд на някое от 4-те НПС-та, които дават репутация срещу книжките. Така снощи върнах Hero's Handbook-а пълен на Лекс (азурианското НПС) и вдигнах на 7-ми ранк Азуран тайтъла. Ся вече Пейн инвертъра прави 120% дмг и трае по-дълго. В Мастър дънджън гайда ми липсва само 1 дънджън - Volten Excavations и доколкото чета в Уики за сложността на боса накрая май пак ще трябва парти. Бил некро бос, който бил уязвим само докато резърктвал умрели миниъни :shock: :? . Тва ще боли. Слава богу не регенерирал, та препоръчвали die and repeat тактиката. Още се чудя към коя фракция да трупна репутация с пълния дънджън гайд. Бтв ако си 8-ми ранк на която и да е НЕ ТИ приема вече normal вариантите на книжките, ще трябва да правиш хард моуд.

Иначе хубаво парти си заформихме и снощи и предишната вечер петимата, трябва по-често да играем така, а и грийн шанс дропът е малко по-голям (в зоните).
:roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 13, 2007 10:17 am

Хехе, е аз не бех чел уики и минах и го пречуках като куче ;) Ако е тоя де. Ма то сам си зима кръв като резва миниъни така че избиването им си е бавна и сигурна тактиак. Те неква тълпа асасини са, ма с АоЕ наоколо се опукват ;) Виж до него е по-тегаво да се стигне има яки гадинки които се респаунват след малко цялата група и кил и рън трябва помежду тях, че са и яки ъндеди. Като тия групи в сярата.

http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw943.jpg
http://www.admedicine-bg.com/gw3/gw946.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 13, 2007 10:22 am

Същия е, не съм го правила, ще го тествам и после ще дам книжката на... някой. Голяма дилема е... дали да качвам 8-ми ранк дуорвън, 7-ми норн, 5-ти вангард или 8-ми азуран :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 13, 2007 10:23 am

Качи се на пилона ;) стия сека вечер гилд бе ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 13, 2007 10:24 am

Е то скоро ще трябва да започна да пиша разни съчинения :cry: и съвсем ще изчезна от хоризонта. А и шофьорският изпит е след 1 седмица.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Nov 13, 2007 10:44 am

Избиването на миниъни си е моя специалност, както и на всякакви ъндеди. С дервиша имам два енчантмънта, които правят holy dmg, както и балтазарския аватар. Измират за секунди :lol: Ако взема и банишинг страйка и става чудно :D

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 13, 2007 11:03 am

:) Довечера, довечера, че да върна книжката.
И колко досадно, трябва да рънвам монка до луксонска територия :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 13, 2007 11:06 am

Може и да се мерна за повторение там, че си тряят кинти :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 13, 2007 11:12 am

Трябва да ти хелпнем с червея, че да я свършиш тъпата кампания най-после и да правим Слейвърс, че скъпите работи уж падат там.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Nov 13, 2007 11:39 am

уж...

аз ще взема Protective Spirit този път :)

или кой знае, може да съм добутал дотам рейнджъра :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Nov 13, 2007 11:53 am

Монка, монкааа :P

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Nov 13, 2007 12:36 pm

Стига ся, не ми се играе само с монк пве :)

Трябва да се трепят неща от време на време, да се гаврим с тях и т.н. Бтв Distracting shot на монка може да не е практично, но е яко забавно, ranger powa' :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Nov 13, 2007 12:44 pm

Аз ке те заместя монк в ПвЕ :) , за да мрат повече хората. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Nov 13, 2007 1:12 pm

Хората ще мрат още повече когато отида в АБ с имба монкът си с warrior secondary. Асасинът иде, Shield Bash, превключваме на чук и му прасваме един Deep Wound с Crushing Blow, муахаха. В следващия епизод ще видите: Scythe monks and their appliances in low-end pvp :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Nov 13, 2007 1:17 pm

Аз ке те заместя монк в ПвЕ Smile , за да мрат повече хората. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Oh noes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
thunder wrote:Хората ще мрат още повече когато отида в АБ с имба монкът си с warrior secondary. Асасинът иде, Shield Bash, превключваме на чук и му прасваме един Deep Wound с Crushing Blow, муахаха. В следващия епизод ще видите: Scythe monks and their appliances in low-end pvp :)
OMG :roll: