Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
А на мен ми се вижда смехотворно, че някакво чучело се опитва да ми обясни, че в България може изобщо да се живее с месечен доход от триста лева. След като правителството, управлявайки, успя да постави граница между доходи и цени, широка и дълбока колкото цял Колорадски каньон, да бъде така добро да измисли как да го запълни.
- The Dragon
- Elder God
Престъпността ни била като по Татово време
12 септември 2007 / News.dir.bg
Престъпността в България в периода 2006-2007 година е сведена до нивото от преди 1990 г.
Това каза директорът на Национална служба "Полиция" (НСП) Валентин Петров, който участва в международна конференция на тема "Сигурността като предизвикателство пред европейската перспектива на Югоизточна Европа", съобщи БТА.
Според Петров организираните престъпни структури в страната са по-малко от пръстите на една ръка. Това, че има техни клонове в различни територии на страната е друг въпрос, посочи Петров. Той добави, че полицията извършва периодични проверки на жилищата и автомобилите на контингента на организираната престъпност. Никой не очаква, че при тези операции членовете на престъпните групи ще бъдат вкарани в затвора за дълго време, но при тези операции могат да бъдат намерени доказателства с по-леки престъпления, каза още Петров.
Интересен доклад представи Николай Златев, експерт в Национална служба „Сигурност”, съобщи Дарик. Според него в България няма опасност от провокации на радикалния ислям, няма опасност и от етническо напрежение в тази посока към този момент.
В страната имало около 10000 граждани от рискови държави, които се наблюдават заради опасност от терористични заплахи за страната.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1096280
Влакът от София за Септември закъсня с повече от час заради 151 пътници без билети
12.09.2007
Пътническият влак от София за Септември престоя 71 мин. снощи на гара Искър заради 151 пътници без билети, съобщиха от БДЖ.
По разписание влакът тръгва в 18:40 ч. от Централна гара София и се ползва основно от пътници, които се прибират от работа.
При проверката на билетите, кондукторът установил, че от близо 300 пътници, повече от половината са без документ за пътуване.
Когато влакът спрял на гара Искър, кондукторът и началникът на влака са поискали допълнителен престой на композицията, за да могат да издадат билети във влака на нередовните пътници.
91 души си купили билети, а останалите 60 категорично отказали да платят.
Персоналът на влака се обърнал за съдействие към служителите на Транспортна полиция, патрулиращи на гара Искър, и с тяхна помощ са свалени от влака пътниците, отказали да платят за своето пътуване.
Според очевидци, повечето от нередовните пътници са били роми.
Last edited by Morwen on Wed Sep 12, 2007 4:04 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдаааа... седим си тука бюро срещу бюро с Волкоса... аз виждам това, възкликвам "Копеуе!... Влакът от София за Септември закъсня с повече от час заради 151 пътници без билети!", той ми се опулва насреща, казва "Ама какво става, циганите се изнасят към Септември ли?"... десет секунди по-късно аз стигам до края на текста и му прочитам последното изречение на глас... следваха две минути истеричен смях на всички колеги в стаята.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
така и ака сме на манга тема пак 
Азис представя България според Би Би Си, пак
13 септември 2007 /
Азис отново се появи в ефира на Би Би Си.
След като преди време бе посочен като един от символите на родната българската масова култура в специален материал на медията, сега той участва в документалната поредица на звездата от "Монти Пайтън" Майкъл Палин. Продукцията е посветена на страните от т.нар. "нова Европа". В предварително представяне на сайта на Би Би Си екс-актьорът Палин определя родната звезда като "много популярен травестит, циганин и турбо рок звезда".

Азис представя България според Би Би Си, пак
13 септември 2007 /
Азис отново се появи в ефира на Би Би Си.
След като преди време бе посочен като един от символите на родната българската масова култура в специален материал на медията, сега той участва в документалната поредица на звездата от "Монти Пайтън" Майкъл Палин. Продукцията е посветена на страните от т.нар. "нова Европа". В предварително представяне на сайта на Би Би Си екс-актьорът Палин определя родната звезда като "много популярен травестит, циганин и турбо рок звезда".
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Мда. Аз пък му драснах 2 реда на Мистър Палин! Да му разясня българските вкусове. Понеже обикновено не ми прави впечатление, но днес не съм в настроение да търпя глупости!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Мда, той/тя да си е популярен/а. Колкото си ще, та и отгоре. Аз само казвам че не е представителен. Нито за българин. Нито за българските музикални вкусове. Нит за нищо. Па той/тя да продължава с популярноста! 

- BaYa
- Forsaken
Ми не знам. Никой от хората които познавам не слуша или харесва Азис. Та явно това ме е подвело.
А и не е като да кажеш че човека е включил поне и други бг музиканти и пр. Само Азис.
А и не е като да кажеш че човека е включил поне и други бг музиканти и пр. Само Азис.
Аз в казармата слушах.
Ама тогава ('02) тъкмо беше излязал първият му хит и беше куул още.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
”Реално” на bTV показва как се строи върху дюни
13 Септември 2007, 13:34
Източник: БТА
Предаването на Би Ти Ви "Реално" се завръща тази неделя в ефир след едномесечна почивка, съобщиха на БТА от медията. В първото есенно издание на публицистичното предаване зрителите ще видят как пясъчни дюни се превръщат по документи в гора и как може да се строи върху тях. "Реално" започва да разследва скандалния случай, в който пясъчните дюни, които разделят Черно море от езерото Шабленска тузла, вече са частна собственост, а документите за строителство са в процес на подготовка.
А ей това е страшно вече. И лани, и тази година минах оттам и беше едно от най-красивите места евър. Да не говорим, че е безкрайно далеч от каквото и да е населено място - и е насред резерват с десетки хиляди прелетни птици.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.