Ааа, има шпация и кавички, ясно.Moridin wrote:Moridin wrote:quote = "imeto"
Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
Значи, логвам се автоматично и виждам в кои теми има нови мнения,
влизам с една от тях и затварям браузъра.
Влизам отново във форума и всички теми са прочетени.
Защо?
влизам с една от тях и затварям браузъра.
Влизам отново във форума и всички теми са прочетени.
Защо?
Last edited by Lanelor on Thu Apr 12, 2012 5:18 pm, edited 1 time in total.
Само на мен ли тази вечер ШД ми зарежда, сякащ се влачи по водопровода от Зимбабве?
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
и при мен е зле зареждането по 6-7 сек докато отвори темата
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдааам не хоствайте в спейсбг, дори собственият им сайт е със същия лаг... яка реклама.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://www.icn.bg/ ? служебните ни сайтове там ги правеха, но в момента не мога и аз да гарантирам как са, спейса беше добре до преди месеци, ама надали са по-зле.
- tigermaster
- Elder God
Бтв, защо от вчера форумът се случва да изчезне напълно отвреме-навреме? Преди една минута, примерно, не се отваряше.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Хостинга най-вероятно накъсва. Тва е в последните няколко месеца има нема за кратко, ама ако не виси човек по-дълго може и да не усети.
Мдааам и днеска доста ги отнема, дано стане да се премести по-бързо.