Аз за нищо не обвинявам Зидан. Избухнал, амаи не е като да му е за сефте. Менението ми за него си е същото. За мен той е велик футболист, дразни ме превъзнасянето му в едва ли не футболен бог.
И кой точно и с какво го превъзнася за футболен бог. Никой не е казал нищо подобно. Него съдията го изгони, него го разпъват вестниците. Просто моето а мисля че и на симпле_ступид мнение е, че постъпи по скоро правилно отколкото неправилно. Аз дори лично не съм му особено голям фен, а и изобщо не обичам Реал Мадрид.
Ако има нещо, което много ме ядосва това са такива "аргументи". Все едно, да речем, Шевченко сам си е виновен, че Украйна не могат да спечелят световна титла или Тоти е виновен, че Рома нямат толкова пари колкото Челси. Кройф като няма световна титла по-слаб ли е от Индзаги? Smile
В случая не говорим за отборни титли и купи, а за лични такива, и за нещо повече - признание. Ако ще Зидан да беше най-голямата секира на света той ще остане в историята, докато за Тоти например никой няма да си спомня след 15 години.
Все едно световната конспирация е виновна на Франция, че се изложиха в групата и затова играха с Испания и Бразилия.
Никой не е казал за никаква конспирация и че някой е виновен на Франция. Все пак е факт че отстраниха може би най-силните отбори (въпреки че и те като Италия не направиха нито един силен мач).
Аз за нищо не обвинявам Зидан. Избухнал, амаи не е като да му е за сефте. Менението ми за него си е същото. За мен той е велик футболист, дразни ме превъзнасянето му в едва ли не футболен бог.
Да общо взето това е и моето мнение. Тогава наистина къде точно е спора?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...