Прогнози за мачовете от Световното

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Jul 12, 2006 10:41 pm

Аз за нищо не обвинявам Зидан. Избухнал, амаи не е като да му е за сефте. Менението ми за него си е същото. За мен той е велик футболист, дразни ме превъзнасянето му в едва ли не футболен бог.
И кой точно и с какво го превъзнася за футболен бог. Никой не е казал нищо подобно. Него съдията го изгони, него го разпъват вестниците. Просто моето а мисля че и на симпле_ступид мнение е, че постъпи по скоро правилно отколкото неправилно. Аз дори лично не съм му особено голям фен, а и изобщо не обичам Реал Мадрид.
Ако има нещо, което много ме ядосва това са такива "аргументи". Все едно, да речем, Шевченко сам си е виновен, че Украйна не могат да спечелят световна титла или Тоти е виновен, че Рома нямат толкова пари колкото Челси. Кройф като няма световна титла по-слаб ли е от Индзаги? Smile
В случая не говорим за отборни титли и купи, а за лични такива, и за нещо повече - признание. Ако ще Зидан да беше най-голямата секира на света той ще остане в историята, докато за Тоти например никой няма да си спомня след 15 години.
Все едно световната конспирация е виновна на Франция, че се изложиха в групата и затова играха с Испания и Бразилия.
Никой не е казал за никаква конспирация и че някой е виновен на Франция. Все пак е факт че отстраниха може би най-силните отбори (въпреки че и те като Италия не направиха нито един силен мач).
Аз за нищо не обвинявам Зидан. Избухнал, амаи не е като да му е за сефте. Менението ми за него си е същото. За мен той е велик футболист, дразни ме превъзнасянето му в едва ли не футболен бог.
Да общо взето това е и моето мнение. Тогава наистина къде точно е спора?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Jul 13, 2006 12:48 am

И кой точно и с какво го превъзнася за футболен бог.
Онази комедийна статия, n на брой медии плюс разни хора на един друг форум. Съответно съжалявам, че раздразнението ми от тези напълно непознати за вас хора ме накара да се изразявам малко по-остро.
Ако ще Зидан да беше най-голямата секира на света той ще остане в историята, докато за Тоти например никой няма да си спомня след 15 години.
Айде сега, за какви ли не идиоти се сещат хората след толкова години. :) А и ставаше дума точно за титли и купи.
Все пак е факт че отстраниха може би най-силните отбори (въпреки че и те като Италия не направиха нито един силен мач).
Ключова дума - "може би". А това, че не били направили нито един силен мач е толкова абсурдно твърдение, че няма и да го коментирам.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Jul 13, 2006 5:37 pm

Брей, какви майки имало!!! :shock:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Fri Jul 14, 2006 9:45 pm

Брех, кви глупости са се изписали докат ме нямаше :mrgreen:

Гледам, че Белфи е готова с крайното класиране в компетишъна. Както и очаквах Дем спечели благодарение на ясновидската си дарба. It's not fear :twisted:
Spoiler: show

http://store3.data.bg/hdll/Shadowdance/final_score1.htm
Е, това беше.

И преди да сте ме разкъсали на парчета да отбележа:

1. Всичко е просто шега.

2. Знам, че правописът ми не е перфектен, но полагам усилия.

3. Малка съм още затова всякакви сексуални намеци по мой адрес от сорта на "Абе да ти ****" са просто несъстоятелни

4. Второто ми име е "Не й се сърдете"

5. Руса съм!

Belphegor
Лъже. Никак не е малка и е изрусена. Псувайте на воля :mrgreen:
Gone for good

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Jul 14, 2006 9:48 pm

Брей, пълен ламер във футбола като мен докретал до 3то споделено място ... Има нещо сбъркано в цялата работа ...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Jul 14, 2006 10:39 pm

Damn, I am good. :) 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jul 14, 2006 10:43 pm

Баси с къф дзвер си ме изтипосала :mrgreen:
Освен това критикарстването ти е напразно, успехът ми се дължи на реалистични предвиждания, а не на калитарство с бозави точни резултати :P :P :P А и чехите ми провалиха шампионата :mrgreen:

По-лошото е, че мойто жена е наравно с мен и сега ще се вайка, че не ме е минала :mrgreen: ама ако беше продължила да прави прогнози до края, току-виж бутнала Дем :P
This is it. Ground zero.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Jul 14, 2006 11:41 pm

уау,браво на мен,все пак съм в десетката:)))))и браво за картинките,много са готини,мацката много ми отива само да не беше руса
всъщност можеше и по-добре ама по-едно време ми стана толкова безинтересно,,че замалко да се откажа,ама нали съм ритнитопковец от малка пък и тренирах та не си оставих коня у ряхата:П за това не посочих и шампион де
Image

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Jul 15, 2006 12:03 am

Е, аз не харесах много много това което се мъдреше в ляво от мойто заглавие, но ще го преживея ...

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Jul 15, 2006 10:37 am

Не разбрах само как така Кселос ме надвари :roll: Но благодаря за картинката :) Чакаме те да пораснеш 8-)

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Sat Jul 15, 2006 11:02 pm

Айде са де. Доколкото разбрах картинките са избирани на случаен принцип, а коментарите са колкото фън да става.
Interpreter wrote:Чакаме те да пораснеш 8-)
Нареди се на опашката :wink:
Gone for good

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jul 16, 2006 11:54 am

oо, доста добре е ако са на случаен принцип :)

нищо случайно няма в случайността май (нем и обръщайте внимание, пппппил съм)

ей трябваше по-активно да поразцъкам май, след 2 години на Европейското ще видите вие :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jul 16, 2006 7:07 pm

Браво. Много ми хареса статистиката, лафчетата бяха страхотни, картинките също ми харесаха... Поздравявам Белфегор за свежото й чувство за хумор! Много сладка страница се е получила:)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Belphegor
Farmer

Post by Belphegor » Sun Jul 16, 2006 8:20 pm

@@@
Last edited by Belphegor on Mon Mar 26, 2007 9:51 pm, edited 1 time in total.
@HdlL - Някой ден ще разбереш...